Οι πολυαγαπημένοι μας ιθαγενείς

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Οι πολυαγαπημένοι μας ιθαγενείς

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιαν 2021, 09:15

ВладимирВладимирович έγραψε:Αυτο. Το κρατος (και η κοινωνια) πεταξαν τους νεους σε καδο αχρηστων και μετα αναρωτιομαστε γιατι συμβαινουν ολα αυτα.

Ο πατερας τους και η μανα τους φταινε που δεν τα εδειραν με βρεγμενη σανιδα οσο ηταν ακομα μικρα. Παραχαιδεμενα τσογλανακια ηταν. Μετα το εγκλημα τους πηραν την μαμακα τους τηλεφωνο να τους παει σπιτι με το αμαξι και να τους καλυψει. Καλα τους ειπε ο αλλος ''ωραιο σπιτι''.

vallon έγραψε:Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση για το ποιοι ήταν, αυτά τα καλόπαιδα τα συναντάς πάρα πολύ συχνά στα σχολεία μας. Είναι εκείνα που ανήκουν στους οργανωμένους οπαδούς των τοπικών ομάδων και πάνε στο γήπεδο για βεντέτα σκοτωμό και βία.

Διολου τυχαια, αυτα τα δυο κωλοπαιδα πανε σε ΕΠΑΛ :D

Μάλλον έχετε απομακρυνθεί από το τι σημαίνει δεκαπεντάχρονο στην εποχή μας. Τα παιδιά έχουν αγριέψει τόσο πολύ που μόνο η βία είναι τρόπος επιβολής γι αυτά και πάνω σε αυτά. Μπορώ να θυμηθώ πολλά περιστατικά που δεν έχουν σχέση με σχολική ζωή κι όμως το σχολείο προσπαθεί να τα "καταπιεί.."
Τι σας κάνει εντύπωση;

Οι boomers εχουν χασει επαφη με το τι συμβαινει με τους νεους και τα σχολεια. Εχουν μεινει στην δεκαετια του '60 και του '70. Την αγριαδα που βλεπεις στα σχολεια δεν την συναντας πουθενα αλλου, ισως μονο στην νυχτα αλλα εκει παιζουν συμφεροντα και σκοτωνονται, δεν κοπανιουνται για πλακα οπως τα σπυριαρικα ουτε σε τρωνε αν δεν πας γυρευοντας.

Πιο πολυ κινδυνευει το παιδι σου στο προαυλιο του σχολειου παρα στους δρομους ετσι οπως εχει γινει η κατασταση. Δεν υπερβαλλω. Σκεψου αυτα τα δυο αλητακια ποσους συμμαθητες τους εχουν κοπανησει.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Oι πολυαγαπημένοι μας μετανάστες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Ιαν 2021, 09:19

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Εθνικότητα : Έλληνες ή/και Βορειοηπειρώτες ή/και Αλβανοί. Σπανίως Ρωσοπόντιοι.
Ηλικίες : 13-17 ετών . Με μια χαμένη τάξη στην 1η δημοτικού και μια στο Γυμνάσιο ( συνήθως ).
Φύλο : Αρσενικά κυρίως. Στην παρέα μπορεί να υπάρχουν και 2-3 κορίτσια που οι συμμαθήτριές τους πιστεύουν πως "σίγουρα το έχουν κάνει", και μάλλον έχουν δίκιο.
Σωματοδομή : Λιγνοί , αλλά με νεύρο.
Στόχος ( των γονιών τους :asd03: ) να βγάλουν κουτσά στραβά το Γυμνάσιο για να πάνε Τεχνικό ( και όχι Γενικό Λύκειο ) ή και να σταματήσουν στο Γυμνάσιο τα σχολικά τους χρόνια. Στόχος δικός τους το απόλυτο μηδέν.
Σκοπός της ζωής τους ένας και μοναδικός. Να τους φοβούνται κυρίως οι συνομήλικοί τους. Αλλά αν βρεθεί και κανένας μεμονωμένος μπάρμπας να τους την μπει , δεν κωλώνουν.
Τρόπος δράσης : Ομαδικός. Ποτέ μεμονωμένος.
Μέθοδος : Βρίζω , πειράζω , ενοχλώ , προκαλώ , ρωτάω "Τι κοιτάς ρε μαλάκα ;" , στα λεωφορεία ζωγραφίζω τα καθίσματα , πατώ τα πόδια μου επάνω, κολλάω τσίχλες στα μαλλιά των γυναικών.
Στιγμή εκδήλωσης βίαιης συμπεριφοράς : Όταν ο άλλος αντιδράσει. Επειδή είμαι παιδί, ο ενήλικος που θα πέσει θύμα μου - αλλά και ο συνομήλικός μου που δεν είναι της δικής μου πάστας - δεν θα δώσει μεγάλη σημασία και αυτό θα είναι το μειονέκτημά του. Θα του επιτεθώ τόσο βίαια και με τέτοια σφοδρότητα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ στην ζωή του. Αυτός 5 δευτερόλεπτα πιο πριν θα σκεφτόταν ο,τιδήποτε ( παιδιά , οικογένεια , δουλειά , μπάλα , φίλους , πολιτικά κ.λπ. ) , αλλά εγώ όλη την μέρα κοιτάζω που θα εκδηλώσω την βίαιη συμπεριφορά μου αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.
Βία : Αιφνιδιαστικά - πάντα χτυπώ πρώτος - απανωτά χτυπήματα μέχρι να κουραστώ. Μπουνιές στα μάτια και στην μύτη. Κλωτσίδια. Γονατιές. Κουτουλιές στην μύτη συνήθως στους συνομηλίκους μου.

Μλκ το κανα εικονα, ετσι ειναι... :laugh1:

Και συνηθως φορανε εφαρμοστα μπουφανακια τυπου Napapjiri, με φορμα adidas απο κατω (μαυρη ή γκρι) και παπουτσακι μπασκετικο Nike (ισως για να ποναει πιο πολυ ο μυτος) ή μποτακι (παλι Ναικ) τετοιου στυλ

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Το λουκ συμπληρωνεται με τσαντακι μπανανα, μαλλι κοντοκουρεμενο σε στυλ στρατου ή καρφακι και φυσικα γυαλακι Αρνετ. Επισης σπανια αφηνουν γενια για καποιο λογο.

Σε τετοιο στυλ ειναι παρα πολλοι ελληνες απο τα δυτικα προαστια και αλβανοι και δεν ειναι μονο οι εφηβοι αλλα και πιο μεγαλες ηλικιες.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Ιαν 2021, 10:16

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
Εθνικότητα : Έλληνες ή/και Βορειοηπειρώτες ή/και Αλβανοί. Σπανίως Ρωσοπόντιοι.
Ηλικίες : 13-17 ετών . Με μια χαμένη τάξη στην 1η δημοτικού και μια στο Γυμνάσιο ( συνήθως ).
Φύλο : Αρσενικά κυρίως. Στην παρέα μπορεί να υπάρχουν και 2-3 κορίτσια που οι συμμαθήτριές τους πιστεύουν πως "σίγουρα το έχουν κάνει", και μάλλον έχουν δίκιο.
Σωματοδομή : Λιγνοί , αλλά με νεύρο.
Στόχος ( των γονιών τους :asd03: ) να βγάλουν κουτσά στραβά το Γυμνάσιο για να πάνε Τεχνικό ( και όχι Γενικό Λύκειο ) ή και να σταματήσουν στο Γυμνάσιο τα σχολικά τους χρόνια. Στόχος δικός τους το απόλυτο μηδέν.
Σκοπός της ζωής τους ένας και μοναδικός. Να τους φοβούνται κυρίως οι συνομήλικοί τους. Αλλά αν βρεθεί και κανένας μεμονωμένος μπάρμπας να τους την μπει , δεν κωλώνουν.
Τρόπος δράσης : Ομαδικός. Ποτέ μεμονωμένος.
Μέθοδος : Βρίζω , πειράζω , ενοχλώ , προκαλώ , ρωτάω "Τι κοιτάς ρε μαλάκα ;" , στα λεωφορεία ζωγραφίζω τα καθίσματα , πατώ τα πόδια μου επάνω, κολλάω τσίχλες στα μαλλιά των γυναικών.
Στιγμή εκδήλωσης βίαιης συμπεριφοράς : Όταν ο άλλος αντιδράσει. Επειδή είμαι παιδί, ο ενήλικος που θα πέσει θύμα μου - αλλά και ο συνομήλικός μου που δεν είναι της δικής μου πάστας - δεν θα δώσει μεγάλη σημασία και αυτό θα είναι το μειονέκτημά του. Θα του επιτεθώ τόσο βίαια και με τέτοια σφοδρότητα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ στην ζωή του. Αυτός 5 δευτερόλεπτα πιο πριν θα σκεφτόταν ο,τιδήποτε ( παιδιά , οικογένεια , δουλειά , μπάλα , φίλους , πολιτικά κ.λπ. ) , αλλά εγώ όλη την μέρα κοιτάζω που θα εκδηλώσω την βίαιη συμπεριφορά μου αν βρεθεί η κατάλληλη στιγμή.
Βία : Αιφνιδιαστικά - πάντα χτυπώ πρώτος - απανωτά χτυπήματα μέχρι να κουραστώ. Μπουνιές στα μάτια και στην μύτη. Κλωτσίδια. Γονατιές. Κουτουλιές στην μύτη συνήθως στους συνομηλίκους μου.

συγχαρητήρια..
ότι πιο έγκυρο έχω διαβάσει σαν περιγραφή στο χαρακτήρων όλων αυτών, (το δανείζομαι..αν μου επιτρέπεις)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Ιαν 2021, 15:20

Λαχουρένιος έγραψε:Ο πατερας τους και η μανα τους φταινε που δεν τα εδειραν με βρεγμενη σανιδα οσο ηταν ακομα μικρα. Παραχαιδεμενα τσογλανακια ηταν. Μετα το εγκλημα τους πηραν την μαμακα τους τηλεφωνο να τους παει σπιτι με το αμαξι και να τους καλυψει. Καλα τους ειπε ο αλλος ''ωραιο σπιτι''.

vallon έγραψε:όχι φίλε δεν αναρωτιόμαστε, απλά βάζουμε το κεφάλι στην άμμο και κάνουμε ότι όλα είναι καλά

ΥΓ μ'αρεσει που το παιζεις και κκε κιολας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 18 Ιαν 2021, 14:56

https://www.newsit.gr/ellada/epithesi-s ... o/3203580/

Επιδεικνύουν τα «τρόπαιά» τους

Τόσο ο ίδιος όσο και τα δυο αδέλφια που ξυλοκόπησαν με γροθιές και κλωτσιές τον σταθμάρχη, καταληστεύουν συμμαθητές τους αρπάζοντάς τους κινητά τηλέφωνα αλλά και χρήματα.

Μάλιστα στο ΕΠΑΛ του Περιστερίου αλλά και σ’ άλλα σχολεία της πόλης η δράση τους είναι τόσο διαδεδομένη που στο άκουσμα του ονόματος τους τα παιδιά-θύματα ενδίδουν στον εκβιασμό και παραδίδουν από μόνα τους ότι κουβαλούν επιστρέφοντας από το σχολείο στο σπίτι.

Και αυτό, για να αποφύγουν το ξύλο και την χλεύη, καθώς η παρέα των τραμπούκων συνήθιζε να ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα κατορθώματά της για τον φόβο των Ιουδαίων.

συμμοριτες λοιπον τα μπουμπούκια των δυτικων προαστειων φοβος και τρομος στα παιδια γυμνασιου και λυκειου που ληστευονταν με αγριο τροπο

θα πρεπει να αλλαξουν οι νομοι ώστε τετοια περιστατικα να τιμωρούνται αυστηρα η ατιμωρησια εφερε αυτή τη βια που παιδευει τη χωρα εδώ και πολλα χρονια
0 .

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 18 Ιαν 2021, 15:04

https://youtu.be/6DvOpoqUzoQ?t=3

από τη δραση της συμμοριας
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Ιαν 2021, 15:46

tsakas έγραψε:https://youtu.be/6DvOpoqUzoQ?t=3

από τη δραση της συμμοριας

Μια φιλικη κουβεντουλα στα προάστια της Μοσχας δεκαετίας του 80. Nothing to see here.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

tsakas
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tsakas » 19 Ιαν 2021, 17:10

0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 22 Ιαν 2021, 19:03

Οι Πακιστανοι ξαναχτυπανε:

«Άρρωστη» ομολογία: Δεν ήταν βιασμός, ήθελα να την παντρευτώ

«Είχαμε σχέση, περίμενα να πάμε σε γάμο, είχα και έχω συναισθήματα.Δεν ήταν 11 χρονών όταν η σχέση έπαψε να είναι πλατωνική. Δεν το έβλεπα κακό τη διαφορά τα 16 χρόνια».

Απελαση χθες! :s_mad
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Ιαν 2021, 07:31

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο πατερας τους και η μανα τους φταινε που δεν τα εδειραν με βρεγμενη σανιδα οσο ηταν ακομα μικρα. Παραχαιδεμενα τσογλανακια ηταν. Μετα το εγκλημα τους πηραν την μαμακα τους τηλεφωνο να τους παει σπιτι με το αμαξι και να τους καλυψει. Καλα τους ειπε ο αλλος ''ωραιο σπιτι''.

vallon έγραψε:όχι φίλε δεν αναρωτιόμαστε, απλά βάζουμε το κεφάλι στην άμμο και κάνουμε ότι όλα είναι καλά

ΥΓ μ'αρεσει που το παιζεις και κκε κιολας.

Επειδη ειμαι ΚΚΕ πρεπει να υποστηριζω το καθε κωλοπαιδο? Τι συμπερασμα ειναι αυτο?
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”