bizeli έγραψε:Δλδ εσύ όταν έκανες λόγο για τη χρήση μάσκας είχες στο μυαλό σου τα γυμναστήρια ή επίτηδες δεν το διευκρίνισες;
Ναι, το θυμόμουν.
Μάλιστα αρχικά έλεγαν ότι θα το κάνουν γενικά για όλους τους κλειστούς χώρους.
bizeli έγραψε:Και συγγνώμη τι είναι αυτό το coronavac πάλι; Το ήξερες και από χθες; Γενικά από πότε έχετε άποψη πάνω στα εμβόλια;
Φυσικά και το ξέρω.
Το έχουν κάνει πολλοί γνωστοί μου, από γιατροί και νοσοκόμες μέχρι καθηγητές πανεπιστημίου.
Και άλλωστε το έχω αναφέρει εδώ και κάτι μήνες στο φόρουμ.
Μιλάς λες και πρόκειται να αγοράσεις ανταλλακτικό αυτοκινήτου.
Για εμβόλια μιλάμε άνθρωπέ μου. Όχι για κάτι που θα αγοράσεις από το ebay για να επιλέξεις.
Εγώ ή εσείς που πάτε και κάνετε ότι σας πει κάποιος τηλεστάρ;
Εγώ, ακόμα και για ανταλλακτικό θα ψάξω τα πάντα όλα πριν το αγοράσω. Και θα κοιτάξω πρωτίστως να είναι το κατάλληλο για το αμάξι μου. Και εννοείται θα εμπιστευτώ περισσότερο τον μηχανικό αυτοκινήτων που ξέρω και με ξέρει, όχι τη διαφήμιση που είδα στην τηλεόραση.
Αν είναι ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει τότε ας πουλάμε και τα ναρκωτικά ελεύθερα.
Ναι, ό,τι πεις.
Το εμβόλιο που πας απέναντι στην Τουρκία και το κάνεις και τα ναρκωτικά είναι το ίδιο και το αυτό.
Μάλλον εσείς ονειρεύεστε Άουσβιτς και στρατόπεδα συγκέντρωσης σε μια προσπάθεια να δώσετε δραματικό τόνο στην δήθεν κυνηγημένη ζωή σας και να ντύσετε το αφήγημά σας με μελοδραματικές αποχρώσεις.
Κανείς από εμάς δε μίλησε για στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εσείς φαντασιώνεστε ότι παίζετε στη λίστα του Σίντλερ.
Όλοι οι υπόλοιποι θέλουμε απλά να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.
Ναι μωρέ. Όλα μια χαρά είναι. Έχουμε σκάσει από τις πολλές ελευθερίες και το σεβασμό των θεμελιωδών δικαιωμάτων μας.
Εγώ σας τα είπα, από εκεί και πέρα κάντε ό,τι θέλετε. Τις συνέπειες εσείς θα τις υποστείτε και θα πάρετε τις ζωές σας [από] πίσω.
bizeli έγραψε:Και εν πάση περιπτώσει εμένα το πόιντ μου είναι άλλο. Πράγματι πιστεύω ότι η φορολογική ενημερότητα είναι ένα καλό μέσο για να στριμώξεις τον οποιονδήποτε. Άσχετα και με την πανδημία.
Γιατί ο νεοελληναράς πάντα βρίσκει παραθυράκια αλλά αν δεν μπορείς να βγάλεις φορολογικό πιστοποιητικό είσαι ανύπαρκτος για το κράτος όσο παραθυράκια και να βρεις.
Τρομερή ιδέα!
Και μόλις το ψηφίσετε αυτό, την ίδια μέρα στη Βουλγαρία θα φωταγωγηθεί απ’ άκρη σ’ άκρη όλη η χώρα.
Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο γινεται ακομα πιο αστειο οταν σκεφτεις οτι πολλοι αντιεμβολιαστες ειναι φασιστες (κυριολεκτικα οχι μεταφορικα) και γουσταραν τα πραγματικα στρατοπεδα συγκεντρωσης....Δηλαδη οι οριτζιναλ φασιστες λενε οτι οι δημοκρατες ειναι ναζι....
Κοίτα, υπάρχουν οι ορίτζιναλ ναζί, οι ορθόδοξοι, οι 88, υπάρχουν και οι κρυφοναζί που το παίζουν δημοκράτες.
Και οι μεν και οι δε είναι οκ με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αρκεί φυσικά να μην βρίσκονται οι ίδιοι σε αυτά.
Λαχουρένιος έγραψε:Eν τω μεταξυ τα φαρμακα (οταν βγουν) θα βγουν απο τις ιδιες φαρμακευτικες που τωρα κραζουν και θα ειναι ακομα λιγοτερο δοκιμασμενα απο οτι τα εμβολια. Δηλαδη το εμβολιο της Πφαιζερ ειναι επικινδυνο ενω το χαπι της Πφαιζερ οχι
Ξανά-μανά η ίδια σαχλαμάρα;;;
Πάμε λοιπόν, ξανά-μανά και την απάντηση.
Ακόμα και ένα 5χρονο μπορεί να αντιληφθεί ότι:
Το φάρμακο το παίρνει μόνο όποιος το χρειάζεται και μόνο όταν το χρειάζεται. Δεν το παίρνει ο γενικός πληθυσμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα για «προστασία» ή τείχη ανοησίας.
Τις παρενέργειες θα τις υποστεί εκείνος που πραγματικά κινδυνεύει από τον ιό. Άρα, το όφελος είναι προφανές και προφανώς υπερισχύει του κινδύνου.