Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Ιαν 2018, 19:33

Χρίστος Έλ έγραψε:Και το συγκεκριμένο άτομο συνεχίζει και γράφει και άλλα όχι με την ανοχή αλλά με την...υποστήριξη των διαχειριστών!

Φταίω εγώ που του είπα ότι θα του κλείσω το στόμα;

Το ξέρω δεν με χωνεύετε και φοβάστε κιόλας τους εβραίους, αλλά δεν γράφω εναντίον προσώπων του φόρουμ χωρίς αυτά να με προκαλέσουν όπως το παραπάνω.

Το κάνατε metafysiko, esoterica αίσχος...μαζευτήκανε εδώ όλοι οι πικραμένοι νεοπαγανιστές και μασωνολάτρες επειδή αδειάσανε τα φόρουμ τους.

Κατσε εδώ μωρέ παπάρα, να πολεμήσουμε τα δαιμόνια και τα μασώνια.
Τί χέστης είσαι, θες να το παίζεις και Κλεομένης. :nono:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 07 Ιαν 2018, 19:40

Admin έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:Και το συγκεκριμένο άτομο συνεχίζει και γράφει και άλλα όχι με την ανοχή αλλά με την...υποστήριξη των διαχειριστών!

Φταίω εγώ που του είπα ότι θα του κλείσω το στόμα;

Το ξέρω δεν με χωνεύετε και φοβάστε κιόλας τους εβραίους, αλλά δεν γράφω εναντίον προσώπων του φόρουμ χωρίς αυτά να με προκαλέσουν όπως το παραπάνω.

Το κάνατε metafysiko, esoterica αίσχος...μαζευτήκανε εδώ όλοι οι πικραμένοι νεοπαγανιστές και μασωνολάτρες επειδή αδειάσανε τα φόρουμ τους.

Κατσε εδώ μωρέ παπάρα, να πολεμήσουμε τα δαιμόνια και τα μασώνια.
Τί χέστης είσαι, θες να το παίζεις και Κλεομένης. :nono:

Ωραία, δείξε μου τις αγνές σου προθέσεις ότι θες να τους πολεμήσουμε.

Ξεκίνα σβήνοντας του τα σχόλια τα αηδιαστικά και δίνοντάς του προσωρινό ban, όπως κάνατε και σε εμένα ως τώρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 07 Ιαν 2018, 19:53

Και στα άλλα ψευδώνυμα feanor, salomia κτλ κτλ

Όχι μόνο λόγια αλλά και πράξεις.

Δεν θα καθήσω σαν βλάκας να με γιουχάρετε αν δεν έχω έμπρακτη υποστήριξη από κανένα.

Και κάτι άλλο όσοι από εσάς είστε έλληνες εθνικιστές.

Άκουσα ένα γερο δίπλα μου στο μετρο να μιλαει στο τηλ που είχε φάτσα βαρετού πολιτικού και έλεγε πως ένα συμβούλιο ακυρώθηκε, γιατί ο τίτλος της συνεδρίασης περιείχε την λέξη Ελλάδα και ελληνικό και αυτό δημιουργούσε υπόνοιες ρατσισμού.

Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλούσε, αλλά το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝΕ ΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΞΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Το καταλάβατε; Λοιπόν σας περιμένω εδώ να αγωνιστούμε μαζί ή φεύγω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 07 Ιαν 2018, 19:56

Και όσο για το θέμα.

Η δική μου ξεκάθαρη θέση.

Λοιπόν, δεν χρωστάμε τίποτα, δεν πληρώνουμε τίποτα. Μας χρωστάτε και θα μας πληρώσετε.

Τον κώλο σας να χτυπάτε, χίλια σπυριά να βγάλατε, την λάμψη των ευρών σας δεν θα την δείτε.

Περαστικά.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 07 Ιαν 2018, 20:17

Χρίστος Έλ έγραψε:Και όσο για το θέμα.

Η δική μου ξεκάθαρη θέση.

Λοιπόν, δεν χρωστάμε τίποτα, δεν πληρώνουμε τίποτα. Μας χρωστάτε και θα μας πληρώσετε.

Τον κώλο σας να χτυπάτε, χίλια σπυριά να βγάλατε, την λάμψη των ευρών σας δεν θα την δείτε.

Περαστικά.
14 ώρες και 50 λεπτά πριν την έναρξη του κυνηγιού . . Κάτι φίλοι μου έστειλαν την ip σου https://www.bezeq.co.il/
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Ιαν 2018, 20:29

Χρίστος Έλ έγραψε:Δεν θα καθήσω σαν βλάκας να με γιουχάρετε

Μια χαρά θα κάτσεις :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Ιαν 2018, 20:33

Χριστάρα φέρε τον Κλεομένη να πάρετε στο κυνήγι τον μπετατζή, σίγουρα έχει πάρει ένα μάτσο λεφτά από την Μοσάδ. :yesyes:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Ιαν 2018, 20:39

Εικόνα

:popcorn2:

:yesyes:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 07 Ιαν 2018, 21:28

Χρίστος Έλ έγραψε:Ωραία, δείξε μου τις αγνές σου προθέσεις ότι θες να τους πολεμήσουμε.

Εγώ θα σε εκπαιδεύσω κατάλληλα, ώστε να μην μασάς πουθενά και να μπορείς να αντιμετωπίζεις τον μπετατζή, τον μπεν σαλομ και τους άλλους που σε κάνουν σταλκινγκ. :s_cool

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Κοινωνία”