Προέλλην έγραψε:Ο γάμος και οι υιοθεσίες των γκέι πάντως έχουν νομοθετηθεί εδώ και καιρό σε αρκετές χώρες της Ε.Ε. Καμία δεν έπαθε κάτι.
Ενδιαφέρον θα είχε να εξετάσουμε βάσει στατιστικών δεικτών, αν και τι αρνητική κοινωνική συνέπεια είχαν.
Να συγκρίνουμε πχ διάφορους δείκτες χωρών με διαφορετικές σχετικές νομοθεσίες.
Το τι άποψη έχει η εκκλησία ή ο τάδε και δείνα απο τον καναπέ του, σεβαστή μεν, αδιάφορη δε. Και φυσικά, ο καθένας που το θεωρεί μείζον ζήτημα, μπορεί στις εκλογές να το εκφράσει πολιτικά με ψήφο σε μία απο τις πολιτικές δυνάμεις που είναι κατά.
Το πρόβλημα δεν βλέπω (OK, o Πλούτων είναι διχασμένος ως Μητσοτακικός, αλλά θα το ξεπεράσει νομίζω για το γενικότερο συμφέρον της πατρίδος)
Δεν σε καταλαβαίνω, δεν σε καταλαβαίνω.
Α
Ο γάμος και οι υιοθεσίες των γκέι πάντως έχουν νομοθετηθεί εδώ και καιρό σε αρκετές χώρες της Ε.Ε. Καμία δεν έπαθε κάτι.
Σε παρακαλώ, δεν αλλάζει η δομή της οικογένειας και κατά συνέπεια και της κοινωνίας;
Το γεγονός ότι τα υιοθετημένα από π@υστηδες παιδιά παρουσιάζουν τριπλάσια ροπή προς αυτοκτονία.
Τα ψυχο νευρωτικά των παιδιών αυτών δεν μπορούμε ακόμα να τα αξιολογήσουμε.
Αυτό είναι δεν έπαθε κάνεις τίποτα;
Β
Το τι άποψη έχει η εκκλησία
Αν δεν έχει η εκκλησία άποψη ποιος έχει ο Καπουσιδης και ο Μπιμπιλας;
Γ
OK, o Πλούτων είναι διχασμένος ως Μητσοτακικός, αλλά θα το ξεπεράσει νομίζω για το γενικότερο συμφέρον της πατρίδος
Δεν είναι Μητσοτακικος ο Πλούτωνας, αλλά αν το ξεπεράσει διότι το γενικοτερο κακό , το συμφερον της πατρίδας κλπ πως θα εκφραστεί η δυσαρέσκεια;
φυσικά, ο καθένας που το θεωρεί μείζον ζήτημα, μπορεί στις εκλογές να το εκφράσει πολιτικά με ψήφο σε μία απο τις πολιτικές δυνάμεις που είναι κατά.
Ο Πλούτωνας για μια ακόμα φορά θα ψηφίσει διαμαρτυρία..... Σαν εμένα πόσοι θα υπάρχουν....ΕΝΩ αν υπήρχε ο Χριστόδουλος τότε τα πράγματα άλλαζαν, εξ άλλου γι'αυτό οικονομισε διπλό καρκίνο ένα χρόνο πριν τα μνημόνια και έβαλαν τον άλαλο για αρχιεπίσκοπο.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».