Γονέας 1 και γονέας 2
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
pluton
- Supreme poster

Re: Γονέας 1 και γονέας 2
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδιά που λένε, υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα εμπιστευόταν παιδιά σε τύπους σαν
και τους παρακάτω;![]()
Mα το παιδί θα ζούσε σε μια οικογένεια αγάπης, χαράς και σπέρματος.
Τώρα συνειδητοποιώ το ερώτημα είναι ενδο προοδευτικό... Θα μπορούσες να το διατυπώσεις πιο συγκεκριμενα : Μπιζέλι θα εμπιστευοσουν το ανηψακι σου σε αυτούς τους τύπους;
Διότι εμείς στον εκκλησιαστικό χώρο τους ραντίζουμε πρώτα με αγιασμό για να περάσουν έξω από την εκκλησία, αν είναι να μπουν μέσα περνούμε δραστικότερα μέτρα....
Προσωπικά τα παιδιά μου χίλιες φορές προτιμώ να μεγαλώσουν σε ίδρυμα αν λείψουμε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Σύνταγμα σήμερα
Δείτε συγκέντρωση όχι σουργελο μασκαρατα.
Δείτε συγκέντρωση όχι σουργελο μασκαρατα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
pluton
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Πήγες στο συλλαλητήριο Πλούτωνα?
Όχι εγώ αν δεν έχει ΚΝΑΤ να νιώθω σιγουριά δεν πάω. Εσύ πηγες;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδιά που λένε, υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα εμπιστευόταν παιδιά σε τύπους σαν
και τους παρακάτω;![]()
Όχι δεν θα εμπιστευόμουνα. Όπως και δεν θα εμπιστευόμουν τα παιδιά μου σε οποιονδήποτε άγνωστο άνθρωπο που μου δείχνεις στο ίντερνετ σε μια φωτό.
Your point?
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Ρε παιδιά, με το χέρι στην καρδιά που λένε, υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα εμπιστευόταν έστω και για βόλτα το σκύλο του σε αυτόν τον τύπο;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Adminović
- Sloboda Narodu

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
pluton
- Supreme poster

Αυτές τις πορτοκαλάδες εκεί ποιοι τις ήπιανε;
- Ένα ζευγαράκι.
- Ζευγαράκι;
- Μάλιστα, ένας κύριος και μια κυρία.
- Ώστε ζευγαράκι ήτανε; Ένας κύριος και μια κυρία. Δεν ήτανε να πούμε δυο κυρίες;
- Αφού λέω ζευγαράκι. Δυο κυρίες δεν είναι ζευγαράκι.
- Αυτό να μου πεις. Άλλο ένας κύριος και μια κυρία, άλλο δυο κύριοι, άλλο δυο κυρίες, άλλο τρεις παπάδες, άλλο τέσσερις πυροσβέστες, άλλο πέντε γεωπόνοι και άλλο η λεγεώνα των ξένων...
Τα έχει πει ο Αλέκος ο Σακελλάριος!!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Που να φανταστεί ο Σακελάριος ότι αυτοί βαφτίστηκαν από τους προοδευτικούς ζευγαράκι.
Στα χρόνια του Σακελαρίου αυτούς τους έλεγαν π@υστηδες.
0 .