Τι δεν θέλουν και τι θέλουν οι αριστεροί

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τι δεν θέλουν και τι θέλουν οι αριστεροί

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Δεκ 2020, 16:12

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

πωω πωωωωωω
τραγικό...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε ρετάλια

δεν έχετε που να πετάξετε τη μπάλα και σε λίγο θα πιάσετε να αναρρωτιέστε αν το Μ@υνι της παγώνας είναι οριζόντιο ή κάθετο;

μα τόσο ρεζίλια είσαστε;

Να σου πω για την φωτογραφία ότι αυτό που εσύ θεωρείς φυσιολογικό για μένα είναι παθογένεια.

Η ΝΔ δεν έχει ανάγκη να κάνει πολιτική φθοράς, διότι πάει πολύ καλά, αλλά θεωρείτε λογικό ένας λαϊκός - αριστερός ηγέτης να έχει τόσο μεγαλοαστικές ανάγκες σαν αυτές του Τσίπρα;....

Θυμάμαι τα πούρα σε κότερα εφοπλιστών ευθύς αμέσως μετά το Μάτι.
Θυμάμαι την χρήση που γινότανε στα πρωθυπουργικά αεροπλάνα (χρησιμοποιώ πληθυντικό διότι ήταν δύο) και στρατιωτικά ελικόπτερα και κυρίως το χλυδάτο κέτεριγκ.

Και τώρα ο λαϊκός - αριστερός σε εφοπλιστική βίλα με ενοίκιο διαμερίσματος του Κερατσινίου, διότι ένα σπίτι στη Β Πειραιά 150 τετραγωνικά τόσο περίπου νοικιάζεται.... Δηλαδή ο αριστερός πιάστηκε με την γίδα στον ώμο ... πλασματικό ενοίκιο για εκείνη την περιοχή που είναι η ακριβότερη.

Εμένα να σου πω δεν μου κάνει εντύπωση, έτσι ήταν πάντα οι αριστεροί και στον υπαρκτό σοσιαλισμό ζούσαν σαν μαχαραγιάδες ενώ ο λαουτζίκος έλεγε το ψωμί ψωμάκι ΑΛΛΑ κυρίως στους Έλληνες μπολσεβίκους οι καπεταναίοι και οι ινστρούχτορες όταν ο απλός αντάρτης περπατούσε ξυπόλυτος ζούσαν μπέικα στην πείνα και στο κρύο είχαν όλοι τις καβάτζες τους και κονιάκ στα παγούρια τους και φαγητό που δεν το φανταζόντουσαν και στην Τασκένδη και παντού είχαν ιδιαίτερη μεταχείριση.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 09 Δεκ 2020, 16:36

vallon έγραψε:

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ

Την ίδια στιγμή ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Σούνιο με επιφάνεια 55 τμ κοστίζει 1,500 ευρώ τον μήνα.

Χαρακτηριστικών των υψηλών μισθωμάτων που επικρατούν στην περιοχή είναι πως ένα ισόγειο διαμέρισμα 45 τμ με κήπο και θέα στη θάλασσα κοστολογείται στα 1,800 ευρώ ανά μήνα.

https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... O4.twitter
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Δεκ 2020, 16:54

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ

Την ίδια στιγμή ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Σούνιο με επιφάνεια 55 τμ κοστίζει 1,500 ευρώ τον μήνα.

Χαρακτηριστικών των υψηλών μισθωμάτων που επικρατούν στην περιοχή είναι πως ένα ισόγειο διαμέρισμα 45 τμ με κήπο και θέα στη θάλασσα κοστολογείται στα 1,800 ευρώ ανά μήνα.

https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... O4.twitter

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΗΘΙΚΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Δεκ 2020, 08:51

Eo3cU5xXYAAHFg8.jpg

Μεγάλος ο ΑΡΚΑΣ τα λέει όλα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Δεκ 2020, 15:23

pluton έγραψε:Eo3cU5xXYAAHFg8.jpg

απάντησε σήμερα ο τσιρπάκος στον παπαδάκη και μοίρασε τάπες πολύ σκληρές στον δικό σου τον κούλη...

το σπίτι του βολταίρου είναι αλήθεια ότι το έχει αγοράσει ο κούλης;

ρε ξεφτίλες

ρε όργια

σα δεν ντρεπόσαστε ρε

τσίπα δεν έχετε

32 ακίνητα το ζόμπι σας?

και 1.5 εκατομμύριο δάνειο απο τις τράπεζες .....................με περίεργες ρυθμίσεις η κουφάλα ο κούλης;

ρε πολύ λαμόγιο το παλικάρι
αλλά βέβαια
αυτούς εσείς τους θαυμάζετε έτσι δεν είναι;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Δεκ 2020, 08:35

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:Eo3cU5xXYAAHFg8.jpg

απάντησε σήμερα ο τσιρπάκος στον παπαδάκη και μοίρασε τάπες πολύ σκληρές στον δικό σου τον κούλη...

ρε ξεφτίλες

ρε όργια

σα δεν ντρεπόσαστε ρε

τσίπα δεν έχετε

32 ακίνητα το ζόμπι σας?

και 1.5 εκατομμύριο δάνειο απο τις τράπεζες .....................με περίεργες ρυθμίσεις η κουφάλα ο κούλης;

αλλά βέβαια

Αγόρι μου βαλλόν ο Μητσοτάκης δεν το έπαιξε Τσε Γκουεβάρα, είπε ο άνθρωπος εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και του καπιταλισμού.... ο Τσίπρας το έπαιξε Βελουχιώτης και όταν θες να παριστάνεις την Ρόζα Λούξεμπουργκ θα πρέπει και η ζωή σου να είναι ανάλογη, δεν μπορείς να το παίζεις Χο Τσι Μινχ και να ζεις σαν Ροκφέλερ.

Τι δεν καταλαβαίνεις, πές μου να σε βοηθήσω να το καταλάβεις λεβέντη μου.

Protagon.gr
@protagongr
·
25 λ
Ζωή κατά Τσίπρα για το Σούνιο: Αντί να μεριμνήσει για τον λαό, μερίμνησε για τον εαυτούλη του

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής περιέγραψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως έναν πολιτικό που διεκδίκησε και πήρε την εξουσία ουσιαστικά για να πλουτίσει ο ίδιος. «Βγαίνει στο φως το πραγματικό πρόσωπο και αυτού του πολιτικού προσώπου και αυτού του πολιτικού κόμματος»

https://protagon.gr/?p=44342185439 #protagongr #Τσιπρας #Σουνιο
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Δεκ 2020, 12:21

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:

ρε ξεφτίλες

ρε όργια

σα δεν ντρεπόσαστε ρε

τσίπα δεν έχετε

32 ακίνητα το ζόμπι σας?

αλλά βέβαια

Αγόρι μου βαλλόν ο Μητσοτάκης δεν το έπαιξε Τσε Γκουεβάρα, είπε ο άνθρωπος εγώ είμαι υπέρ της ελεύθερης οικονομίας και του καπιταλισμού.... ο Τσίπρας το έπαιξε Βελουχιώτης και όταν θες να παριστάνεις την Ρόζα Λούξεμπουργκ θα πρέπει και η ζωή σου να είναι ανάλογη, δεν μπορείς να το παίζεις Χο Τσι Μινχ και να ζεις σαν Ροκφέλερ.

Protagon.gr
@protagongr
·
25 λ
Ζωή κατά Τσίπρα για το Σούνιο: Αντί να μεριμνήσει για τον λαό, μερίμνησε για τον εαυτούλη του

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής περιέγραψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως έναν πολιτικό που διεκδίκησε και πήρε την εξουσία ουσιαστικά για να πλουτίσει ο ίδιος. «Βγαίνει στο φως το πραγματικό πρόσωπο και αυτού του πολιτικού προσώπου και αυτού του πολιτικού κόμματος»

πλάκα μας κάνεις ε;

στο σπίτι του ./...ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΊ

ρουφα το αυγό σου μπούλη
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Δεκ 2020, 12:40

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

Protagon.gr
@protagongr
·
25 λ

πλάκα μας κάνεις ε;

στο σπίτι του ./...ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΆΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΊ

ρουφα το αυγό σου μπούλη

Σου το έπαιξε ποτέ φτωχός και προλετάριος ο Μητσοτάκης;

Άλλοι σου το παίζανε προστάτες των αδυνάμων και εχθροί του κατεστημένου... αλλά όπως έλεγε και ο Χ Κλιν "Ο αστακός ψόφιος, το χαβιάρι μαύρο, το κρασί παλιό μαύρη φτώχια".

Τώρα μας βγήκαν και προστάτες των αστυνομικών αυτοί που φώναζαν "Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι"

Ραγκούσης: Ντρέπονται τα παιδιά των αστυνομικών να λένε ότι οι γονείς τους είναι αστυνομικοί.

Αηντε θύμα, Άηντε ψώνιο, Αηντε σύμβολο αιώνιο
Αν ξυπνήσεις μονομιάς, θάρθει ανάποδα ο ντουνιάς.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Δεκ 2020, 12:22

Οι αριστεροί θέλουν να μας φυλάει ο Χριστούλης, χαρείτε τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού. (τι δουλειά κάνει τώρα αυτός;)

Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas
@nikosKaranikas4
·
2h
Ό,τι να'ναι .
Δεν ξέρει και λέει ό,τι του γράφουνε οι λογογράφοι. Αλλά ...μας κυβερνάει.
Ο Χριστούλης να μας φιλάει ένθεους και άθεους από την μαριονέτα #Μητσοτακης_ότι_ναναι
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Δεκ 2020, 15:43

ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΟΥΝ ΝΈΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ, Η ΜΆΧΗ ΤΗΣ ΚΌΝΙΤΣΑΣ ΑΡΧΊΖΕΙ ////...καποτε πιστευαν οτι αν αρχισουν την μαχη στην κονιτσα με καινουργια επιτροπη
θα κερδισουν ενα μεγαλο κομματι της ελληνικης γης
καποτε πιστευαν σε κατι συγκεκριμενο και οτι με την νικη τους θα φερουν τον παραδεισο
σημερα πιστευουν στο οτι ναναι στο εμβολιο στο μενουμε σπιτι φοραμε μασκα κουλι σωσε μας στο πλαστικο χρημα
στις γατες στα σκυλια στον μπαιτεν στο αι φορ στις μουμιες στο ισλαμ στα ανοιχτα συνορα στους σομαλους
στην αφρικη στο τριτο φυλο στους γκει στις γυνακες στο στιφαδο στο κουνουπιδι στον κορωναιο
οτι ναναι και παρόλα αυτα ερχονται στιγμες που θυμωνουν πολυ και θυμουνται οτι ειναι κομμουνιστες
και θα πρεπει καποτε να αλλαξουν τον κοσμο και υστερα τα βαζουν με τον καπιταλισμο και απο το πληκτρολογιο
γραφουν -ειναι ο καπιταλισμος ηλιθιε υστερα ησυχάζουν παλι πιστεύοντας οτι κανανε το καθήκον τους
σαν γνησιοι αριστεροι..σημασια εχει οτι με αυτους δεν θα ξενερωσουμε ποτε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”