Heritage86 έγραψε:Δε διαφωνώ αγαπητέ σκακιστή.Λέει γενικότητες γιατί αν πει συγκεκριμένα θα χάσει ψήφους.
συμφωνουμε
αρα οι αναφορες στην λεξη "προγραμμα" μπορουν να θεωρηθουν επιπεδου τσιπρα
Heritage86 έγραψε:Επαναλαμβάνω,από τις δηλώσεις του έχει πει τι θέλει να κάνει,δήλωσε ξεκάθαρα ότι είναι υπέρμαχος της ανισότητας την οποία θεωρεί φυσική και θεμιτή,στοχευμένα θέλει να ιδιωτικοποιήσει την παιδεία-υγεία-κοινωνική αποταμίευση(κράτος πρόνοιας γενικά) και ο μόνος κλάδος που θέλει να διογκώσει είναι οι κουμπουροφόροι.
εφοσον θελει να παρει τις ψηφους των δεξιων αυτα πρεπει να πει οτι θελει να κανει
Heritage86 έγραψε:Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν έχω σίγουρο ότι θα κερδίσει τις εκλογές.
οι πιθανοτητες να μην ειναι η ΝΔ πρωτο κομμα στις επομενες εκλογες δεν νομιζω οτι ξεπερνουν το 10%
το τι κυβερνηση θα βγαλουν ειναι αλλο θεμα
Heritage86 έγραψε:Ο λόγος που έγραψα τα παραπάνω,είναι επειδή μια δηλωμένη ψηφοφόρος του μητσοτάκη,ήρθε εδώ να μας κάνει διαλέξεις ότι το κράτος δεν της προσφέρει παροχές σκανδιναβικού τύπου.Δε θεωρείς σχήμα οξύμωρο να τα λένε αυτά ψηφοφόροι της νδ;
οχι γιατι μιλαμε για Ελ ψηφοφορους οι οποιοι θεωρουν οτι εχουν μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις προς το κρατος
Heritage86 έγραψε:Εγώ από εκεί πιάστηκα και έκανα τις τελευταίες δημοσιεύσεις,καθώς θυμάμαι καλά τους δαπίτες στο πολυτεχνείο να αποκαλούν τις σκανδιναβικές κοινωνίες κομμουνιστικές.Συγγνώμη αλλά πάει πολύ να μιλάνε για το δημογραφικό και να το ταυτίζουν με την έλλειψη παροχών από το κράτος άτομα που σε προγραμματικές τους δηλώσεις μισούνε το κράτος πλήν όλων εκείνων των συντεχνιών που είναι δικές τους.
το 80% των δαπιτων για το μονο πραγμα που ενδιαφερονται ειναι για τα παρτι στην μυκονο και για το πως θα καβατζωσουν καμια δημοσια θεση
και το χειροτερο ειναι πως οι ηγεσιες της ΝΔ μεχρι τωρα δεν εχουν κανει για να το αλλαξουν αυτο