Απορίες γιατί μας έκλεισαν μέσα στα σπίτια μας

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Απορίες γιατί μας έκλεισαν μέσα στα σπίτια μας

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2020, 12:22

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Εγω πιστευω οτι οσοι θεωρουν οτι η καραντινα καταπατα τις ελευθεριες τους και τους οδηγησε σε οικονομικη εξαθλιωση θα ειναι πλειοψηφια το καλοκαιρι στον ελληνικο λαο. Και αν τα κομματα τους σνομπαρουν τοσο το χειροτερο γι' αυτα γιατι θα σαρωθουν.

Το νεο προλεταριατο θα ειναι αντικαραντινικο.

.

Ούτε ως νεολογισμός δε στέκει το υπογραμμισμένο.
Οι λούμπεν κοινωνικές ομάδες, λόγω της φύσης και μόνο αυτών που τις συγκροτούν, αδυνατούν να παίξουν άλλο ρόλο στο γίγνεσθαι του 21ου αιώνα πέρα από των γραφικών φιγούρων (στα όρια της γελοιότητας) που η αντίληψη τους για τον περιβάλλοντα χώρο τους έχει ευρύτητα μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι τους.
Ούτε ως ιδέα να μη σου περάσει από το μυαλό η ταύτιση μαζί τους αρθρογραφώντας υπέρ τους. :fico:

Θυμισου αυτη ακριβως την εκφραση γιατι θα την κανω viral προσεχως. :D

Θα πω μαλιστα πως προλεταριατο ειναι ολη η εργατικη ταξη, ακομη και οι ανεργοι εφοσον δεν εχουν χασει την ταξικη τους συνειδητοποιηση.

Λουμπεν ειναι αυτοι που δεν διεκδικουν τιποτα και δεν εχουν αισθηση καμιας ταξικης συλλογικοτητας.

Οι αυριανοι ομως ανεργοι θα διαδηλωσουν μαζικα και για τους μισθους που χασανε και για τις συνταγματικες τους ελευθεριες.

Θα ειναι σφοδρα αντικαραντινικοι και δεν θα δεχθουν νεο lockdown.

Αν τα κομματα τους πανε κοντρα θα σαρωθουν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Μάιος 2020, 12:31

Εικόνα

Προσκλητήριο;
2 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Μάιος 2020, 12:54

εγω βλεπω και ελπιζω σε μια νεα αναδιοργανωση των μετώπων γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο κουλι
που κατεβασε την διαφήμιση λογω φοβου μην χασει καποιον δικαιωματιστη ψηφοφορο
ο ακραιος δικαιωματισμος δεν ειναι ελευθερια οπως σας ταιζουν τον σανο
αλλα καταστολη των ελευθεριων των πολλων -και να το παω στην μασκα και στις μασκες που θελουν
να μας επιβάλλουν απο δω και περα τονιζοντας οτι αυτη ειναι η νεα κανονικοτητα και πρεπει να συνηθιζουμε
-του δικαιωματιστη που φορα την μασκα με περηφανια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Μάιος 2020, 13:17

Πάντως όταν ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ είχε εκφωνήσει βαρυσήμαντο λόγο από το βήμα της αίθουσας της Παλαιάς Βουλής το Φεβρουάριο 2012, οι παριστάμενοι είχαν τηρήσει και με το παραπάνω τις αποστάσεις ασφαλείας.

Δείτε και σε φωτογραφίες που θα έχετε κρατήσει σαν σουβενίρ. Οκτώ (8) μέτρα τουλάχιστον ο ένας από τον άλλο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Μάιος 2020, 14:10

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ούτε ως νεολογισμός δε στέκει το υπογραμμισμένο.
Οι λούμπεν κοινωνικές ομάδες, λόγω της φύσης και μόνο αυτών που τις συγκροτούν, αδυνατούν να παίξουν άλλο ρόλο στο γίγνεσθαι του 21ου αιώνα πέρα από των γραφικών φιγούρων (στα όρια της γελοιότητας) που η αντίληψη τους για τον περιβάλλοντα χώρο τους έχει ευρύτητα μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι τους.
Ούτε ως ιδέα να μη σου περάσει από το μυαλό η ταύτιση μαζί τους αρθρογραφώντας υπέρ τους. :fico:

Θα πω μαλιστα πως προλεταριατο ειναι ολη η εργατικη ταξη, ακομη και οι ανεργοι εφοσον δεν εχουν χασει την ταξικη τους συνειδητοποιηση.

Λουμπεν ειναι αυτοι που δεν διεκδικουν τιποτα και δεν εχουν αισθηση καμιας ταξικης συλλογικοτητας.

Οι αυριανοι ομως ανεργοι θα διαδηλωσουν μαζικα και για τους μισθους που χασανε και για τις συνταγματικες τους ελευθεριες.

.

Ούτε viral δεν γνωρίζεις τι είναι, ούτε προλεταριάτο.
Πραγματικά κάνεις random χρηση λέξεων.
Τόσο χαμηλό επίπεδο.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Μάιος 2020, 14:23

nemo έγραψε:εγω βλεπω και ελπιζω σε μια νεα αναδιοργανωση των μετώπων γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στο κουλι
που κατεβασε την διαφήμιση λογω φοβου μην χασει καποιον δικαιωματιστη ψηφοφορο
ο ακραιος δικαιωματισμος δεν ειναι ελευθερια οπως σας ταιζουν τον σανο
αλλα καταστολη των ελευθεριων των πολλων -και να το παω στην μασκα και στις μασκες που θελουν
να μας επιβάλλουν απο δω και περα τονιζοντας οτι αυτη ειναι η νεα κανονικοτητα και πρεπει να συνηθιζουμε
-του δικαιωματιστη που φορα την μασκα με περηφανια

Αν δεν χρησιμοποιείς μμμ και δεν πας σε μέρη περιορισμένης χωριτικότητας, γιατί να βάλεις μάσκα;
Οχι ότι η μάσκα είναι κάτι κακό. Βέβαια ίσως να μην είμαι το κατάλληλο άτομο να το πω αυτό, καθώς είμαι εξοικειωμένος με την χρήση της λόγω επαγγέλματος.

Πάντως και εσύ "δικαιωματιστής" είσαι, για να χρησιμοποιήσω την ορολογία σου.
Δες τι γράφεις και τι γράφεις και τι ζητάς μέσα από αυτά που γράφεις και θα το αντιληφθείς.

Όσον αφορά τα lockdowns, αν ξαναεφαρμοστουν θα είναι όντως παταγώδης αποτυχία του γελοίου του Κουλή.
Υποτιθεται πως εφαρμοστηκαν για να μην καταρρεύσει το δημόσιο σύστημα υγείας. Αν ξαναπάμε σε αυτά, τότε θα σημαίνει πως δεν το ενίσχυσαν και δεν θωράκισαν.
Αλλά τι να ενισχύσουν και να θωρακισουν αυτοί οι γελοίοι της νδουλας, θα μου πεις. Εδώ άφησαν του γιατρούς απλήρωτους και χαρίζουν δεκάδες εκατομμύρια στους φίλους τους στα κανάλια. Αν είναι δυνατόν. Αλλά τι λέω; Με νδουλα μόνο τέτοιες καφρίλες και κομπίνες είναι δυνατές
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Μάιος 2020, 14:45

Πάντα όταν θυμίζω τα κατορθώματά τους με τον Δον Κιχώτη τους της περιόδου 2011-2012, συνασπίζονται μαζί με τον αναρχικό της οδού Καλλιδρομίου και στολίζουν τα νήματα με τις γνωστές τους κοροϊδίες και προσπάθειες προσβολών, μήπως και δεν ξαναπατήσω να ταράξω το γαλήνιο περιβάλλον στο οποίο γράφουν τις ανοησίες τις οποίες δεν τολμούν να εκστομίσουν στην κανονική τους ζωή. Πιστεύουν ότι θα ανοίξω αυτούς που έχω σε παράβλεψη να διαβάσω τις χυδαιότητές τους.

Ας ενώσουν τις δυνάμεις τους, με ένα δυναμικό ξεκίνημα στις πλατείες με επικεφαλής τον Κράχτη. Τον ξέρω να τον διακρίνω, οπότε θα καταλάβω και τους άλλους και ίσως τι θέλουν να πουν. Θα είναι σαν να βλέπω ένα πλήθος από μύγες.

Α, ξέχασα. Ίσως νομίζουν ότι θα με κομπλάρουν και θα πάθω κάτι φοβερό αν μείνω για καιρό έξω από το elefthero :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Μάιος 2020, 15:12

ρε παπαρες εναν εναν να μας παρουν και να μας στησουν στο τοιχο θα γλυτωσει η ανθρωποτητα
απο ολους μας και οταν λεω απο ολους το εννοω μαζι με μενα
(το λεω γιατι διακρινω πως δινουμε μεγαλη βαρυτητα στην γνωμη μας )
οριωνα εχεις δικιο που δεν καταλαβες οπως τα γραφω και εγω
με την μασκα το εννοουσα οτι καθιστουν μεσω του φοβου ενα στρατο πολιτων ελεγχομενων και υποταγμενων
με την θεληση τους και οχι του στιλ -φορω την μασκα για να γλιτώσω το προστιμο
η γιατι πρεπει αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα την βγαλω
αυτοι οι τυποι την φορουν λες και ειναι παντελονι με τοση φυσικοτητα τελεια εξαρτημενοι απο τις διδαχες
αυτην την αισθηση εχω οταν τους βλεπω και με τρομαζουν ..
επισης αυτο με τον κουλι τι το λες και το ξαναλες λες και οι αλλοι θα εκαναν κατι αλλο;
τα ιδια γινονται παντου δινουν χωρο στον δικαιωματισμο ωστε οταν ξεχειλωσει το πραγμα
εμεις οι ιδιο θα το ζητησουμε να το μαζεψουν σε πληρη δικτατορια
μονο που τοτε δεν θα ειμαστε πολιτες αλλα μοναδες αριθμημενοι σε καποιο δισκο
και οταν ακουω και ξαναακουω οτι το φθινόπωρο ξανα μανα τα ιδια
λες και ο ιος θα τριγυρνά απο πανω μας σημαινει οτι καπου τον εχουν και με καθε ευκαιρια
θα μας τον ποτιζουν για να στρωνουμε χαρακτηρα!

τι παει να πει δεν χάνεται; ολοι οι ιοι που γνωριζω ερχονται για να φευγουν ξαφνικα οπως ηρθαν

υσ..ειδα μολις τωρα οτι ο αρκας το λεει και αυτος - αγαπητα προβατα η χρηση μασκας δε ειναι
για την προστασια σας ειναι απλα η (ένδειξη) αποδοχη της υποταγης σας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 11 Μάιος 2020, 16:44

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Τόσο χαμηλό επίπεδο.

Eγω εχω κανει virals στο διαδικτυο ενω εσενα δεν σε ξερει ουτε η μανα σου.

Για το προλεταριατο εγραφα στο μαθητικο περιοδικο του σχολειου μου οταν εσυ δεν ειχες γεννηθει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 11 Μάιος 2020, 17:22

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Τόσο χαμηλό επίπεδο.

Eγω εχω κανει virals στο διαδικτυο ενω εσενα δεν σε ξερει ουτε η μανα σου.

Για το προλεταριατο εγραφα στο μαθητικο περιοδικο του σχολειου μου οταν εσυ δεν ειχες γεννηθει.

.

1) Δεν γνωρίζεις τι είναι viral. Και ως εκ τούτου δεν γίνεται να λες ότι το έχεις κάνει.

2)Δεν επεδίωξα να γίνω ποτέ γνωστός. Είμαι φιλόδοξος και όχι ματαιόδοξος. Εσύ πάλι προσπαθεις, αλλά και πάλι άγνωστος είσαι. Για το μόνο πράγμα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είσαι γνωστός, είναι τα hoaxes σου, μετα από το ξεμπροστιασμα που σου έκαναν τα ellhnika hoaxes.
Αλλά και πάλι, μετά από 3 εβδομάδες, κανείς δεν σε θυμάται. :yesyes:

Σαν χαστούκι πρέπει να σκάει πάνω σου η πραγματικότητα. :laugh1:
Λοιπόν hoaxer, τραβά μάθε τι σημαίνει προλετάριος και viral και σταμάτα να σακατευεις την έννοια των λέξεων. Έλεος με την αμορφωσιά σου.
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”