Εχει χαθεί η μπάλα;

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εχει χαθεί η μπάλα;

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2022, 13:42

ενα ακομη παραδειγμα που η πολιτικη ορθοτητα και η προωθηση των λοατκι καταστρεφει τους νεους 18 ετων και θελει να αλλαξει φυλο ..λες και με μια εγχειριση θα γινει γυναικα
που δεν προκειται - σε συντομο διαστημα θα το εχει σκυλομετανιωσει
αφου ψυχοπαθολογικο ειναι το προβλημα του και οχι ορμονικο

Διακόπτει κάθε σχέση με τον βιολογικό πατέρα του και ζητά αλλαγή ονόματος και αλλαγή φύλου. Ο λόγος για τον 18χρονο γιο του Έλον Μασκ, Χαβιέρ, ο οποίος υπέβαλε δικαστικά αίτημα για αλλαγή φύλου και ονόματος. Στο εξής θέλει να αποκαλείται Βίβιαν Τζίνα Γουίλσον, εξηγώντας ότι δεν θέλει «να ζει μαζί ή να έχει σχέση με τον βιολογικό πατέρα με κανένα τρόπο».
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2022, 14:51

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ισχυει για ολους μας γιατι ενας στρειτ δεν περιθωριοποιειται κοινωνικα για την σεξουαλικοτητα και τα γουστα του. Δεν ειναι ευκολο να εκδηλωθεις οταν ξερεις οτι θα φας χοντρο πολεμο για αυτο, οσο καλα και αν τα εχεις με τον εαυτο σου.

Δεν αναφέρομαι μόνο στον σεξουαλικό προσανατολισμό. Ο καθένας μας μπορεί να έχει μια κόμπλα για το οτιδήποτε και να σκέφτεται συνέχεια τη γνώμη των άλλων. Όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε αποδεκτοί,right?
Βέβαια οι περισσότεροι δισταγμοί μπορεί να είναι μόνο στο κεφάλι μας και οι υπόλοιποι γύρω μας να μην δίνουν δεκάρα στην πραγματικότητα.
Αυτό θέλω να πω και για τους γκέι. Εξαρτάται πώς θα το "πουλήσεις" το θέμα σου.
Μπορεί οι υπόλοιποι να είναι οκ γύρω σου και τζάμπα να φοβόσουν να εκφραστείς. Αν βγαίνεις επιθετικά και επιδεικτικά προσπαθώντας να αποδείξεις κάτι ... θα σου πει και ο άλλος ώπα ρε μάγκα άραξε,δεν σου είπαμε και τίποτα.
Για αυτό λέω βρες τα πρώτα με τον εαυτό σου, βρες τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν naturally.

Χωρίς να ισχυρίζομαι με την καμία ότι δεν ισχύουν και όσα λες εσύ και ότι η ζωή ενός γκέι είναι ρόδινη. Αλλά ίσα ίσα λέω θωράκισε τον εαυτό σου, σιγούρεψε πρώτα πώς θες να ζήσεις τη ζωή σου και όταν το καταφέρεις αυτό κανείς και τίποτα δεν θα σε αγγίζει.

Λαχουρένιος έγραψε:Και γω δεν μπορω να τα καταλαβω αυτα. Το ακραια macho ή το ακραια θηλυκο μου φαινεται φεικ ακομα και οταν το κανουν στρειτ.

Ωχ ωχ ωχ
Εγώ όταν βλέπω σε στρέιτ άνδρες προσπάθειες να το παίξουν υπερβολικά άντρακλες ή τίποτα νάρκισσους που είναι ερωτευμένοι μέχρι και με τον εαυτό τους κόβω λάσπη.
Χτυπάει το καμπανάκι της κρυφογκεοσύνης μέσα μου. Κάτι δεν πάει καλά.
Που δεν είναι κακό να είσαι αλλά τι το κρύβεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2022, 14:54

Λαχουρένιος έγραψε:Λογικο ειναι, οι γκει αφου εχουν την σεξουαλικη συμπεριφορα των στρειτ αντρων δηλ. ο,τι κινεται γαμιεται. Οι στρειτ δεν μπορουν να κανουν τα ιδια γιατι οι γυναικες ειναι πιο επιλεκτικες. Στα γκει ζευγαρια που ειναι και τα δυο μερη λυσσασμενα γινεται της κολασης :D

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Σκόραρες από τα αποδυτήρια.

Πες τα ρε συ λαχουρένιε. Την ώρα που διάβαζα το ποστ του ραν αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.
Μας δουλεύει; Αφού και ο στρέιτ άνδρας μόνο το σεξ σκέφτεται τουέντι φορ σέβεν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιουν 2022, 15:12

nemo έγραψε:ενα ακομη παραδειγμα που η πολιτικη ορθοτητα και η προωθηση των λοατκι καταστρεφει τους νεους 18 ετων και θελει να αλλαξει φυλο ..λες και με μια εγχειριση θα γινει γυναικα

Διακόπτει κάθε σχέση με τον βιολογικό πατέρα του και ζητά αλλαγή ονόματος και αλλαγή φύλου. Ο λόγος για τον 18χρονο γιο του Έλον Μασκ, Χαβιέρ, ο οποίος υπέβαλε δικαστικά αίτημα για αλλαγή φύλου και ονόματος. Στο εξής θέλει να αποκαλείται Βίβιαν Τζίνα Γουίλσον, εξηγώντας ότι δεν θέλει «να ζει μαζί ή να έχει σχέση με τον βιολογικό πατέρα με κανένα τρόπο».

Καταλάβατε τώρα γιατί το ΚΚΕ καταψήφισε το νομοσχέδιο του συριζα το 2017 για την απλή διαδικασία της ''νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου'';
Έσκουζαν οι συριζαίοι και όλοι οι υπόλοιποι ότι το ΚΚΕ είναι αρτηριοσκληρωτικό και εναντίον των δικαιωμάτων των ''ουδετεροφυλικών'' και του καταλόγιζαν ''σταλινισμό'' στην αντιμετώπιση τους αφού δε δέχεται τη μεταβολή του βιολογικού καταχωρημένου φύλου τους με μια απλή δήλωση τους.
Και αποδεικνύεται κάθε μέρα ότι το νομοσχέδιο του 2017 δε συνέβαλε ούτε κατ' ελάχιστο στην καταπολέμηση των διακρίσεων και των κοινωνικών ανισοτήτων που δέχονται αυτοί οι άνθρωποι, ούτε στην προστασία των δικαιωμάτων τους αφού ο αυτοπροσδιορισμός και η αλλαγή του φύλου σε μικρή ηλικία δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στο αυτοπροσδιοριζόμενο άτομο όταν η ''απλή δήλωση αλλαγής της ταυτότητας του'' δεν στηρίζεται από επιστημονικά θεσμοθετημένη γνωμοδότηση, με την εξασφάλιση της οικογενειακής στήριξης και του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος του και από μέτρα ψυχολογικής στήριξης πριν και μετά από την όποια επιλογή του τα οποία θα το βοηθήσουν να αποκτήσει πλήρη αντίληψη για το βιολογικό ή το κοινωνικό φύλο στο οποίο ανήκει.
Που σημαίνει ότι δε γίνομαι ξαφνικά στα 18 μου γυναίκα επειδή έχω εφηβικά προβλήματα σχέσης με τον μπαμπά μου ακόμα και αν με πηδάγανε Νιγηριανοί από τα 16 μου. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2022, 15:17

nemo έγραψε:o καθενας μας μπιζελι ζει με τις οποιες επιλογες καθορισε για τον εαυτο του
εχουμε ενα ναρκομανη που θα ηθελε οικογενεια ενω δεν ειναι ικανος στην διαχειρηση της
ναι αλλα ηθελε !! τι σημαινει το θελω;

Σύμφωνοι.
Αλλά το να είναι κάποιος γκέι είναι καθαρή επιλογή;

nemo έγραψε:τι θα γινει αν ο μητσος και ο λουκας χωρισουν; γιατι ειναι πολυ σπανιο να αντεξει η σχεση
και πως το υοθετημενο παιδι θα διαχειριστει τον χωρισμο τους
εδω δυσκολευονται να συνηθίσουν τον χωρισμο των βιολογικων γονιων τους

Ναι γιατί οι γάμοι μεταξύ ετεροφυλόφιλων είναι υπόδειγμα.
Ή διαζευγμένοι θα είναι ή συμβιβασμένοι σε έναν μίζερο γάμο ή θα κερατώνονται μεταξύ τους ή θα πλακώνονται. Μια χαρούμενη ελληνική πυρηνική οικογένεια κατά τ'άλλα.
Και το αστείο είναι ότι κάποιοι πληρώνουν για αυτό το πράγμα. Όταν πάω σε γάμους και κάνω forward την μελλοντική κατάσταση λέω πεταμένα λεφτά όλα αυτά.
Τουλάχιστον κάνε έναν πιο ταπεινό γάμο να μην κλαις και τα λεφτά σου.

Τουλάχιστον ο γκέι, τόσο απελευθερωμένο που τον παρουσιάζετε, όταν θα μπει σε φάση δέσμευσης πιθανότερο είναι να το πάρει πιο σοβαρά αφού υποτίθεται θα έχει κάνει πρώτα τα γούστα του και δεν θα μπει μέσα σε μια σχέση με απωθημένα για την ζωή που δεν έζησε.

nemo έγραψε: οταν σε μια κοινωνια φθείρεται ο κοινωνικος ιστος που ειναι βασικα η οικογενεια
τοτε το μελλον του ανθρωπου οδηγειται αλλου

Η οικογένεια όπως εσύ την θεωρείς ιδανική όμως έτσι;
Δλδ και οι γκέι να μην ήταν στη μέση και να σου πρότειναν ένα άλλο μοντέλο έξω από το "πατρίς - θρησκεία- οικογένεια" πάλι λάθος θα το θεωρούσες.

nemo έγραψε:εν ολίγοις οταν εχεις οικογενεια θα πολεμησεις και θα ματωσεις για να εχουν
ενα καλυτερο αυριο οταν δεν εχεις οικογενεια
-στα παπαρια σου ολα -και ζεις πεθαινοντας

Εδώ έχεις δίκιο. Στο δίνω.
Ως άτομο που δεν έχω παιδιά έχει περάσει αυτή η σκέψη από το μυαλό μου ότι είμαι περαστική και τι με νοιάζει κιόλας;
Αλλά περισσότερο η σκέψη αυτή πέρασε ως αμυντικός μηχανισμός και όχι ως φιλοτομαρισμός με την έννοια ότι είχα φρικάρει τελείως με διάφορα γύρω μου και είπα σε κάποια φάση μπιζέλι ώπα δεν μπορείς να σώσεις τον κόσμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Ιουν 2022, 15:18

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Λογικο ειναι, οι γκει αφου εχουν την σεξουαλικη συμπεριφορα των στρειτ αντρων δηλ. ο,τι κινεται γαμιεται. Οι στρειτ δεν μπορουν να κανουν τα ιδια γιατι οι γυναικες ειναι πιο επιλεκτικες. Στα γκει ζευγαρια που ειναι και τα δυο μερη λυσσασμενα γινεται της κολασης :D

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Σκόραρες από τα αποδυτήρια.

Πες τα ρε συ λαχουρένιε. Την ώρα που διάβαζα το ποστ του ραν αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.
Μας δουλεύει; Αφού και ο στρέιτ άνδρας μόνο το σεξ σκέφτεται τουέντι φορ σέβεν.

Ρε σεις και οι στρέιτ σκέφτονται το σεξ αλλά δε δομούν όλη την ύπαρξη τους πάνω σε αυτό.
Οι γκέι συμπεριφορικά θυμίζουν γυναίκες εξαρτημένες από το σεξ που όλο τους το 24ωρο είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια επιτυχίας όλο και περισσότερων οργασμών με όσο το δυνατόν περισσότερους συντρόφους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2022, 15:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:Οι γυναίκες τους παραστρατημένους σεξουαλικά άντρες (ειδικά αν την έχουν πάνω από το μέσο όρο) θεωρούν καθήκον τους να τους επαναφέρουν στο σωστό δρόμο.

Το διαψεύδω κατηγορηματικά.
Ίσα ίσα λες καμία ελπίδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2022, 15:23

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε σεις και οι στρέιτ σκέφτονται το σεξ αλλά δε δομούν όλη την ύπαρξη τους πάνω σε αυτό.
Οι γκέι συμπεριφορικά θυμίζουν γυναίκες εξαρτημένες από το σεξ που όλο τους το 24ωρο είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια επιτυχίας όλο και περισσότερων οργασμών με όσο το δυνατόν περισσότερους συντρόφους.

Το κάνεις χειρότερο :laugh1:
Οι άντρες δε δομούν όλη την ύπαρξή τους πάνω στο σεξ
:giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2022, 15:45

nemo έγραψε:και αυτα που λεει ο λαχου για καταπιεση κλπ ειναι δεκαετιας του 60 που εχουν αποδεχτει
οτι οχι μονο δεν στεκουν αλλα προκαλεσαν και μεγαλυτερα προβληματα

Για γκέι ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που έζησαν σε άλλες εποχές ισχύουν.
Οι τωρινοί γκέι βρήκαν τον δρόμο πιο έτοιμο στρωμένο η αλήθεια είναι.

Εντάξει κι εγώ δεν πιστεύω ότι οι γκέι ζουν σε καθεστώς άπαρτχαιντ - οι μαύροι από δω οι λευκοί από κει - έχουν εξελιχθεί οι κοινωνίες σίγουρα αλλά εντάξει όταν κάποιος φωνάζει για κάτι δεν πιστεύω ότι το κάνει και χωρίς λόγο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 21 Ιουν 2022, 15:53

nemo έγραψε:ενα ακομη παραδειγμα που η πολιτικη ορθοτητα και η προωθηση των λοατκι καταστρεφει τους νεους 18 ετων και θελει να αλλαξει φυλο ..λες και με μια εγχειριση θα γινει γυναικα

Δεν υπάρχει προώθηση των λοατκί με την έννοια της μεταδοτικής αρρώστιας ή του μιμητισμού.
Δεν κινδυνεύει κάποιος να γίνει γκέι επειδή κάποιος άλλος είναι γκέι.
Αυτό στο οποίο βοήθησε όλο αυτό το άνοιγμα είναι στο να εκδηλωθούν περισσότεροι που ήδη ήταν γκέι.
Και αυτό νομίζω ότι είναι και το μήνυμα των λοατκί των πράιντς κτλ
Be yourself όχι be gay.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”