εδω να ζητησω μια μικρη επιεικεια απο το μπιζελι για την απαιτηση που ειχα να δε
ι με την δικη μου ματια την εικονα ...ειχε δικιο και εγω αδικο
γιατι σαν γυναικα δεν εχει τις ιδιες καταβολες με εναν ανδρα
-καπως ετσι να δικαιολογηθω!!
και κατι ακομη να συμπληρωσω σε αυτα που ειπε ο ραν -που και εγω το ελεγα πριν
απο λιγο καιρο το -δεν με ενοχλουν τι κανουν στο κρεβατι τους αρκει να μην προκαλουν
ειναι λαθος αυτο που μας περασαν και που μας χειραγωγησαν
για ενα δημοσιο προσωπο πρεπει να γνωριζουμε τα παντα απο μια μικρη μεχρι και στην
μεγαλυτερη λεπτομερεια και ειδικα το πως συμπεριφερονται στο κρεβατι
μη ξεχναμε οτι για ολες τις μυστικες υπηρεσιες ο στοχος ειναι τα πολιτικα προσωπα
ενα δημοσιο προσωπο που κρυβει τις αδυναμιες του ειναι παντα κινδυνος για το συνολο
και σε αυτο παιζουν ολοι ειτε γκει ειτε οτιδηποτε αλλο
Εχει χαθεί η μπάλα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: Εχει χαθεί η μπάλα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτή η ετήσια ξεφτίλα κάποιων να μας δηλώνουν το πώς γαμιούνται έχει αρχίσει να κουράζει.
Γαμηθείτε ελεύθερα ρε παιδιά, σήμερα δεν σας το απαγορεύει κανένας.
Δε ζείτε πλέον στην προ του 1967 Αμερική ώστε να κινδυνεύετε να σας λοβοτομήσουν.
Αλλάξτε φύλο κατά βούληση, φτιάξτε διμελείς ''οικογένειες'' νέου τύπου, βάλτε στον κώλο σας και τα μνια σας ό,τι γουστάρετε αλλά μακριά τα χέρια από τα παιδιά.
Τα παιδιά ήταν, είναι και θα είναι βιολογικό αποτέλεσμα της σεξουαλικής σχέσης άντρα και γυναίκας και η προστασία τους (της ομαλής ψυχοσωματικής και κοινωνικής τους ανάπτυξης) προκύπτει από τη νομική έκφραση της κλασικής κοινωνικής σχέσης που ονομάζουμε οικογένεια και όχι από μια ιδιωτική υπόθεση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου που αυτοαναγορεύεται σε ''οικογένεια'' κάτω από το οποιοδήποτε νομοθετικό πλαίσιο που τα κίνητρα του έχουν στόχο την εκβιαστική ικανοποίηση αιτήματος μερίδας ψηφοφόρων.
Ε καλα τωρα δεν ειναι ετσι. Οι περισσοτεροι ζουν στην ''ντουλαπα'' γιατι δεν τους παιρνει να το παραδεχθουν δημοσια. Μολις τα τελευταια χρονια υπαρχει ενα ρευμα υπερ τους στην κοινωνια αλλα αυτο προεκυψε απο προσπαθειες των ιδιων των ΛΟΑΤ και επειδη η ελιτ για δικους της λογους προωθει την ανεκτικοτητα στην ομοφυλοφιλια.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:Είμαστε ''όλα μοναδικά'' λέει η λεζάντα της διαφήμισης.
Δεν είμαστε ''όλα'' ρε μαλάκες.
Είμαστε ''όλοι'' και ''όλες'' και τον αν κάποιοι ή κάποιες αποφασίζουν να αλλάξουν ''ταυτότητα'' ας το κάνουν και μη μας ζαλίζουν τα παπάρια με την ανωμαλάρα τους.
Οι όλοι και οι όλες δε βγήκαν ποτέ να διαφημίζουν τον τρόπο που γαμιούνται ούτε επιβάλλουν στο σήμερα και στα ''κάποια'' να ακολουθούν το ''στερεότυπο'' της φυσικής επιλογής του φύλου.
Τα ''κάποια'' ας κρατήσουν τα σεξουαλικά τους βίτσια για τις κρεβατοκάμαρες τους, όπως κάνουν και οι ''όλοι'' και οι ''όλες'', γιατί μόνο αηδία προκαλούν προβάλλοντας την εικόνα του δικού τους στερεοτυπικού προτύπου θεωρώντας ότι ο κόσμος θα αλλάξει όταν οι αλλαξοκωλιές γίνουν κοινή πρακτική.
Καλα οταν μπαινουμε στους (σορρυ ''στα'') non binary, στους asexual, pansexual και λοιπες κλαπαρχιδιες φευγουμε απο το πεδιο του σεξουαλικου προσανατολισμου και μπαινουμε σε αυτο της ψυχιατρικης. Ειδικα οταν βλεπω το ''@'' στην θεση καταληξεων ο/η μου ρχεται να παω σπιτι οποι@ τα γραφει αυτα και να τ@ς καρπαζωσω.

1 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Εγώ περιμένω τη μέρα που θα θεσμοθετηθεί η αλλαγή είδους, όπως ο σύντροφος πορνομετανάστης.
Άμα είσαι δηλαδή ένας γυπαετός εγκλωβισμένος στο σώμα ενός ανθρώπου, για ποιο λόγο να μην μπορείς να αλλάξεις είδος;;;
Ισότητ@ - ίσ@ δικαιώματ@ για @λ@!!
Θα συμφωνήσουν μαζί μας και οι συντρόφισσες εδώ:
Άμα είσαι δηλαδή ένας γυπαετός εγκλωβισμένος στο σώμα ενός ανθρώπου, για ποιο λόγο να μην μπορείς να αλλάξεις είδος;;;
Ισότητ@ - ίσ@ δικαιώματ@ για @λ@!!
Θα συμφωνήσουν μαζί μας και οι συντρόφισσες εδώ:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:εδω να ζητησω μια μικρη επιεικεια απο το μπιζελι για την απαιτηση που ειχα να δε
ι με την δικη μου ματια την εικονα ...ειχε δικιο και εγω αδικο
γιατι σαν γυναικα δεν εχει τις ιδιες καταβολες με εναν ανδρα
-καπως ετσι να δικαιολογηθω!!
Άσε με βρε νέμο. Είδα την ιστορία αυτού του Θύμιου που τον έψαχναν από τον Πύργο και πιάστηκε η ψυχή μου.
Οι γκέι σας πείραξαν;
Αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε σαν φάντασμα ανάμεσα σε τόσο κόσμο που εσείς θεωρείτε "φυσιολογικούς" και κανείς δεν έκανε τίποτα.
Ζούμε σε τόσο σκατά κοινωνίες που όποιος μπορεί να προσφέρει μια πράξη καλοσύνης είναι σπάνιος θησαυρός. Και αν μπορεί και ένας γκέι να το κάνει αυτό θα το κοιτάξουμε στα δόντια;
Καλός άνθρωπος να είναι κάποιος. Γκέι ... στρέιτ... δεν έχει σημασία.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Adminović έγραψε:Εγώ περιμένω τη μέρα που θα θεσμοθετηθεί η αλλαγή είδους, όπως ο σύντροφος πορνομετανάστης.
Άμα είσαι δηλαδή ένας γυπαετός εγκλωβισμένος στο σώμα ενός ανθρώπου, για ποιο λόγο να μην μπορείς να αλλάξεις είδος;;;![]()
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αλλάξτε φύλο κατά βούληση, φτιάξτε διμελείς ''οικογένειες'' νέου τύπου, βάλτε στον κώλο σας και τα μνια σας ό,τι γουστάρετε αλλά μακριά τα χέρια από τα παιδιά.
Να σε ρωτήσω κάτι;
Θεωρείς απίθανο το γεγονός ένας γκέι άνθρωπος απλά να αγαπάει τα παιδιά και να θέλει να αποκτήσει δικά του;
Η σεξουαλική του ταυτότητα του αποκλείει το δικαίωμα να γίνει γονιός;
Που άλλωστε η δημιουργία οικογένειας από γκέι ανθρώπους μπορεί να είναι και πιο συνειδητοποιημένη μιας και είναι ολόκληρη διαδικασία για αυτούς να αποκτήσουν παιδί.
Άρα σημαίνει ότι είναι κάτι που θέλουν πολύ.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Καλα οταν μπαινουμε στους (σορρυ ''στα'') non binary, στους asexual, pansexual και λοιπες κλαπαρχιδιες φευγουμε απο το πεδιο του σεξουαλικου προσανατολισμου και μπαινουμε σε αυτο της ψυχιατρικης. Ειδικα οταν βλεπω το ''@'' στην θεση καταληξεων ο/η μου ρχεται να παω σπιτι οποι@ τα γραφει αυτα και να τ@ς καρπαζωσω.
Εγώ στην αρχή δεν το έπιασα αυτό το @.
Επειδή συνήθως το βάζουμε στις βρισιές, δυσκολεύτηκα να διαβάσω το κείμενο μέχρι να καταλάβω τι ρόλο έπαιζε αυτό το @ εκεί που ήταν.
Μετά κατάλαβα ότι πήγαινε στο άφυλο.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτή η ετήσια ξεφτίλα κάποιων να μας δηλώνουν το πώς γαμιούνται έχει αρχίσει να κουράζει.
Γαμηθείτε ελεύθερα ρε παιδιά, σήμερα δεν σας το απαγορεύει κανένας.
Δε ζείτε πλέον στην προ του 1967 Αμερική ώστε να κινδυνεύετε να σας λοβοτομήσουν.
Αλλάξτε φύλο κατά βούληση, φτιάξτε διμελείς ''οικογένειες'' νέου τύπου, βάλτε στον κώλο σας και τα μνια σας ό,τι γουστάρετε αλλά μακριά τα χέρια από τα παιδιά.
Τα παιδιά ήταν, είναι και θα είναι βιολογικό αποτέλεσμα της σεξουαλικής σχέσης άντρα και γυναίκας και η προστασία τους (της ομαλής ψυχοσωματικής και κοινωνικής τους ανάπτυξης) προκύπτει από τη νομική έκφραση της κλασικής κοινωνικής σχέσης που ονομάζουμε οικογένεια και όχι από μια ιδιωτική υπόθεση μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου που αυτοαναγορεύεται σε ''οικογένεια'' κάτω από το οποιοδήποτε νομοθετικό πλαίσιο που τα κίνητρα του έχουν στόχο την εκβιαστική ικανοποίηση αιτήματος μερίδας ψηφοφόρων.
Ε καλα τωρα δεν ειναι ετσι. Οι περισσοτεροι ζουν στην ''ντουλαπα'' γιατι δεν τους παιρνει να το παραδεχθουν δημοσια. Μολις τα τελευταια χρονια υπαρχει ενα ρευμα υπερ τους στην κοινωνια αλλα αυτο προεκυψε απο προσπαθειες των ιδιων των ΛΟΑΤ και επειδη η ελιτ για δικους της λογους προωθει την ανεκτικοτητα στην ομοφυλοφιλια.
Πας καλά ρε; Ποια ''ντουλάπα'';
Όλοι τους ανεξαιρέτως το πρώτο πράγμα που κάνουν μόλις μπουν οπουδήποτε είναι το να φροντίζουν να δηλώσουν την ταυτότητα τους.
Κάποιοι κραυγαλέα (οι ξεφωνημένοι) κάποιοι πιο διακριτικά δίνοντας μόνο στη φωνή τους προσποιητή θηλυκή χροιά.
Και πολύ καλά κάνουν αλλά ο τρόπος που επιλέγουν να το κάνουν δεν τιμά την επιλογή τους στον αυτοπροσδιορισμό.
Εννοώ θα ήταν πολύ καλύτερο να συστήνονται ως ''είμαι ο τάδε και είμαι ομοφυλόφιλος'' παρά να επιλέγουν τη θηλυπρέπεια ως αναγνωριστικό της διαφορετικότητας τους.
Με αυτή τη λογική και οι υπόλοιποι που δεν κάνουν αλλαξοκωλιές θα έπρεπε να διαλαλούν με τον τρόπο τους το τι κάνουν στο κρεβάτι τους.
Και αφού είναι το ουδέτερο φύλο γιατί επιλέγουν να γυναικοφέρνουν και δεν υιοθετούν μια συμπεριφορά που να δηλώνει την αποστασιοποίηση τους από τα δύο φύλα αλλά γυναικοφέρνουν ταυτιζόμενοι με ένα από τα δύο βιολογικά φύλα;
Αυτού που θεωρητικά έχει τον παθητικό ρόλο στο σεξ, το οποίο ανάγουν σε πεμπτουσία της ύπαρξης τους, αφού όλο το ''αγωνιστικό'' σκηνικό που στήνουν γύρω από την άφυλη ουδετεροποίηση τους έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το σεξ μεταξύ τους.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.