Αρίστος έγραψε:Θα τα κυκλοφορησω σε βιβλιο που θα βγει τελος Ιουνιου, αρχες Ιουλιου.
Απο μικρος ηθελα να γινω συγγραφεας, το blogging δεν μ' αρεσει.
Εχω ενοχες μαλιστα που αργησα πολυ και τρεχω να καλυψω το εδαφος με γοργα βηματα.
Μυθηρα το καλοκαιρι δεν θα βγαλω σε βιβλιο μονο τα πολιτικα μου αρθρα.
Θα βγαλω και καποια πιο ιδιαιτερα κειμενα που θα κυκλοφορησουν απο τις εκδοσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ.
Αυτα κι αν εχω ενοχες που εχω καθυστερησει να τα δημοσιευσω!
.
σχολιο 37...τα περιμενουμε λοιπον,,, ειναι καμαρι μου να διαβαζω συγγραφεις που ετυχε εστω και διαδικτυακα να ανταλλαξω σε προσωπικο υφος κουβεντες μαζι τους ...
...κι εγω ετοιμαζω κατι μεγαλο ...
θα κυκλοφορησει ελευθερα και δωρεαν στο διαδικτυο...οπως ειναι ο κανονας της διανομης για μας τους Κορακες της Χρυσης Βουλας ( χεχε φαντασιοπληξια κι αυτη !!!) οταν κυκλοφορησει τελικα θα το προβαλλω κι εδω μεσα ..
..ετοιμαζω την
<< ΗΛΙΑΙΑ, ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ>> 250 -300 σελ.ενα εργο δεκαετιας που θα εχει και συνεχειες συν το χρονω ως Παραρτηματα -Συμπληρώματα, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ...αληθινα Μυθηριακο!!αλλ κια λλα εργα βρισκονται στα σκαρια για συτηματκη μεσω βιβλιου διανομη οπως η ΜΥΘΗΡΙΑΚΗ ΕΠΤΑΛΟΓΙΑ ...
..τελικα αν δεν εισαι δημιουργοςσε ενα τομεα δεν μπορεις να αναγνωρισεις την αξια αλλων δημιουργων ...
αν εισαι καφενοχαμουρης, τυχαρπαστος αρακτος χασομερης ηδονοχαψίας των ημερων απλα οταν ακους για δημιουργους και στρατευμενους σε ενα σκοπο νοιωθεις εκμηδενισμενος και γιαυτο αντιδρας ....απο φθονο για εκεινον που εχει στοχευμενη και στοχοποιο ζωη που ειναι στρατευμενος και κυριος της ζωη του ..που ειναι προσωπικοτητα ...
...γιαυτο πρεπει να καταλαβαινουμε τις αντιδρασεις των αρακτων ανθρωπων ...σιγουρα αναμεσα τους υπαρχουν εξεχουσες προσωπικοτητες που εχουν απλα αδρανοποιηθει ... κια χρειαζονται ενα δυνατο εναυσμα για να εγερθουν ως προσωπικοτητες ...και να γινουν αυτο που μπορουν να γινουν ....δεν το ξεχναμε αυτο !!!και δεν σταματαμε να τους κεντριζουμε ...τετοιες πιστευω ειναι οι περισσοτεροι του
φορουμιστικου αυτου καφενε που σε κρινουν ετσι απαξιωτικα αλλιως δε θα νιωθαν τοσο εκμηδενισμενοι μ ετην στρατευμενη δραση σου ...χμμμ....!!!
ΑΜΗΝ !!!