Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Αύγ 2018, 14:17
Περαστικά και καλή ανάρρωση σε όλους που περνάνε τέτοιες δοκιμασίες, πριν τρία χρόνια φίλος έτυχε να βρεθεί στην ανάγκη μετά από έμφραγμα να πρέπει να εγχειριστεί με τριπλό μπαι πας. Πήγαμε στο Ιπποκράτειο στον γνωστό γιατρό που βγαίνει στα κανάλια, μας κοίταξε εμένα και την γυναίκα του φίλου που πήγαμε και σταθήκαμε απ έξω να του πούμε το πρόβλημα, λες και ήμασταν εξωγήινοι. Μας εξιστόρησε πως δεν έχουν ενέσεις και ότι περνάνε πολύ δύσκολα στο δημόσιο νοσοκομείο και κοινώς μας έγραψε και μας είπε περάστε μετά από κάνα δίμηνο και αν ζει τα ξαναλέμε.
έτσι όπως στράβωσα είπα στην γυναίκα του φίλου να ψαχτούμε για το Υγεία. Μα μου λέει ρε συ δεν υπάρχουν, προχώρα της λέω και βλέπουμε. Κλείσαμε ραντεβού με γιατρό που παίρνει 150 επίσκεψη. Κανονίσαμε μέσα σε μια βδομάδα εισαγωγή και τριπλό. σήμερα ο φίλος είναι μια χαρά υγιής και μάλιστα αφού έκοψε και το τσιγάρο μαχαίρι , προσέχει και κάνει δίαιτα είναι πολύ καλά. Ήταν τα καλύτερα πεντέμισι χιλιάρικα που έδωσα στη ζωή μου και δεν τα μετανιώνω με τίποτα.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.