30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: 30χρονη καταγγέλει: Κατέληξα στην Εντατική από το Pfizer

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Οκτ 2021, 15:14

Adminović έγραψε:
bizeli έγραψε:Απλά ο γιατρός έπαιξε με το ίδιο νόμισμα που έπαιξε κι αυτή.
Αλητεία αυτή; Αλητεία και αυτός.

Ναι, μόνο που από την πολλή φόρα που πήρε, στο τέλος έβαλε Ε-ΠΙ-ΚΟ αυτογκόλ!! :laugh1: :laugh1: :laugh1: :thuuumbsup: :thuuumbsup: :thuuumbsup:

Εικόνα

Εικόνα

Ρουμανία ή Ιταλία σπούδασε ο γιατρός ή μήπως ήταν στη ΔΑΠ;; :hmmm
Ξέρω κάτι τέτοια αστέρια γιατρούς από εκεί, γι΄ αυτό ρωτάω.. :fico:

Ευχαριστούμε πάντως για το υπερθέαμα!!
Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν αυτόν τον γιατρό! Τουλάχιστον θα μας θεραπεύσει την κατάθλιψη!!! :s_rofl

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις το λάθος;
Στο ταχτικός αντί για τακτικός;
Γιατί σωστά είναι και τα δύο.
Βλέπεις κάτι που δε βλέπω;
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Οκτ 2021, 15:24

bizeli έγραψε:Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις το λάθος;
Στο ταχτικός αντί για τακτικός;
Γιατί σωστά είναι και τα δύο.
Βλέπεις κάτι που δε βλέπω;

LOL
Ρε συ ήμαρτον....
Εντάξει, είπαμε ολυμπιακάρα ομαδάρα, αλλά έχετε ξεφύγει.... :s_no
Τόσο πολύ νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τις τσιρλίντερ του κάθε αγράμματου ουγκαντούγκα; :-/

τακτικός < αρχαία ελληνική τακτικός < τάσσω ((σημασιολογικό δάνειο) γαλλική ordinaire ή (σημασιολογικό δάνειο) γερμανική ordentlich)

Επίθετο
τακτικός, -ή, -ό

(με σύστημα)
που του αρέσει η τάξη

≈ συνώνυμα: νοικοκύρης
≠ αντώνυμα: ακατάστατος

που χαρακτηρίζεται από τάξη και συστηματικότητα

≈ συνώνυμα: νοικοκυρεμένος
≠ αντώνυμα: ακατάστατος, ατακτοποίητος

που αποτελεί μέρος μιας τακτικής

τακτικός ελιγμός
≠ αντώνυμα: άτακτος

(σχετικά με το χρόνο)
που συμβαίνει ανά τακτά προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα

η τακτική ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου
※ Ο Παντελής, τακτικός, ανέβαινε κάθε πρωί, και δεν ήξερε τι να κάνει. (Δημήτρης Χατζής, Ανυπεράσπιστοι)
≠ αντώνυμα: έκτακτος

[....]

Άλλες μορφές

ταχτικός (προφορικό)

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Οκτ 2021, 16:09

Σιγά μωρέ αντμιν.
Εν τω μεταξύ κάπου αλλού έχει σοβαρότερο λάθος αλλά δε στο λέω. Να το βρεις μόνος σου. :P
Όπως και να έχει η ορθογραφία από μόνη της δεν αποτελεί ένδειξη μόρφωσης ή γενικότερης παιδείας.

Εν τω μεταξύ κάνεις λες και μιλάμε για ένα κείμενο πίτα στα ορθογραφικά. Λάθη εκ παραδρομής γίνονται. Δε σημαίνει ότι κάποιος είναι ανορθόγραφος.

Τεσπά, η ουσία είναι ότι παρουσιάζονται δύο τελείως διαφορετικές πλευρές.

Ξανάκουσα τη συνέντευξη της κοπέλας και θα σας πω πού της δίνω δίκιο σε επόμενο ποστ, γιατί νομίζω τις περισσότερες σαλτσαδούρες δεν τις λέει η κοπέλα αλλά το αρχικό κείμενο του νήματος. Ποιος το έγραψε;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Οκτ 2021, 16:27

Λοιπόν παιδιά ώπα κάπου.
Πού λέει ακριβώς στη συνέντευξή της η κοπέλα ότι υπήρχαν κι άλλοι διασωληνώμενοι εμβολιασμένοι;
Νομίζω η κοπέλα εστιάζει περισσότερο στη δική της περίπτωση και οκ ίσως αφήνει κάποιες ελαφριές υπόνοιες.
Τεσπά το μήνυμα της κοπέλας είναι ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες.

Από κει και πέρα περιγράφει και αυτή πως βρέθηκε στο νοσοκομείο και πώς την αντιμετώπισαν οι γιατροί. Τη δική της πλευρά.

Καλά ότι μπερδεύτηκε για τη ΜΕΘ είναι τελείως άκυρο. Εδώ δεν της δίνω δίκιο καθόλου.

Ο γιατρός από την άλλη περιγράφει τη δική του πλευρά.
Το πού είναι η αλήθεια δεν ξέρουμε ακριβώς.
Αν είναι τα πράγματα όπως τα λέει ο γιατρός, έχει σε πολλά σημεία άδικο η κοπέλα όσον αφορά τον τρόπο που συμπεριφερόταν.

Άλλο ένα κλειδί είναι ότι της βρήκαν μια τιμή ανεβασμένη και την άφησαν να φύγει. Πάνω σε αυτό δεν ξέρω τι προβλέπει το ιατρικό πρωτόκολλο και αν όντως έπρεπε να την αφήσουν να φύγει.

Στο σημείο που θα της δώσω δίκιο είναι σχετικά με την άδειά της. Όσοι έχουν αποδεδειγμένα παρενέργειες από το εμβόλιο θα έπρεπε να παίρνουν ειδικού τύπου άδειες κοβιντ και να μην τους κόβουν λεφτά και προϋπηρεσία. Εδώ έχει δίκιο, γιατί στους αναπληρωτές μετράνε τα μόρια και είναι άδικο να πέσει θέση στον πίνακα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Οκτ 2021, 16:35

Αρίστος έγραψε:Η Μαρίζα Προβατά τολμά, ωστόσο, και αποκαλύπτει κάτι που θεωρείται... υπέρτατο ταμπού. Αποκαλύπτει πώς οι Αρχές, η υγειονομική γραφειοκρατία και η συστημική επιστημονική εξουσία κρύβουν τα περιστατικά των εμβολιασμένων που καταλήγουν στις ΜΕΘ, με σοβαρές έως και πάρα πολύ σοβαρές και επικίνδυνες παρενέργειες από τους εμβολιασμούς. Πρόκειται για μια καταγγελία «εκ των έσω», αφού η Μαρίζα Προβατά βίωσε αυτήν την πραγματικότητα της Εντατικής και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι στις ΜΕΘ καταλήγει μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων. Άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Άτομα που απλώς έσπευσαν να εμβολιαστούν.

Παιδιά σόρι εγώ αυτό δεν άκουσα να το λέει η κοπέλα κάπου έτσι απροκάλυπτα. Ίσως να έκλεινε κάπως το μάτι αλλά να είπε με λόγια κάτι τέτοιο δεν το άκουσα και θέλω να είμαι δίκαιη.
Απλά έλεγε πως την πάτησε με το εμβόλιο (κάτι που ίσως να σκεφτόμασταν όλοι). Δεν είχε και τόσο ψεκ ύφος.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Οκτ 2021, 16:59

Εγώ να σας πω την αλήθεια τη συνέντευξη στον Μάκη την πέρασα στα γρήγορα (βαριόμουν λίγο) και τώρα έκατσα και την είδα όλη.
Πιο πολύ βασίστηκα στο αρχικό κείμενο.

Θεωρώ ότι η όλη κόντρα βρίσκεται στο σημείο ότι από τη μια η κοπέλα ισχυρίζεται ότι στην πρώτη επίσκεψη οι γιατροί την αντιμετώπισαν επιπόλαια ενώ ο γιατρός ισχυρίζεται ότι έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Το αν έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες νομίζω μπορεί να αποδεχθεί από τις εξετάσεις που έγιναν.

Τώρα γιατί οι γιατροί την άφησαν να φύγει με μια τιμή ανεβασμένη, δεν το ξέρω και δεν είμαι γιατρός να κρίνω αν αυτή η τιμή λέει κάτι και βάσει πρωτοκόλλου μπορεί να επιτραπεί στον ασθενή να φύγει.

Την επόμενη μέρα αυτή ξαναγύρισε όπως λέει (εδώ δεν κατάλαβα αν με δική της πρωτοβουλία ή με σύσταση των γιατρών για επανεκτίμηση της κατάστασης) και κρίθηκε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Προφανώς όχι σε ΜΕΘ.
Και το γεγονός ότι σε όλη τη συνέντευξη ακούγεται ΜΕΘ και ΜΕΘ είναι τελείως σκόπιμο. Ενώ ξέρουν και οι δύο ότι δεν είναι ΜΕΘ.

Από κει και πέρα σε όλη τη συνέντευξη αιωρείται το κλίμα "ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες και είναι επικίνδυνα".

Καταλαβαίνω να το λέει ο παθών αυτό αλλά το σιγοντάρισμα του δημοσιογράφου που πάει να το εκμεταλλευθεί είναι αισχρό.

Τις λοιπές λεπτομέρειες του γιατρού στη δική του παρουσίαση της ιστορίας εξακολουθώ και τις θεωρώ χρήσιμες, γιατί ο δημοσιογράφος στη συνέντευξή του προσπάθησε να παρουσιάσει ένα τελείως αγγελικό πρόσωπο και θέλω πάντα να ακούω και την άλλη πλευρά.

Δε θεωρώ ότι και οι γιατροί τα έβγαλαν από το μυαλό τους κάποια πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Οκτ 2021, 17:00

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:
Ρε συ ακόμα κι αν υπήρχαν διασωληνωμένοι δίπλα της και πάλι ποιο είναι αυτό το τόσο τρομερό μυστικό που αποκάλυψε, ώστε να χρειαστεί να δώσει συνέντευξη στον ζούγκλα;
Δεν ξέρουμε δλδ ότι υπάρχουν διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία λόγω covid;
Πού είναι εδώ η συνωμοσία πάλι;
Τεσπα ποιο ήταν το νόημα αυτής της συνέντευξης τελικά;
Δεν κατάλαβα.

H ειδηση που πηγε να βγαλει ειναι οτι δηθεν οι ΜΕΘ ειναι γεματες απο νεους εμβολιασμενους που αρρωστησαν απο τις παρενεργειες αλλα μας το κρυβουν τα πορνοκαναλα :D

Κάτι που φυσικά δεν προκύπτει απο πουθενά.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Οκτ 2021, 17:06

bizeli έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Η Μαρίζα Προβατά τολμά, ωστόσο, και αποκαλύπτει κάτι που θεωρείται... υπέρτατο ταμπού. Αποκαλύπτει πώς οι Αρχές, η υγειονομική γραφειοκρατία και η συστημική επιστημονική εξουσία κρύβουν τα περιστατικά των εμβολιασμένων που καταλήγουν στις ΜΕΘ, με σοβαρές έως και πάρα πολύ σοβαρές και επικίνδυνες παρενέργειες από τους εμβολιασμούς. Πρόκειται για μια καταγγελία «εκ των έσω», αφού η Μαρίζα Προβατά βίωσε αυτήν την πραγματικότητα της Εντατικής και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ότι στις ΜΕΘ καταλήγει μεγάλος αριθμός νέων ανθρώπων. Άτομα χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Άτομα που απλώς έσπευσαν να εμβολιαστούν.

Παιδιά σόρι εγώ αυτό δεν άκουσα να το λέει η κοπέλα κάπου έτσι απροκάλυπτα. Ίσως να έκλεινε κάπως το μάτι αλλά να είπε με λόγια κάτι τέτοιο δεν το άκουσα και θέλω να είμαι δίκαιη.
Απλά έλεγε πως την πάτησε με το εμβόλιο (κάτι που ίσως να σκεφτόμασταν όλοι). Δεν είχε και τόσο ψεκ ύφος.

Δεν εκλεισε το ματι, λεει ξεκαθαρα οτι στις ΜΕΘ καταληγει μεγαλος αριθμος νεων ανθρωπων που απλως εσπευσαν να εμβολιαστουν. Χυμα το λεει χωρις αυτο να βασιζεται πουθενα ουτε θα μπορουσε να το ξερει με βαση την δικη της εμπειρια εκτος και αν μπουκαρε στις ΜΕΘ με ενα ερωτηματολογιο και επαιρνε ιστορικο απο τους ασθενεις των ΜΕΘ που βρισκονται σε κωμα :dunno:

Μιλαμε για μεγαλο θεατρο. Και λιγα τις ειπε ο γιατρος και απορω πως αργησε τοσο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Οκτ 2021, 17:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν εκλεισε το ματι, λεει ξεκαθαρα οτι στις ΜΕΘ καταληγει μεγαλος αριθμος νεων ανθρωπων που απλως εσπευσαν να εμβολιαστουν. Χυμα το λεει χωρις αυτο να βασιζεται πουθενα ουτε θα μπορουσε να το ξερει με βαση την δικη της εμπειρια εκτος και αν μπουκαρε στις ΜΕΘ με ενα ερωτηματολογιο και επαιρνε ιστορικο απο τους ασθενεις των ΜΕΘ που βρισκονται σε κωμα :dunno:

Μιλαμε για μεγαλο θεατρο. Και λιγα τις ειπε ο γιατρος και απορω πως αργησε τοσο.

Οκ μπορεί να μου διέφυγε.
Το πόιντ μου είναι ότι σαφώς είναι μια συνέντευξη όπου οι αντιεμβολιαστές ψάχνουν και σκαλίζουν για να βγάλουν λαβράκι και η κοπέλα αυτή έπεσε θύμα (30 χρονών βέβαια τι θύμα; τεσπά) και ήταν μια καλή περίπτωση για εκμετάλλευση τύπου νέα κοπέλα, μορφωμένη,φιλόλογος, συγκροτημενη κτλ αλλά παρόλα αυτά κατάντησε αηδία αυτού του τύπου ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ συνεντεύξεις κυρίως για τους γιατρούς που έχουν κουραστεί με όλα αυτά. Έχουν που έχουν τα ζόρια τους στα νοσοκομεία, έχουν και τους αρνητές.
Δίνω a priori δλδ μεγάλο δίκιο στους γιατρούς με την όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
Απλά σχετικά με την περίπτωση της κοπέλας θεωρώ ότι έχουμε δει και πολύ πιο hardcore διαταραγμένες περιπτώσεις ψεκ.
Δεν την εντάσσω σε αυτή την κατηγορία, γιατί αρχικά νόμιζα ότι ήταν τέτοια περίπτωση.
Πάντως αν ισχύουν όσα λέει ο γιατρός για τη συμπεριφορά της στο νοσοκομείο, δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα της ασχέτως αν έχει και 100 πτυχία.
Γιατί και ο γιατρός λέει πράγματα που δε θα μαθαίναμε ποτέ. Σιγά μην τα έλεγε η ίδια στη συνέντευξή της.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Οκτ 2021, 18:49

Σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση οτι χρειαστηκε 15 μερες να απαντησει;

Γιατι καθυστερησε τοσο;

Μηπως διαβουλευτηκε με τη ΝΔ τι ανακοινωση θα κανει γι' αυτο και η καθυστερηση; :laugh1:

Μηπως η επιθετικη γραφη του συσταθηκε για να περασει στην επιθεση το εμβολιαστικο στρατοπεδο;

Μηπως τα οσα εγραψε για το παρελθον του Μακη του τα ειπαν κι αυτα απο τη ΝΔ;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”