Πολυπολιτισμική αλητεία

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πολυπολιτισμική αλητεία

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιαν 2020, 11:15

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:[αναρτήθηκε εσκεμμένα σε δημόσια θέα στη σελίδα του μπαρ στο φέισμπουκ.

Άρα αφορά θαμώνες που έχουν παρόμοιο γούστο-αισθητικη. Δεν πήγαν να το μοιράσουν φυλλάδιο έξω από καμία εκκλησία...... Τώρα τι συζητάμε για μια γελοιογραφία; Έλεος. Αυτό που κάνεις απλά απομακρύνει την συζήτηση από τον κύριο στόχο του ποστ και απλά εξυπηρετεί τον ρατσισμό-εθνικισμο. Λυπάμαι.

δηλαδη μας λες οτι οποιος του αρεσει τα συμβολα τους κρατους που ζει ειναι φασιστας και ναζι;
και αν μου αρεσουν εμενα τα αγγουρια τα καροτα ειμαι φασιστας και ναζι εθνικιστης κομμουνι κλπ

μηπως χανετε λαδια απο το καπακι της μηχανης; -του εγκεφαλου; :P
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Ιαν 2020, 11:44

nemo έγραψε:δηλαδη μας λες οτι οποιος του αρεσει τα συμβολα τους κρατους που ζει ειναι φασιστας και ναζι;
και αν μου αρεσουν εμενα τα αγγουρια τα καροτα ειμαι φασιστας και ναζι εθνικιστης κομμουνι κλπ

Ρε παπάρα μην πίνεις τσίπουρα όταν πρόκειται να γράψεις σε σοβαρά νήματα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Ιαν 2020, 18:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:δηλαδη μας λες οτι οποιος του αρεσει τα συμβολα τους κρατους που ζει ειναι φασιστας και ναζι;

Ρε παπάρα μην πίνεις τσίπουρα όταν πρόκειται να γράψεις σε σοβαρά νήματα. :fico:

Αλλος πινει δες τι εγραψε ( και απλά εξυπηρετεί τον ρατσισμό-εθνικισμο. Λυπάμαι.)
μεταφραση = οποιανου του αρεσουν τα συμβολα ειτε της χωρας του ειτε της πιστης του
εξυπηρετει τον ρατσισμο εθνικισμο και αρα ειναι φασιστας και ναζι

το αντιθετο οποιος αδιαφορει για την θρησκεια ή τα συμβολα της πατριδας του
ειναι προοδευτικος ειρηνιστης και κοσμοπολιτης ή και γκει

και συ που εισαι σταλινιστης και αγαπας το σφυροδρεπανο εισαι δυο φορες ναζι :laugh1:
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”