Ραν ταν πλαν έγραψε:Ούτε γι' αστείο.
Με τι προσόντα θα έκρινα εγώ τα μέλη μιας ομάδας αυτόκλητων υπερασπιστών της αλήθειας που το επιστημονικό τους υπόβαθρο καλύπτει όλο το φάσμα των θεωρητικών και θετικών επιστημών, και που χωρίς αμφιβολία μπορούν να καταρρίψουν ως χόαξ, με επιστημονικά επιχειρήματα, ακόμα και το δημόσιο ισχυρισμό μου ότι όταν κλάνω σβήνει η λάμπα.
Και που αφιερώθηκαν ψυχή τε και σώματι και αφιλοκερδώς στην υπηρεσία και προστασία του ελληνικού λαού, και στην καταπολέμηση κάθε προσπάθειας παραπληροφόρησης του, από κύκλους που στοχεύουν στην πνευματική του σύγχυση μέσω ψευδών δημοσιευμάτων.
Εγώ ένας πρώην κάγκουρας και νυν διανομέας φιαλών πετρογκάζ είμαι, που απλά καταθέτω την αποψάρα μου στο ''ελεύθερο'' όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο στο ενδιάμεσο των μεταφορών των φιαλών για να εντυπωσιάσω το Νεμο μήπως και τον ψήσω να ψηφίσει ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές.
Ενταξει μην τα κοροιδευεις αυτα γιατι και εσυ οταν η ΜΥΘΗΡΑ εγραφε παπαριες για τον κορονοιο εγραφες απο κατω ολοκληρα red alert οτι αυτα που λεει ειναι μαλακιες και να μην την ακουει κανεις γιατι ειναι φαντασιοπληκτη.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Έκτακτο ανακοινωθέν και RED ALERT.
Προειδοποιούμε το φιλοθεάμων κοινό του ελεύθερου ότι οι απόψεις που εκφράζονται στο παρόν θέμα από το παρατσούκλι ''μυθηρα'' είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και το κοινωνικό σύνολο.
Όσοι ελάχιστοι κάνουν το λάθος, από περιέργεια και μόνο, να τις διαβάσουν παρακαλούνται να τις πάρουν στο χαβαλέ.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τις θεωρήσουν τίποτα περισσότερο από φαντασιοκοπίες ατόμου που χρήζει ειδικού χειρισμού.
Η προστασία του συνόλου από ψεκασμενιές και κουλαμάρες διαδικτυακών ''επιστημόνων'' της πλάκας ήταν μια από τις βασικές αρχές ιδρύσεως του ελεύθερου και η οποία αρχή θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.
Στον Αριστο επειδη τον λυπασαι οχι μονο κανεις το κοροιδο αλλα παριστανεις οτι συμφωνεις με τις μαλακιες του για να μην πληγωθει η ευθραυστη 60χρονη ψυχουλα του.
Γενικα ας σταματησει ολο αυτο το ''αστειο'' με τις πιστοποιησεις, απο την στιγμη που ολο αυτο εχει να κανει καθαρα με προσωπικες συμπαθειες και αντιπαθειες και τιποτα παραπανω.