Κορίτσια έτσι θα είσασταν

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Κορίτσια έτσι θα είσασταν

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2019, 08:30

pluton έγραψε:
Adminović έγραψε:Δε μου λες Πλούτωνα, εσύ το τηγανίζεις το καλαμάρι του βαρκάρη ή είσαι κάνας Ανθαίλυν;; :hmmm

Να σου πω άγιος δεν είμαι κάτι καλαμάρια τα έχω χώσει σε τηγάνια .... στο δικό μου τηγάνι δεν έχει τηγανιστεί κανένα καλαμάρι (Δόξα των Θεώ) ... τώρα λόγω ηλικίας μια κωλονοσκόπηση για ιατρικούς λόγους δεν την απέφυγα και βαριά το φέρνω το ξεφτυλίκι, αλλά έπρεπε να αφαιρεθούν πολύποδες. Εσύ Adminović που είσαι και προοδευτικός το τρίβεις το πόμολο;

Αφού ξέρεις ότι είμαι Ανθαίλυν εγώ.

Εσύ πάντως βλέπω ότι είσαι σωστός Αίλυν!
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιούλ 2019, 08:32

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:
Να σου πω άγιος δεν είμαι κάτι καλαμάρια τα έχω χώσει σε τηγάνια .... στο δικό μου τηγάνι δεν έχει τηγανιστεί κανένα καλαμάρι (Δόξα των Θεώ) ... τώρα λόγω ηλικίας μια κωλονοσκόπηση για ιατρικούς λόγους δεν την απέφυγα και βαριά το φέρνω το ξεφτυλίκι, αλλά έπρεπε να αφαιρεθούν πολύποδες. Εσύ Adminović που είσαι και προοδευτικός το τρίβεις το πόμολο;

Αφού ξέρεις ότι είμαι Ανθαίλυν εγώ.

Εσύ πάντως βλέπω ότι είσαι σωστός Αίλυν!

Το τηγανιζει το καλαμαρι... :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2019, 08:41

Ο μόνος που μπορεί να δηλώνει Έλληνας, απόγονος του Σωκράτη και του Περικλή, στο φόρουμ είναι ο pluton.-

Οι άλλοι όλοι είτε είστε Ανθέλληνες είτε είστε μουσαντέν Έλληνες. :yesyes:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Ιούλ 2019, 09:59

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Να σου πω άγιος δεν είμαι κάτι καλαμάρια τα έχω χώσει σε τηγάνια .... στο δικό μου τηγάνι δεν έχει τηγανιστεί κανένα καλαμάρι (Δόξα των Θεώ) ... τώρα λόγω ηλικίας μια κωλονοσκόπηση για ιατρικούς λόγους δεν την απέφυγα και βαριά το φέρνω το ξεφτυλίκι, αλλά έπρεπε να αφαιρεθούν πολύποδες. Εσύ Adminović που είσαι και προοδευτικός το τρίβεις το πόμολο;

Δηλαδη εχεις συναψει ενεργητικες ομοφυλοφιλικες σχεσεις ή οπως θα λεγατε στον Πειραια εχεις υπαρξει αυτο που λεμε κωλομπαρας.

Ετσι εξηγειται πως το νημα ξεκινησε απο το ισλαμ για να καταληξει στο να μας περιγραφεις φαντασιωσεις με ομοφυλοφιλους. Σε γαργαλαει το θεμα.

Οπως προειπα γουστα ειναι αυτα και δεν με πειραζει τι κανει στο κρεβατι του ο καθενας, αλλα με τετοια γουστα δε θα πρεπε να λες για κουσουρια και τα συναφη, ουτε να χειροκροτας τους Αμβροσιους. Εκτος και αν νιωθεις ''αποβρασμα'' και οτι σου αξιζει φτυσιμο. Και μιλαω για φτυσιμο με την με σεξουαλικη εννοια :fico:

Επίτηδες σας το έγραψα, αλλά από που βγαίνει ότι είμαι ενεργητικός ομοφυλόφιλος, που έγραψα ότι πήγα με άντρες;

Τέλος πάντων δείτε τα δικά σας γούστα που είναι αντίθετα με τον Μαρξισμό και αφήστε τα δικά μου που είναι σύμφωνα με τον Χριστιανισμό και αν τέλος πάντων κάνουμε και καμιά αμαρτία η θρησκεία προβλέπει και την άφεση αμαρτιών δια της εξομολογήσεως.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιούλ 2019, 10:03

Ειπες κατι για τηγανια και καλαμαρια. Δεν γνωριζω καλα την γκει αργκο αλλα το ιδιο καταλαβαμε ολοι :D

Eγω σεβομαι καθε σεξουαλικο προσανατολισμο, αρα και την προτιμηση σου στους αντρικους πρωκτους. Αλλα πρωτον τα σεξουαλικα σου γουστα δεν εχουν σχεση με το νημα και δευτερον εχοντας ο ιδιος τετοιες προτιμησεις δε θα επρεπε να μιλας υποτιμητικα για τους αλλους που εχουν παρομοια γουστα και να λες για κιναιδους και κουσουρια.

Εκτος και αν υπαρχει κανενα εδαφιο στην ΚΔ που να λεει ''ο εχων το κουσουρι πρωτος το λιθο βαλλετω'' :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Ιούλ 2019, 10:12

Λαχουρένιος έγραψε:Ειπες κατι για τηγανια και καλαμαρια. Δεν γνωριζω καλα την γκει αργκο αλλα το ιδιο καταλαβαμε ολοι :D

Eγω σεβομαι καθε σεξουαλικο προσανατολισμο, αρα και την προτιμηση σου στους αντρικους πρωκτους. Αλλα πρωτον τα σεξουαλικα σου γουστα δεν εχουν σχεση με το νημα και δευτερον εχοντας ο ιδιος τετοιες προτιμησεις δε θα επρεπε να μιλας υποτιμητικα για τους αλλους που εχουν παρομοια γουστα και να λες για κιναιδους και κουσουρια.

Εκτος και αν υπαρχει κανενα εδαφιο στην ΚΔ που να λεει ''ο εχων το κουσουρι πρωτος το λιθο βαλλετω'' :giggle02:

Ότι θέλετε καταλαβαίνετε, εδώ καταλάβατε ότι ο Μαρξισμός και ο Στάλιν σεβόντουσαν κάθε σεξουαλικό προσανατολισμό.

Και σωστά μιλάς το θέμα είναι η διαφορά ισλαμισμού με τον Χριστιανισμό στο θέμα των δικαιωμάτων.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 02 Ιούλ 2019, 22:22

pluton έγραψε:
Adminović έγραψε:Δε μου λες Πλούτωνα, εσύ το τηγανίζεις το καλαμάρι του βαρκάρη ή είσαι κάνας Ανθαίλυν;; :hmmm

:o :o :o :oomg: :oomg: :oomg: :o :o :o

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 02 Ιούλ 2019, 22:39

Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη εχεις συναψει ενεργητικες ομοφυλοφιλικες σχεσεις ή οπως θα λεγατε στον Πειραια εχεις υπαρξει αυτο που λεμε κωλομπαρας.

Οι ενεργητικοί δεν είναι γκέυ βρε. :D

Kumar Patel: Are all the guards in Guantanamo Bay gay?

Big Bob: Fuck no! There ain’t nothing gay about getting your dick sucked! You’re the ones that’re gay for sucking my dick!

Kumar Patel: What?

Big Bob: In fact, it creeps me out just being around you fags! Alright, get down on your knees and open your mouths.

Harold Lee: Why don’t you kick our asses instead?

Big Bob: GET ON YOUR FUCKING KNEES NOW!
[they comply]

Big Bob: Hope you boys like extra mayo.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
1 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Ιούλ 2019, 17:45

Ας δούμε όμως την θέση της μουσουλμάνας στα θέματα εξουσίας.

Δεν υπάρχουν βασίλισσες στην ισλαμική ιστορία. Όπου μωαμεθανοί ιστορικοί μιλούν για "βασίλισσες" αναφέρονται αποκλειστικά για βασίλισσες του Βυζαντίου ή της Ευρώπης.

Υπάρχουν ελάχιστες περιπτώσεις που μουσουλμανικοί θρόνοι έχουν καταληφθεί από γυναίκες για σύντομο χρονικό διάστημα, το γεγονός αυτό από τους μωαμεθανούς θεωρείτο ΕΚΤΡΟΠΗ και το καταδίκαζαν σαν παράβαση.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιούλ 2019, 17:50

pluton έγραψε:

Μπράβο μαλάκες admin+ pluton , εγώ ψάρια δεν τρώω . Ένα θαλασσινό είχα , μου το γαμήσατε κι αυτό :s_mad :nono:
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”