επιμενω ! ρωσιδες και ουκρανεζες τις θεωρω τις πιο ομορφες
μετα τα σαραντα ολες αυτες που εχουν βιωσει την γυφτια στην ελλαδα
κατι παθαινουν και δειχνουν σαν να δουλευαν βιζιτα απο τα 15
αλλα στις πατριδες τους μια χαρα δειχνουν
υσ..δεστε και ενα βιντεο στο τικ τοκ με κατι ρωσιδες που εχουν ανοιξει ενα μπαρ
στην αθηνα επισης εχω και ενα γνωστο που τα εμπλεξε με 55 ρωσιδα βγαλμενη απο κομιξ και ειναι σαν να κερδισε το λοττο ..θα τον πεταγα εξω αλλα περιμενω μια
μερα να βγει και να πει -μου ταφαγε ολα και ειμαι στον δρομο ,πορνες γυναικες
Γυναικοκτονία
-
nemo
- Supreme poster

Re: Γυναικοκτονία
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:pluton έγραψε:
Καλά κάνεις και παίρνεις μέτρα σχετικά με τις αντοχές του Νέμο.... Η κυρία δεν μπορώ να πω καλή αλλά στην Δύση μέχρι ιδιαιτέρα σε συνοικιακό σούπερ μάρκετ θα έφτανε ... Καθημερινά το τι βλέπουμε και δια ζώσης και στο ίντερνετ δεν περιγράφεται.
Η κυτταρίτιδα έχει αρχίσει ήδη να κάνει πάρτι. Κυρίως όμως, δεν νομίζω να ΤΟΛΜΑΕΙ να την αντικρύσει κανείς χωρίς 10 στρώματα σοβά-μακιγιάζ.
Εγώ πάλι την βρίσκω πολύ αδύνατη, η γυναίκα πρέπει να είναι σοροπατη, να έχει κάτι από γαλακτομπούρεκο, δεν μιλάω για την Ρωσίδα που τσαπίζει και αρμεγει, αυτή έχει πολύ μυϊκή μάζα, και περιορισμένες ορμόνες....
Μπερδεμένες ιδέες έχεις Νέμο, στην ίδια πρόταση η τελική φράση αναιρεί την αρχική.... Πώς τα καταφέρνεις;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:κατ επέκταση ο Κούλης!
Δεν θέλω μισές δουλειές
Φυσικά. Αν δεν ευθύνεται ο εκάστοτε π/θ για την δημόσια τάξη τότε ποιος ευθύνεται?
Προέλλην έγραψε:Ποιός αξιοπρεπής άνδρας δέχεται να κάθεται η γυναίκα σπίτι και να μην δουλεύει;
Γιατί να πληρώνω πχ εγώ την γυναίκα να κάθεται, και να μην με πληρώνει αυτή να κάθομαι εγώ; Τι φάση, είλωτας; Και εγώ όμορφος είμαι
Eγώ όσους πληρώνουν τις γυναίκες τους για να κάθονται σπίτι, δεν τους θεωρώ άνδρες. Κάτι τρέχει με δαύτους. Είτε είναι παραμορφωμένοι άσχημοι, είτε αντικοινωνικοί με σοβαρά ψυχολογικά, γενικά τοιούτοι ανώμαλοι στα σίγουρα. Κάτι πάει άσχημα για να πρέπει να πληρώνουν νταβατζιλίκι για να έχουν γυναίκα. Δεν βρίσκω καμιά διαφορά απο το να έχουν σπιτώσει ιερόδουλο και να της πληρώνουν καθημερινή ταρίφα, με την διαφορά ότι παίζει να πληρώνουν και να μη πηδούν και τόσο συχνά κιόλας.
Η λύση είναι απλή: χωριστά πορτοφόλια και κοινό ταμείο για σπίτι, μάρκετ, παιδιά
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ προγαμιαίο σύμφωνο για περιουσίες κτλ. Δεν απαιτούμε τίποτε, δεν παραχωρούμε τίποτε.
Αν εξαιρέσουμε όσους είναι θύματα, αρκετοί άλλοι το θέλουν αυτό γιατί πιστεύουν ότι η γυναίκα χωρίς δικό της πορτοφόλι θα τους απατήσει ή θα τους παρατήσει πιο δύσκολα. Ηλίθιο σκεπτικό αλλά έτσι το βλέπουν.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:nemo έγραψε:
δωσε εικονα της μαριποσα αλλιως θα σκασω
Δε βάζω πίσω όψη γιατί στην ηλικία σου μια τέτοιας έντασης συγκίνηση μπορεί να σε αφήσει στον τόπο.![]()
Είχε μεγαλώσει η Ελενάρα στην ΕΣΣΔ? Μπράβο, την έκανα για πιο πιτσιρίκα.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ποια είναι αυτή;
Λατίνα είναι και την λέτε μαριπόσα;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Adminović έγραψε:Ποια είναι αυτή;![]()
Λατίνα από την Τούμπα

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δε βάζω πίσω όψη γιατί στην ηλικία σου μια τέτοιας έντασης συγκίνηση μπορεί να σε αφήσει στον τόπο.![]()
Είχε μεγαλώσει η Ελενάρα στην ΕΣΣΔ? Μπράβο, την έκανα για πιο πιτσιρίκα.
Όχι ρε δεν την πρόλαβε την ΕΣΣΔ.
28χρονη Θεσσαλονικιά είναι από γονείς ΡΠ αλλά λέγεται ότι οι προπαππούδες της υπήρξαν πρωτοπόροι της επανάστασης
στον Πόντο από τις τάξεις της Κόκκινης Φρουράς.
Και η οποία κρατώντας τις επαναστατικές παραδόσεις της οικογένειας της έφερε με την πεντάστερη κωλάρα της
επανάσταση αφού ανέβασε στο θεό τον ορισμό των κριτηρίων βάσει των οποίων δύναται να απονεμηθεί ο τίτλος ''κωλάρα''.
Πράγμα που διεκδικούσε προ Μαριπόσας κάθε μπάζο τύπου Σάσας Μπάστα.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όχι ρε δεν την πρόλαβε την ΕΣΣΔ.
28χρονη Θεσσαλονικιά είναι από γονείς ΡΠ αλλά λέγεται ότι οι προπαππούδες της υπήρξαν πρωτοπόροι της επανάστασης
στον Πόντο από τις τάξεις της Κόκκινης Φρουράς.![]()
Και η οποία κρατώντας τις επαναστατικές παραδόσεις της οικογένειας της έφερε με την πεντάστερη κωλάρα της
επανάσταση αφού ανέβασε στο θεό τον ορισμό των κριτηρίων βάσει των οποίων δύναται να απονεμηθεί ο τίτλος ''κωλάρα''.
Σαν να λέμε σταχανοβισμός του κώλου (κυριολεκτικά)
Πράγμα που διεκδικούσε προ Μαριπόσας κάθε μπάζο τύπου Σάσας Μπάστα.
Πως καταντάει ο άνθρωπος...

0 .