Η Ελλάδα θα θέσει στην ΕΕ το θέμα συνεργασίας Facebook-Ellinika hoaxes

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η Ελλάδα θα θέσει στην ΕΕ το θέμα συνεργασίας Facebook-Ellinika hoaxes

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2020, 08:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ούτε γι' αστείο.
Με τι προσόντα θα έκρινα εγώ τα μέλη μιας ομάδας αυτόκλητων υπερασπιστών της αλήθειας που το επιστημονικό τους υπόβαθρο καλύπτει όλο το φάσμα των θεωρητικών και θετικών επιστημών, και που χωρίς αμφιβολία μπορούν να καταρρίψουν ως χόαξ, με επιστημονικά επιχειρήματα, ακόμα και το δημόσιο ισχυρισμό μου ότι όταν κλάνω σβήνει η λάμπα.
Και που αφιερώθηκαν ψυχή τε και σώματι και αφιλοκερδώς στην υπηρεσία και προστασία του ελληνικού λαού, και στην καταπολέμηση κάθε προσπάθειας παραπληροφόρησης του, από κύκλους που στοχεύουν στην πνευματική του σύγχυση μέσω ψευδών δημοσιευμάτων.
Εγώ ένας πρώην κάγκουρας και νυν διανομέας φιαλών πετρογκάζ είμαι, που απλά καταθέτω την αποψάρα μου στο ''ελεύθερο'' όταν βρίσκω ελεύθερο χρόνο στο ενδιάμεσο των μεταφορών των φιαλών για να εντυπωσιάσω το Νεμο μήπως και τον ψήσω να ψηφίσει ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές.

Ενταξει μην τα κοροιδευεις αυτα γιατι και εσυ οταν η ΜΥΘΗΡΑ εγραφε παπαριες για τον κορονοιο εγραφες απο κατω ολοκληρα red alert οτι αυτα που λεει ειναι μαλακιες και να μην την ακουει κανεις γιατι ειναι φαντασιοπληκτη.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έκτακτο ανακοινωθέν και RED ALERT.

Προειδοποιούμε το φιλοθεάμων κοινό του ελεύθερου ότι οι απόψεις που εκφράζονται στο παρόν θέμα από το παρατσούκλι ''μυθηρα'' είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και το κοινωνικό σύνολο.
Όσοι ελάχιστοι κάνουν το λάθος, από περιέργεια και μόνο, να τις διαβάσουν παρακαλούνται να τις πάρουν στο χαβαλέ.
Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να τις θεωρήσουν τίποτα περισσότερο από φαντασιοκοπίες ατόμου που χρήζει ειδικού χειρισμού.
Η προστασία του συνόλου από ψεκασμενιές και κουλαμάρες διαδικτυακών ''επιστημόνων'' της πλάκας ήταν μια από τις βασικές αρχές ιδρύσεως του ελεύθερου και η οποία αρχή θα τηρηθεί απαρέγκλιτα.

Στον Αριστο επειδη τον λυπασαι οχι μονο κανεις το κοροιδο αλλα παριστανεις οτι συμφωνεις με τις μαλακιες του για να μην πληγωθει η ευθραυστη 60χρονη ψυχουλα του.

Γενικα ας σταματησει ολο αυτο το ''αστειο'' με τις πιστοποιησεις, απο την στιγμη που ολο αυτο εχει να κανει καθαρα με προσωπικες συμπαθειες και αντιπαθειες και τιποτα παραπανω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Ιουν 2020, 11:28

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα ας σταματησει ολο αυτο το ''αστειο'' με τις πιστοποιησεις, απο την στιγμη που ολο αυτο εχει να κανει καθαρα με προσωπικες συμπαθειες και αντιπαθειες και τιποτα παραπανω.

Ποτέ δεν υπήρξε ζήτημα ''συμπάθειας'' ή ''αντιπάθειας'' προς τον οποιονδήποτε.
Αυτό δικαιολογημένα θα το έλεγες αν φιμωνόταν κάποιος ενώ προβαλλόταν η άποψη κάποιου άλλου, πράγμα που δε συνέβη ποτέ απ' όσο είμαι σε θέση να ξέρω.
Πάγια πολιτική του ''ελεύθερου'' είναι ο πλουραλισμός μέσα στα πλαίσια που δεν παραβιάζονται οι νόμοι.
Δεν υπήρξε περίπτωση που φιμώθηκε μέλος, πολύ περισσότερο η Μύθηρα που γράφει ελεύθερα ό,τι θέλει όπως και ο Αρίστος ή όπως και όλα τα μέλη του ελεύθερου.
Το όλο θέμα έχει να κάνει με την υπεράσπιση της ελευθερίας στην κατάθεση γνώμης και το δικαίωμα άσκησης κριτικής και αφορά όλους τους χρήστες σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να αποκλείεται κανένας από την κατάθεση της άποψης του ή την άσκηση της κριτικής του.
Και αυτή η ελευθερία στην άσκηση κριτικής έχει καθαρά υποκειμενικό χαρακτήρα, που σημαίνει ότι ο καθένας την ασκεί εκεί που θεωρεί ότι είναι αναγκαίο να την ασκήσει και με τρόπο που θεωρεί πρόσφορο χωρίς αυτό να γίνεται αποκλειστικά και μόνο λόγω ''αντιπάθειας''.
Οπότε ο ισχυρισμός ότι ευνοείται ο Αρίστος, σε σχέση με κάποιον άλλον, είναι εντελώς ανυπόστατος όταν βασίζεται αποκλειστικά και αυθαίρετα στο ότι απολαμβάνει την όποια ''προσωπική συμπάθεια''.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 12:14

σας καλώ να διαγράψετε και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε Facebook και Ellinika hoaxes είναι προγράμματα ελέγχου του νου, αμερικάνικες παγίδες. δεν έχω και δεν χρησιμοποίησα ποτέ fb και όποιος/α έχει στο κινητό είναι για εμένα χαμηλής νοημοσύνης θύμα και του αξίζει ότι κακό και εάν πάθει.
όλοι οι ανώμαλοι άνθρωποι και οι φαντασμένοι που νομίζουν πως είναι ωραίοι και αρέσουν έχουν εμμονή με αυτά τα μέσα δικτύωσης..
εάν δω άνθρωπο που να έχει στο κινητό του/της fb, instagram, viber καταλαβαίνω πως είναι μπάζο,
και του συμπεριφέρομαι ανάλογα, τον βγάζω απο τις επαφές μου, τον απολύω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2020, 12:35

Δεν εθεσα θεμα ελευθεριας του λογου. Απλως επισημαινω οτι στην ΜΥΘΗΡΑ εκανες αυτο που κοροιδευεις, δηλαδη παριστανες τον πιστοποιητη ενω σε αλλους λογαριασμους με αντιστοιχα ποστ βαραγες παλαμακια. Η ''πιστοποιηση'' ειναι θεμιτη μονο οταν αφορα την ΜΥΘΗΡΑ ενω οταν αφορα αλλους χρηστες (οι οποιοι πιστευεις οτι ''πληγωνονται'' απο αρνητικα σχολια) ειναι γραφικη και προσπαθεια φιμωσης.

Το αν αυτη η διακριση εναντιον της ΜΥΘΗΡΑ οφειλεται σε προσωπικες συμπαθειες και αντιπαθειες το αφηνω στην κριση ολων. Παντως αντιστοιχα disclaimer σε αλλους χρηστες που εγραφαν αισχη την περιοδο της καραντινας δεν ειδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Ιουν 2020, 13:02

Εμένα πάντως με αρέσουν τα ποστ της Μύθηρας, όπως και του Αρίστου αλλά και του Χρίστου του Ελ.

Μην μου τους πειράζετε. :s_mad
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 13:03

Λαχουρένιος έγραψε:Το αν αυτη η διακριση εναντιον της ΜΥΘΗΡΑ οφειλεται σε προσωπικες συμπαθειες και αντιπαθειες το αφηνω στην κριση ολων. Παντως αντιστοιχα disclaimer σε αλλους χρηστες που εγραφαν αισχη την περιοδο της καραντινας δεν ειδα.

μου φαίνεται πως είσαι και εσύ χρήστης ουσιών fb :ehmmm:
σταμάτα την γκρίνια ακόμα δεν γύρισες, γράφεις άσχετα εκτός θέματος.
όλοι συμπαθούν και σέβονται την ΜΥΘΗΡΑ και ο μυταράς μπορεί να γράφει εξυπνάδες όταν είναι μεθυσμένος,
παρότι είναι λογοδοσμένος με γκραν κωλο μοντελο φλερτάρει και την ΜΥΘΗΡΑ διακριτικά :laugh1:
όσο για τους άλλους που έγραψαν αίσχη γράψε ποιοί είναι οι ξεφτίλες να τους κάνουμε καλοκαιρινό μπανάκι-μπανάρισμα..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιουν 2020, 13:11

Spark έγραψε:μου φαίνεται πως είσαι και εσύ χρήστης ουσιών fb :ehmmm:
σταμάτα την γκρίνια ακόμα δεν γύρισες, γράφεις άσχετα εκτός θέματος.
όλοι συμπαθούν και σέβονται την ΜΥΘΗΡΑ και ο μυταράς μπορεί να γράφει εξυπνάδες όταν είναι μεθυσμένος,
παρότι είναι λογοδοσμένος με γκραν κωλο μοντελο φλερτάρει και την ΜΥΘΗΡΑ διακριτικά :laugh1:
όσο για τους άλλους που έγραψαν αίσχη γράψε ποιοί είναι οι ξεφτίλες να τους κάνουμε καλοκαιρινό μπανάκι-μπανάρισμα..

Συγγνωμη, ειμαστε σε νημα με 170 ποστ που γκρινιαζει ο Αριστος με τον Ραν Ταν Πλαν επειδη το Hoaxes κατεβασε τα fake news του πρωτου απο το ΦΒ και ειμαι εγω ο γκρινιαρης? :fico:
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 25 Ιουν 2020, 13:19

κόψτε το fb, σας χαλάει..
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Ιουν 2020, 19:09

Adminović έγραψε:Εμένα πάντως με αρέσουν τα ποστ της Μύθηρας, όπως και του Αρίστου αλλά και του Χρίστου του Ελ.

Μην μου τους πειράζετε. :s_mad

Αμάν ρε. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν ξαναφοράω το σοβαρό μου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”