Έλληνας Ογκολόγος: Ο καρκίνος νικιέται, σε 10 χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: Έλληνας Ογκολόγος: Ο καρκίνος νικιέται, σε 10 χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 26 Νοέμ 2018, 22:01

Λαχουρένιος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Δυστυχως ολα αυτα τα εψαξα καθως η ανιψουλα μου εχει λευχαιμια. Κανε μια απλη ερευνα στο διαδικτυο. Υπαρχει εδω και 2 χρονια ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ θεραπεια απο τον ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ της novartis (ρινγκ ε μπελ;) στο USA αξιας 500.000 δολλαριων η οποια εχει τσακισει δυσκολες μορφες καρκινου στο τελευταιο τους σταδιο μαλιστα. Εχει δωθει και νομπελ σε ιατρους που ανεπτυξαν τετοιες θεραπειες.
Λιγο να κρατησουμε με υγεια , αυτο θα το προλαβουμε σιγουρα. Ψαχτο να δεις. Ειχα ανεβασει και αρθρο στο παλαιον.
Απο οτι διαβαζα τελευταια εχει ξεφυγει το πραμα καθως διαφοροι ιατρικοι ερευνητες αναπτυξαν νεες θεραπειες πανω σε αυτη τη λογικη.
Ενας ανεπτυξε θεραπεια οπου εγχυονται τα τ-λευκοκυταρρα απευθειας σε ογκο καρκινικο και τον διαλυουν.
Αυτο που διαβασα τελευταια ειναι πως αναπτυχθηκε ακομα μια παραλλαγη στην οποια δεν προγραμματιζονται τα τ-λευκοκυτταρα αλλα καποια αλλα κυταρα φονιαδες τα οποια ειναι μικροτερα σε αριθμο αλλα πιο αποτελεσματικα στο κυνηγι μικροβιων, αυτη η θεραπεια φαινεται ακομα πιο αποτελεσματικη (αν και σε αρχικο ακομα σταδιο) αλλα το κυριοτερο πολυ πιο φθηνη κοντα στα 40Κ € δλδ θα μπορει μια χαρα να καλυφθει απο το κρατικο συστημα υγειας.

Πολυ ελπιδοφορο αυτο που λες Οργι. Να σαι καλα μου φτιαξες την διαθεση!

Nai ειναι πολυ ελπιδοφορο.

Βεβαια μπορω να σου χαλασω τη διαθεση
(Ο φιλελευθερισμος θεραπευει και καρκινο αμαλαχει!!!)
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Έλληνας Ογκολόγος: Ο καρκίνος νικιέται, σε 10 χρόνια θα είναι μια χρόνια νόσος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Νοέμ 2018, 22:02

Οργισμένος έγραψε:Nai ειναι πολυ ελπιδοφορο.

Βεβαια μπορω να σου χαλασω τη διαθεση
(Ο φιλελευθερισμος θεραπευει και καρκινο αμαλαχει!!!)

Ο χριστιανομαρξισμος τον θεραπευει. Φτηνα γενοσημα για ολους με προσευχες στην παναγιαμας :D :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 26 Νοέμ 2018, 22:05

Ο φιλελευθερισμος νικα κι ολα τα χριστιαννομαρξικα σκορπα.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 27 Νοέμ 2018, 15:05

Οργισμένος έγραψε:Ο φιλελευθερισμος νικα κι ολα τα χριστιαννομαρξικα σκορπα.

Που κολλάει αυτό ; Δηλαδή αν αύριο λάβουμε διαστημικό σήμα από εξελιγμένο πολιτισμό ,έχει να κάνει με το φιλελευθερισμό αν το ραδιοτηλεσκόπιο είναι Βρεττανικό και με το μαρξισμό αν είναι Κινέζικο και η θεραπεία της λεύκης που πέτυχαν στην Κούβα έχει να κάνει με τον μαρξισμό ή το εμβόλιο για τον έρπη ζωστήρα που αναπτύχθηκε κατα βάση από Σκανδιναυικές φαρμακευτικές με τη σοσιαλδημοκρατία; Όλα αυτά είναι επιτεύγματα απλά πολύ έξυπνων εργατικών ανθρώπων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 28 Νοέμ 2018, 20:18

Love Ready's έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ο φιλελευθερισμος νικα κι ολα τα χριστιαννομαρξικα σκορπα.

Που κολλάει αυτό ; Δηλαδή αν αύριο λάβουμε διαστημικό σήμα από εξελιγμένο πολιτισμό ,έχει να κάνει με το φιλελευθερισμό αν το ραδιοτηλεσκόπιο είναι Βρεττανικό και με το μαρξισμό αν είναι Κινέζικο και η θεραπεία της λεύκης που πέτυχαν στην Κούβα έχει να κάνει με τον μαρξισμό ή το εμβόλιο για τον έρπη ζωστήρα που αναπτύχθηκε κατα βάση από Σκανδιναυικές φαρμακευτικές με τη σοσιαλδημοκρατία; Όλα αυτά είναι επιτεύγματα απλά πολύ έξυπνων εργατικών ανθρώπων.

ευρωσοσιαλδημοκρατια=καθαρος φιλελευθερισμος συμφωνα με τους συγχρονους θεωρητικους του Μαρξισμου.

Αλλα το θεμα ειναι να γιατερευτει αυτη η καταρα να ησυχασομε.

Καποιοι πσεκασμενοι λενε ανοησιες περι των χημειοθεραπειων. Γνωστος μου καταλαβε απο πρωτο χερι που θα βρισκοταν αυτη τη στιγμη χωρις τις «θανατηφορες» χημιοθεραπειες που τοσο πολυ εβριζε. 3 μηνακια ζωης θα ειχε απο τη στιγμη της διαγνωσης.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 28 Νοέμ 2018, 20:21

φιλελευθερισμος γιανα βρειτε το φως σας...
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Κοινωνία”