Ελλάδα - 90ς

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Re: Ελλάδα - 90ς

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Σεπ 2018, 00:12

Δεν ξέρω γιατί ,αλλά εγώ την δεκαετία '90 την έχω μάλλον απωθήσει στο υποσυνείδητο, λίγα πράγματα θυμάμαι ..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Σεπ 2018, 07:10

Εχασες
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Νοέμ 2018, 20:50

Aγνή, ατόφια Ελλάδα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Νοέμ 2018, 20:53

:hmhmhm:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Νοέμ 2018, 17:15

0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 17 Νοέμ 2018, 18:11

Είναι συναισθηματική αναπηρία αυτό που κάνετε. Αλλάξτε το.

Μιλάω για το σχόλιο περί τι αξίζει σε αυτόν το λαό και το άλλο που αναφέρεται σε εμετό.

Κι εγώ σιχαίνομαι ότι έχει δύο πόδια. Γι αυτό λοιπόν αποφεύγω τις συναναστροφές και απέχω από τα πάντα σχεδόν. Αλλά στο ίντερνετ δεν βγάζω το απωθημένο μου. Αλλά κι αν το βγάζω, αυτό δεν είναι να βρίζω ότι θεωρώ ότι έπρεπε να είναι αλλιώς για να το γουστάρω εγώ.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Νοέμ 2018, 20:38

Γύπας έγραψε:Είναι συναισθηματική αναπηρία αυτό που κάνετε.

Αποκλείεται. Εγώ όταν τα βλέπω πλημμυρίζομαι απο συναισθήματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2018, 20:51

Ο Αντρεας μας εδωκε και φαγαμε παιδι μου, την συνταξη μου απο τον Αντρεα την παιρνω

Μονο ο Αντρεας μπορει να φερει την ειρηνη, την ευημερια και την ισοτητα στον κοσμο

:asd03: :asd03:

Εν τω μεταξυ ολα αυτα τα χουφταλα και οι μπαρμπαδες ηταν μεσηλικες το '73. Γεννημενοι στην κατοχη ή πιο πριν οσοι μιλησαν στο βιντεο.

Μετα μας φταιει η γενια του πολυτεχνειου. Ναι καλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Νοέμ 2018, 21:18

Όσο πας πιο πίσω, κάθε γενιά είναι και χειρότερη. Οι συγκεκριμένοι όμως, μπορεί να είναι γραφικοί, αλλά δεν το έκαναν γιατί έτρωγαν σανό σαν τα σημερινά πρόβατα, αλλά απο καθαρό αντικειμενικό συμφέρον. Διορισμούς στο Δημόσιο, συντάξεις, μειώσεις φορολογίας, βύσμα για δάνεια κλπ ρουσφέτια.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2018, 21:19

Διαφωνω με το κομματι οτι οι σημερινοι ειναι απλα προβατα και οχι βολεψακηδες. Οσοι ψηφιζουν ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ σημερα τι ειναι δηλαδη?

Απλα τοτε ψηφιζαν για να παρουν κατι εξτρα, ενω τωρα ψηφιζουν για να διατηρησουν αυτα που εχουν.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”