Κορίτσια έτσι θα είσασταν

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Κορίτσια έτσι θα είσασταν

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Ιούλ 2019, 22:46

Στην Ελλάδα οι ομοφυλόφιλοι ακόμη κινδυνεύουν με πογκρόμ απο τους νοικοκυραίους.

Τυπική υποσαχάρια χώρα.

Ας δούμε το ποτήρι μισογεμάτο όμως, τουλάχιστον δεν κυνηγάμε τους αλμπίνους να τους κόψουμε τα άκρα να κάνουμε τα κόκκαλά τους φυλακτά για το AIDS.
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Ιούλ 2019, 00:01

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Έτσι ως προς αυτό το σημείο ο κομμουνισμός, ο ναζισμός, ο Χριστιανισμός και ισλαμισμός όπως και το σύνολο των θρησκειών και των κοινωνικών ρευμάτων, ήταν εναντίον της ομοφυλοφιλίας.

Διαφέρανε ως προς τις ποινές που επέβαλαν.....

Πολυ φαντασια εχεις. Ο Μαρξ, ο Λενιν και ο Σταλιν ουτε που ασχοληθηκαν με την ομοφυλοφιλια στα εργα τους και εσυ ανακαλυψες οτι οχι μονο ασχοληθηκαν αλλα προεβλεπαν και ποινες για τους γκει :laugh1: Για πες, σε ποια εργα τους ασχολουνται με τους ομοφ.?

Στις περισσοτερες σοσιαλιστικες χωρες η ομοφ. ηταν νομιμη ειτε εξ αρχης ειτε απο την δεκαετια του '60 και μετα. Σε πολλες περιπτωσεις μαλιστα η ομοφ. νομιμοποιηθηκε αρκετα πριν γινει το ιδιο σε καπιταλιστικες χωρες της Ευρωπης.

Για παραδειγμα, οι ομοφ. σχεσεις αποινικοποιηθηκαν το '62 στην Τσεχοσλοβακια και την Ουγγαρια και το '68 σε Βουλγαρια και Αν. Γερμανια, ενω το ιδιο εγινε σε Ιρλανδια, Σκωτια, Πορτογαλια και Ισπανια στις αρχες του '80. Στις ΗΠΑ η αποινικοποιηση στις νοτιες πολιτειες εγινε μολις το...2003.

Εντάξει ο Προέλλην λέει κάτι τώρα για την τιμή των όπλων.... να φανεί προοδευτικός....

Εσύ όμως τώρα γιατί τα γράφεις αυτά; Ας δεχτώ ότι στην Τσεχοσλοβακία η ηγεσία αποποινικοποίησε το 1962 (δεν το έλεγξα) δηλαδή πιστεύεις ότι αν βρίσκαν κοψομόλο στην Τσεχοσλοβακία που τύλιγε την τυρόπιτα δεν θα του κόβανε τον κώλο οι σύντροφοι καθοδηγητές;

Άσε με ρε Λαχουρένιε και μου θύμισες τώρα ένας γείτονά μου που επιχειρηματολογούσε σε ένα πατέρα γιατί ο γιός του πρέπει να γραφτεί στην ΚΝΕ και αφού του είπε ότι στην ΚΝΕ ο γιός δεν θα γίνει πρεζάκιας, δεν θα γίνει κλέφτης, δεν θα κάνει παρέα με αλήτες στο τέλος κατέληξε και όπως ξέρεις σε μας τα αγόρια είναι αγόρια και τα κορίτσια είναι κορίτσια, τα αγόρια μας θέλουμε να είναι ανδροπρεπείς και όχι φτερά και πούπουλα.

Πρόσεξες ότι πιο πάνω σου έβαλα αφίσες, τι δείχνουν νέους και ώριμους που είναι άντρες με βούλα, σου έβαλα και φωτογραφία μπολσεβίκων από την Ακροναυπλία πως τους κόβεις είναι άντρες ή τη φουντάρουν την άγκυρα;

Τώρα εσείς στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ με τις προοδευτικές σας απόψεις αποδέχεστε το τσαμπερδονοκωλοσφυράτο, εξ άλλου κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει και του μένει ρεγάλο το γάλα....

Αλλά ο λούμπεν επαναστάτης μπολσεβίκος φυλάει με επιμέλεια τον κώλο του, όπως και το κομματικό του βιβλιάριο, διότι ότι από τα δύο χάσει ντροπή είναι και πως θα απολογηθεί στους εργάτες της ΚΟΒΑς του. "Σύντροφοι, ο σύντροφος Ιβάν με μετέτρεψε σε συντρόφισσα Νατάσσα" Βαρύ πέφτει.

Στον ΔΣΕ σύντροφοι φυστίκωσαν συναγωνίστριες παντρεμένες ή ελεύθερες και πέρα από απλή απομάκρυνση σε διαφορετικές μονάδες (ακόμα και αν ήταν παντρεμένοι) άλλη ποινή δεν είχε.... πρόβλημα σύντροφος να ανασκολοπίζει άλλο σύντροφο εγώ δεν ξέρω μέχρι τώρα ούτε στο βουνό, ούτε στην φυλακή, ούτε στην παρανομία...........
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιούλ 2019, 00:33

Εγω αναφερθηκα σε συγκεκριμενους νομους κατα των γκει που καταργηθηκαν επι υπαρκτου σοσιαλισμου και συ μου αρχιζεις τα αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν τρολει ή ανθρωπος? και μου πε ο Φιτσουλας στο καφενειο οτι θα γραψει τον γιο του ΚΝΕ για να γινει αντρας. Ελληνομπανισμοι καφενειου.

Πριν μερικα χρονια ενας επισκοπος της εκκλησιας αποκαλουσε αποβρασματα της κοινωνιας τους γκει, προετρεπε να τους φτυνουμε και εσυ προσωπικα που την ειδες ξαφνικα υπερασπιστης των γκει βαρουσες παλαμακια υπερ του. Φυσικα η εκκλησια δεν τον καταδικασε ποτε αλλα ευτυχως το εκανε η κοσμικη δικαιοσυνη.

Αυτο που κανει την δυση σχετικα πιο πολιτισμενη σε σχεση με τις ισλαμικες χωρες ειναι το κοσμικο κρατος. Οι διαφοροι αμβροσιοι οταν ειναι σε θεσεις εξουσιας ειναι το ιδιο επικινδυνοι με τους μουλαδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιούλ 2019, 00:40

pluton έγραψε:Πρόσεξες ότι πιο πάνω σου έβαλα αφίσες, τι δείχνουν νέους και ώριμους που είναι άντρες με βούλα, σου έβαλα και φωτογραφία μπολσεβίκων από την Ακροναυπλία πως τους κόβεις είναι άντρες ή τη φουντάρουν την άγκυρα;

Γιατι εσενα ποιος σου ειπε πως οποιος ειναι γκει το γραφει στο κουτελο? Ο Μητσος στο καφενειο ή ο Μπαμπης ο Κατσαβιδας στην Τ.Ο. της ΧΑ στην Νικαια? :rolleyes:

Τώρα εσείς στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ με τις προοδευτικές σας απόψεις αποδέχεστε το τσαμπερδονοκωλοσφυράτο, εξ άλλου κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει και του μένει ρεγάλο το γάλα....

Αλλά ο λούμπεν επαναστάτης μπολσεβίκος φυλάει με επιμέλεια τον κώλο του, όπως και το κομματικό του βιβλιάριο, διότι ότι από τα δύο χάσει ντροπή είναι και πως θα απολογηθεί στους εργάτες της ΚΟΒΑς του. "Σύντροφοι, ο σύντροφος Ιβάν με μετέτρεψε σε συντρόφισσα Νατάσσα" Βαρύ πέφτει.

Στον ΔΣΕ σύντροφοι φυστίκωσαν συναγωνίστριες παντρεμένες ή ελεύθερες και πέρα από απλή απομάκρυνση σε διαφορετικές μονάδες (ακόμα και αν ήταν παντρεμένοι) άλλη ποινή δεν είχε.... πρόβλημα σύντροφος να ανασκολοπίζει άλλο σύντροφο εγώ δεν ξέρω μέχρι τώρα ούτε στο βουνό, ούτε στην φυλακή, ούτε στην παρανομία...........

Επειδη ειναι περιεργη ωρα, ελπιζω να μην αυνανιζεσαι την ωρα που μας περιγραφεις τις ομοφυλοφιλικες φαντασιωσεις σου με κομμουνιστες και ανταρτες.

Σεβαστα τα γουστα του καθενος αλλα υπαρχουν ειδικα σαιτ για αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 02 Ιούλ 2019, 07:15

Το ναζομποτ πάλι κρασαρε :LoL:
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2019, 07:47

pluton έγραψε:Τώρα εσείς στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ με τις προοδευτικές σας απόψεις αποδέχεστε το τσαμπερδονοκωλοσφυράτο, εξ άλλου κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει και του μένει ρεγάλο το γάλα....

Δηλαδή τιμούσαν στην ΚΝΕ τις αρχαίες ελληνικές παραδόσεις της κρεοφαγίας;; :hmmm

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Ιούλ 2019, 07:55

Λαχουρένιε τα γούστα των σημερινών ΚΚΕδων είναι λεμονάκι μυρωδάτο, εγώ μιλάω για μπολσεβίκους, προλετάριους που όλα αυτά που εσύ σήμερα υπερασπίζεσαι τα θεωρούσαν καπιταλιστικό εκφυλισμό. (είπαμε πλην εξαιρέσεων).

Τώρα η Εκκλησία πολύ σωστά κρατά την θέση που κρατά διότι μπορεί εσείς να το αλλάξατε το χαβά και να το πιάνετε το σαπούνι αλλά δεν θα επιβάλετε και τα γούστα σας σα μας.

Η διαφορά όπως σου είπα είναι θέμα ποινών, στο Χριστιανισμός οι ποινές που επιβάλει σ όσους γλίστρησαν και ξεγοφιάστηκαν είναι νηστεία και προσευχή, το Ισλάμ τους πετά με κλωτσιά από τον πέμπτο όροφο, οι κομμουνιστές παλαιά τους έστελναν σε γκούλαγκ να φτυαρίζουν χιόνι στην Σιβηρία, σήμερα τους λένε μπράβο σύντροφε καλά το έψησες το ψάρι γίνε ΓΓ στην τοπική.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Ιούλ 2019, 08:01

Δε μου λες Πλούτωνα, εσύ το τηγανίζεις το καλαμάρι του βαρκάρη ή είσαι κάνας Ανθαίλυν;; :hmmm
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Ιούλ 2019, 08:15

Adminović έγραψε:Δε μου λες Πλούτωνα, εσύ το τηγανίζεις το καλαμάρι του βαρκάρη ή είσαι κάνας Ανθαίλυν;; :hmmm

Να σου πω άγιος δεν είμαι κάτι καλαμάρια τα έχω χώσει σε τηγάνια .... στο δικό μου τηγάνι δεν έχει τηγανιστεί κανένα καλαμάρι (Δόξα των Θεώ) ... τώρα λόγω ηλικίας μια κωλονοσκόπηση για ιατρικούς λόγους δεν την απέφυγα και βαριά το φέρνω το ξεφτυλίκι, αλλά έπρεπε να αφαιρεθούν πολύποδες. Εσύ Adminović που είσαι και προοδευτικός το τρίβεις το πόμολο;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιούλ 2019, 08:26

pluton έγραψε:Να σου πω άγιος δεν είμαι κάτι καλαμάρια τα έχω χώσει σε τηγάνια .... στο δικό μου τηγάνι δεν έχει τηγανιστεί κανένα καλαμάρι (Δόξα των Θεώ) ... τώρα λόγω ηλικίας μια κωλονοσκόπηση για ιατρικούς λόγους δεν την απέφυγα και βαριά το φέρνω το ξεφτυλίκι, αλλά έπρεπε να αφαιρεθούν πολύποδες. Εσύ Adminović που είσαι και προοδευτικός το τρίβεις το πόμολο;

Δηλαδη εχεις συναψει ενεργητικες ομοφυλοφιλικες σχεσεις ή οπως θα λεγατε στον Πειραια εχεις υπαρξει αυτο που λεμε κωλομπαρας.

Ετσι εξηγειται πως το νημα ξεκινησε απο το ισλαμ για να καταληξει στο να μας περιγραφεις φαντασιωσεις με ομοφυλοφιλους. Σε γαργαλαει το θεμα.

Οπως προειπα γουστα ειναι αυτα και δεν με πειραζει τι κανει στο κρεβατι του ο καθενας, αλλα με τετοια γουστα δε θα πρεπε να λες για κουσουρια και τα συναφη, ουτε να χειροκροτας τους Αμβροσιους. Εκτος και αν νιωθεις ''αποβρασμα'' και οτι σου αξιζει φτυσιμο. Και μιλαω για φτυσιμο με την με σεξουαλικη εννοια :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”