vallon έγραψε:pluton έγραψε:
Vallon αγόρι μου αν τα παιδιά μου έκαναν κάτι τέτοιο, θα ντρεπόμουνα πολύ και εύχομαι να μη κάνουν τέτοια πράγματα.... Ο εισαγγελέας και ο ανακριτης αποφάσισαν ότι ο 14χρονος και ο 16χρονος δεν χρειάζονται αναμορφωτήριο....
Εύχομαι το επόμενο αυτοκίνητο που θα κλέψουν να είναι το δικό τους....
Τα κελεπουρια αυτά ασφαλώς δεν θα πάνε να εργαστούν, σίγουρα σύντομα θα μας απασχολήσουν. Ξανά.
είναι δεδομένο ότι όλοι εσείς που κράζετε τα γυφτάκια δεν σας ενδιαφέρει να ψάξετε για ποιο λόγο τα γυφτάκια συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται
δεν σας ενοχλεί πλουτωνάκο παιδί μου
είσαστε προϊόντα του συστήματος που ψάχνει πελάτες
εάν δεν υπάρξουν οι κακοί ρομά που κλέβουν, δεν θα έχετε δουλειά κι εσείς οι προπαγανδιστές της συμμορίας κυβέρνησης που καταδυναστεύει την Ελλάδα και οι μπάτσοι και οι ανθρωποφύλακες και όλοι σας μαζί
άρα μην προσπαθείς να εξαπατήσεις κανένα
δεν τρώμε το κουτόχορτο που σερβίρεις
οι γύφτοι είναι οι καταναλωτές της υπηρεσίας που προσφέρετε , μπάτσοι , δικαστές , δικηγόροι , ανθρωποφύλακες , λαμόγια της πολιτικής
εσείς τους δημιουργείτε κι εσείς τους εκτρέφετε
άρα εσείς είσαστε το πρόβλημα και όχι οι γύφτοι
Άκου γιε μου να μαθαίνεις.
Εγώ έχω Μικρασιάτικη-Ανατολικοθρακιώτικη καταγωγή, οι παπούδες, οι γονείς μου ήταν πρόσφυγες και ήρθαν στην Ελλάδα με τις εικόνες τους μόνο, δεν τους βοήθησε κανένας... και ποιός να τους βοηθήσει; Ένα κατεστραμένο κράτος;.... έμειναν στον δρόμο στην κυριολεξία επί δεκαετίες, όταν κατάφεραν να φτιάξουν σπίτια ήταν θλιβερά παραπήγματα.... στα παραπήγματα αυτά έβαλαν στην πόρτα που ήταν μια κουρελού (δεν υπήρχαν κουφώματα) και ένα ντενεκεδάκι με ένα λουλούδι (βασιλικό, γαρδένια κλπ) και φρόντιζαν το παράπηγμα να είναι καθαρό και ασβεστωμένο, να είναι και οι ίδιοι καθαροί ... οι άνθρωποι αυτοί από το τίποτα έγιναν επιστήμονες, καλλιτέχνες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, ακαδημαικοί κλπ και έφτιαξαν την σύγχρονη Ελλάδα.
Οι γύφτοι έχουν δεχτεί την διαρκή βοήθεια του Ελληνικού κράτους σε όλες τις χρονικές περιόδους (σπίτια, επιδόματα, ιατρική βοήθεια, εκπαίδευση κλπ) και δεν έχει πάει κανείς τους να γίνει επιπλοποιός, τσαγκάρης, ράφτης, δεν σου λέω να γίνει επιστήμονας (άστο αυτό, πιό εύκολα γίνεται επιστήμονας ένα ζωάκι, ένα επάγγελμα να μάθουν, να γίνουν τορναδόροι, μηχανικοί τους είναι αδιανόητο) την μόνη δουλειά που κάνουν είναι πωλητές καρπουζιών κλέφτες, απατεώνες, εγκληματίες.... και έτσι θα μείνουν, έτσι έμειναν σε όλα τα κράτη και σε όλα τα κοινωνικά συστήματα.... έτσι έμειναν γύφτοι και στα κράτη του υπαρκτού σοσιαλισμού.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».