Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Κοινωνικά θέματα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σώρρας: Πληρώστε τώρα κορόιδα τα χρωστούμενα!

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιαν 2018, 05:17

Πασιφάη έγραψε:
vallon έγραψε:έμπαινε Χρηστάρα...!!!!!

Έχω βάλει ένα τσιπουράκι, είμαι με πυρετό, σε λίγο θα πάω να ψοφήσω..Όλα καλά..χαζεύω :P

Εικόνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 06 Ιαν 2018, 06:53

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:

Εμένα με ενδιαφέρει όσοι έχετε αφήσει φέσια να βγάλουν σε πλειστηριασμό και τα νεφρά σας ακόμη ,ώστε να μην ξαναανακεφαλαιοποιήσω τράπεζα.
Μια χαρά είμαι στο ρετιρέ στα Βόρεια προάστεια το χειμώνα και στο εξοχικό το καλοκαίρι ,συν τα ωραία Ελληνικά νησιά και τις πρωτεύουσες της ΕΕ.
Η Ελλάδα είναι χώρα που κάνουν κουμάντο άτομα σαν εμένα.
Αν στα αλήθεια πιστεύεις ότι είμαι ο Εβραίος επιβήτορας που σε σκίζει ,ακόμη πιο ευχάριστο.
Σε έχω πεταμένο στο περιθώριο και η μόνη επαφή που μπορείς να έχεις μαζί μου είναι να μου μυξοκλαίς μέσω νετ ακριβώς επειδή σε πέταξα λες και είχα τίποτα προσωπικό μαζί σου.
Γιατί βαριέμαι ίσως? Πες μια καλησπέρα στα παιδιά εσύ γαιδούρι
:https://www.mossad.gov.il/eng/pages/encontactus.aspx
Ρε μαλακοπίτουρα τι πρόσωπο με πρόσωπο γράφεις? Ενας Χρήστος Ελ παρουσιάζεσαι ,με ένα αβατόρι ενος μαλάκα που πετάει στα σκουπίδια μεταχειρισμένη σερβιέτα της μάνας του και κλαίει επειδή τύποι σαν εμένα τον πέταξαν στα σκατά . Χαλάρωσε και απόλαυσε την αποσύνθεση των άχρηστων κυττάρων σου. Βόδι. Είναι εντελώς μαλακία να σε κοροιδεύουν που γράφεις ότι δεν φτουράει μια ένας τύπος που σε έχει λυώσει σε επίπεδο σπουδών ,καριέρας ,οικογένειας ,κοινωνίας και δεν συμμαζεύεται. Κατανοητό ότι ζηλεύεις και εντελώς στα @@ μας. Πάω για cosmote tv ,μπαλιτσα και havana club.

Ειλικρινά σήμερα νιώθω σαν τον Μάικλ Φοξ στο επιστροφή στο μέλλον. Παίζει να είχα να γράψω σε φόρουμ πάνω από καμιά τριετία.Δεν αντιμετωπίζεις κανέναν στα αλήθεια. Ούτε σε νοιάζει στα αλήθεια αν κυκλοφορούν έξω. Τη δουλειά σου και τη μη δουλειά τους.

Το άλλο για τους γονείς γιατί το έσβησες; Φοβήθηκες;

Να δω πως θα νιώθεις γιατί εγώ θα έρθω να σε βρω και θα την πληρώσουν και τα υπόλοιπα μαζί σου. Ξέρεις ποια.

Θέλω να δω την φάτσα σου όταν έρθω και να είσαι λαλίστατος όπως τώρα.

Μην νομίζεις ότι θα μπω στον κόπο να σου ξαναγράψω.

Πρόσωπο με πρόσωπο τώρα και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 06 Ιαν 2018, 06:56

ΧριστΕΛ κούλαρε.
Δεν είναι οι γνωστοί σου από το εσωτέρικα ή το μεταφυσικό.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Ιαν 2018, 20:34

Θα συνεχιστεί, αν δείξετε καλή διαγωγή, τα άλλα ποστς από μένα δεν διαγράφονται, για να δουν οι τηλεθεατές την ποιότητα των Σωραίων και Χριστέλ!
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 06 Ιαν 2018, 22:53

Σχόλια του <<μπετατζή>> είναι, δεν είναι δικά μου. Και έσβησε και μερικά.

Αυτοί που γράφουν τέτοια υβριστικά σχόλια και κοκορεύονται σε φόρουμ για ανωτερότητα κάνοντας προσωπικές συγκρίσεις, είναι δυστυχισμένα άτομα.

Ένας ευτυχισμένος δεν θα καθόταν να κοκορεύεται ότι τους γαμάει όλους, είναι ο καλύτερος και οι άλλοι χρειάζονται γιατρό. Μικρότητες δυστυχισμένου ατόμου που προσπαθεί να κρυφτεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 06 Ιαν 2018, 23:03

Χρίστος Έλ έγραψε:Σχόλια του <<μπετατζή>> είναι, δεν είναι δικά μου. Και έσβησε και μερικά.
Αυτοί που γράφουν τέτοια υβριστικά σχόλια και κοκορεύονται σε φόρουμ για ανωτερότητα κάνοντας προσωπικές συγκρίσεις, είναι δυστυχισμένα άτομα.
Ένας ευτυχισμένος δεν θα καθόταν να κοκορεύεται ότι τους γαμάει όλους, είναι ο καλύτερος και οι άλλοι χρειάζονται γιατρό. Μικρότητες δυστυχισμένου ατόμου που προσπαθεί να κρυφτεί.

Σε έτσουξε που χρησιμοποίησε τα όπλα σου εναντίον σου;
Ξέχασες ότι έχεις γεμίσει το φόρουμ με βρισιές, κατάρες και απειλές κατά πάντων, όσων δεν συμφωνούν με την ιδεοληψία σου;
Και ο πιο δυστυχισμένος κάνει μπαμ από μακρυά ότι είσαι εσύ, που επιδίδεσαι σε έναν αγώνα κατά εχθρών δημιουργημάτων της φαντασίας σου.
Οικογένεια δεν έχεις να σε μαζέψει ρε κακομοίρη;
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Nandros
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Nandros » 06 Ιαν 2018, 23:07

Χρίστος Έλ έγραψε:Το άλλο για τους γονείς γιατί το έσβησες; Φοβήθηκες;

Να δω πως θα νιώθεις γιατί εγώ θα έρθω να σε βρω και θα την πληρώσουν και τα υπόλοιπα μαζί σου. Ξέρεις ποια.

Θέλω να δω την φάτσα σου όταν έρθω και να είσαι λαλίστατος όπως τώρα.

Μην νομίζεις ότι θα μπω στον κόπο να σου ξαναγράψω.

Πρόσωπο με πρόσωπο τώρα και όχι πίσω από το πληκτρολόγιο.

Όλοι ξέρουν ότι είσαι παλάβρας και δεν δίνουν σημασία στο μεγεθυμένο, που σηκώνει ΔΗΕ και εισαγγελέα!
Και μας το παίζεις χριστιανός, τρομάρα σου υποτίθεται της θρησκείας της αγάπης, και απειλείς άσχετα παιδιά! Χριστιανοτζιχάντι είσαι!
.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 06 Ιαν 2018, 23:22

Ρε δυστυχισμένε, εγώ ποτέ δεν βρίζω προσωπικά κάποιον χυδαία και δεν κοκορεύομαι ότι είμαι εξελιγμένος, με προαγωγές και όλοι οι άλλοι είναι σκουπίδα.

Αυτά είναι δικές σας ματαιότητες - οι συγκρίσεις και η μέτρηση του πέους.

Ούτε έχω μιλήσει για ψυχιατρεία που χρειάζονται οι άλλοι.

Είστε βρώμικοι, πολύ βρώμικοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιαν 2018, 23:30

Χρίστος Έλ έγραψε:Ρε δυστυχισμένε, εγώ ποτέ δεν βρίζω προσωπικά κάποιον χυδαία και δεν κοκορεύομαι ότι είμαι εξελιγμένος, με προαγωγές και όλοι οι άλλοι είναι σκουπίδα.

Όχι βέβαια. Εσύ κοκορεύεσαι μόνο ότι θα γίνεις μονάρχης αντιπρόσωπος του Θεού και άλλα τέτοια νορμάλ πράγματα :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 06 Ιαν 2018, 23:46

Όταν προερχόμασταν από τα Σφουγγάρια να το ήξερε ο Χριστάρας άραγες; :giggle02:
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Επιστροφή σε “Κοινωνία”