Με αγχωνει το μελλον του Ντυτικου Πολιτιζμου

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Με αγχωνει το μελλον του Ντυτικου Πολιτιζμου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2018, 09:38

Ημουν υπερ του Δοναλδου Τραμπ στις αμερικανικες προεδρικες εκλογες. Σιγουρα δεν ηταν ιδανικος γιατι περιφρονουσε την Μπολιτικη Ογθοτητα και αλλες Ιντρυτικες Ακσιες της Ευγωπαικης Ενωσης (ααααχ συγγνωμη παω μια να αλλαξω σωβρακο)....

Που ειχα μεινει α ναι, που λετε ο Τραμπ με ειχε κερδισει. Κυριως μου αρεσε που ηθελε να συγκρουστει με την ανατολικη βαρβαροτητα των κινεζομογγολων. Aπο που και ως που τολμανε αυτοι να αμφισβητουν την ντυτικη κυριαρχια?
Που οταν εμεις δουλευαμε σκληρα μαζευοντας βελανιδια αυτοι διαβαζανε Κομφουκιο και αλλους προδρομους του Μαο?

Κερδισε λοιπον ο Ντοναλντ και ειχα ησυχασει οτι επιτελους θα παψουν να μας ενοχλουν οι κινεζομογγολοι. Και ενω λοιπον ενα πρωινο επινα το τσαι μου (οι συζητησεις για τον Ντυτικο Πολιτιζμο παντα σηκωνουν τσαι), διαβαζω στην εφημεριδα ''Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΓΩΠΗ''.

Παγωσα. Η εφημεριδα μου επεσε απο τα χερια. ''Ντυτικος να δασμολογει ντυτικο'' σκεφτηκα? Ειναι ωρα τωρα να σκοτωνομεθα μεταξυ μας ενω καλπαζει ο κινεζομογγολος?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2018, 09:45

Πηγα να βαλω πλυντηριο μπας και ξεχαστω απο τα ασχημα νεα. Πιανω ενα τρυπιο σωβρακο απο τα απλυτα. Κοιταζω την ετικετα, γραφει ''Made in PRC''. Εξοργιστηκα. Ετσι εξηγειται που μου τρυπανε. Ε οχι κυριοι, μπορει να μην εχω λεφτα για αλλα σωβρακα αλλα καλυτερα να μην φοραω καν εσωρουχα παρα να φοραω κινεζομογγολικα σωβρακα. Ειναι και πιο σεξι.

Ασυναισθητα χαιδευω το Bosch πλυντηριο μου. Ενα απτο δειγμα της Ντυτικης κυριαρχιας. Που να φτιαξετε τετοιο εργαλειο ρε κινεζακια? Μια ζωη στην σκαφη θα μεινετε παλιοχωριατες. Χοχοχο, γινομαι μη Μπολιτικα Ορθος αλλα μου αρεσει.

Κατα λαθος κουνησα το πλυντηριο και επεσε ενα αποσμητικο πισω απο το πλυντηριο. Φυσικα βαζω αποσμητικο οχι σαν τους βρωμιαρηδες τους ανατολικολαγνους. Σπρωχνω το πλυντηριο μπροστα και σκυβω για να πιασω το αποσμητικο. Ξαφνικα το ματι μου καπου που δεν επρεπε.Στο μεταλλο στην πισω πλευρα του πλυντηριου ηταν χαραγμενες οι εξης τρεις λεξεις: Made in PRC.

Αρχισα να κλαιω με αναφιλητα σε εμβρυικη σταση πανω στα πλακακια του μπανιου.
0 .

Άβαταρ μέλους
scouser
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό scouser » 02 Ιουν 2018, 10:33

Για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτός θα επιζήσει και θα συνεχίσει μάλιστα να διαπρέπει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς και σε ορισμένους φάρους όπου μεταλαμπαδεύτηκε, όπως πχ το Ισραήλ, η Αυστραλία ή η Νότια Κορέα. Εντάξει, η παρηκμασμένη γριά πόρνη Ευρώπη είναι βέβαια τελειωμένη, σε 10 χρόνια μάξιμουμ η άποψη των Βραζιλιάνων θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη σημασία για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά και ποιός χέστηκε; Καλό ψόφο, θα έλεγα. Καλά, για τους ελ δεν το συζητάμε, αυτοί είναι πιο καμμένοι και από το δάσος του Σεϊχ Σου μετά τη μεγάλη πυρκαγιά. Η στοργική αγκαλιά της αναγεννημένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους περιμένει σε μερικά χρόνια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2018, 10:37

scouser έγραψε:Για το μέλλον του δυτικού πολιτισμού δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Αυτός θα επιζήσει και θα συνεχίσει μάλιστα να διαπρέπει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, καθώς και σε ορισμένους φάρους όπου μεταλαμπαδεύτηκε, όπως πχ το Ισραήλ, η Αυστραλία ή η Νότια Κορέα. Εντάξει, η παρηκμασμένη γριά πόρνη Ευρώπη είναι βέβαια τελειωμένη, σε 10 χρόνια μάξιμουμ η άποψη των Βραζιλιάνων θα έχει πιθανότατα μεγαλύτερη σημασία για το παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά και ποιός χέστηκε; Καλό ψόφο, θα έλεγα. Καλά, για τους ελ δεν το συζητάμε, αυτοί είναι πιο καμμένοι και από το δάσος του Σεϊχ Σου μετά τη μεγάλη πυρκαγιά. Η στοργική αγκαλιά της αναγεννημένης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τους περιμένει σε μερικά χρόνια.

Δεν ειναι δυτικοι οι κορεατες και οι ισραηλινοι, ειδικα οι πρωτοι. Πολιτιζμικα εννοω οχι πολιτικα

Μονος σου λες οτι η κοιτιδα του Ντυτικου Πολιτιζμου, η καθ'εαυτου Ντυση σβηνει. Δεν βλεπω γιατι πρεπει να μαστε αισιοδοξοι οι ντυτικοι :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
scouser
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό scouser » 02 Ιουν 2018, 17:21

H δυτική Ευρώπη συμφωνούμε πως αργοψοφάει. Για εμένα προσωπικά, καλά ξεκουμπίδια, αφού την επέλεξε την αυτοκτονία της, δεν της την επέβαλλε κανείς. Εσύ πάλι δεν νομίζω πως έχεις κανένα ιδιαίτερο λόγο να ειρωνεύεσαι και να χαίρεσαι πάντως. Δεν νομίζω γενικά πως έχεις καταλάβει καλά για που οδεύει το πράγμα στον πλανήτη. Έχετε να φάτε τόσο εθνικισμό και συντηρητισμό στα χρόνια που θα έρθουν, που θα λέτε Ευρωπαίοι και θα κλαίτε, τόσο τα κνιτάκια όσο και οι frivolous ροζούληδες.
1 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 02 Ιουν 2018, 17:33

και ποιος ειπε οτι ο συντηρητισμος θα στααματησει την κατηφορα?

ο γυναικοκεντρικος καπιταλισμος λειτουργει και υπο καθεστως συντηριτισμου :yesyes:
1 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 02 Ιουν 2018, 18:02

scouser έγραψε:Δεν νομίζω γενικά πως έχεις καταλάβει καλά για που οδεύει το πράγμα στον πλανήτη.

Πως. Οδεύει προς την ευρασιατική ολοκλήρωση του πλανήτη υπό την οικονομική φτερούγα του Μεγάλου Τσιν. Ο σφος Τραμπ φροντίζει να πέσει η Ντύση μια ώρα αρχύτερα στην αγκαλιά του Πεκίνου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2018, 18:05

scouser έγραψε:H δυτική Ευρώπη συμφωνούμε πως αργοψοφάει. Για εμένα προσωπικά, καλά ξεκουμπίδια, αφού την επέλεξε την αυτοκτονία της, δεν της την επέβαλλε κανείς. Εσύ πάλι δεν νομίζω πως έχεις κανένα ιδιαίτερο λόγο να ειρωνεύεσαι και να χαίρεσαι πάντως. Δεν νομίζω γενικά πως έχεις καταλάβει καλά για που οδεύει το πράγμα στον πλανήτη. Έχετε να φάτε τόσο εθνικισμό και συντηρητισμό στα χρόνια που θα έρθουν, που θα λέτε Ευρωπαίοι και θα κλαίτε, τόσο τα κνιτάκια όσο και οι frivolous ροζούληδες.

Θα διαφυλαχτουν οι Ιντρυτικες Ακσιες της Εβρωπης* τουλαχιστον? :crying11:

Οπως ειπε ενας μεγαλος Ντυτικος διανοητης (πλεονασμος μια και ολοι οι διανοητες ντυτικοι ειναι) ''Αν αποσυνθεσεις την Εβρωπη, στο τελος θα δεις να σου απομενουν το εβρω, οι σταυροφοριες και η προτεσταντικη ηθικη. Που σημαινει: με αλλα τοσα την ξαναφτιαχνεις''

*αλλος ενας οργασμος. Και μολις αλλαξα σωβρακο γαμωτι
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 02 Ιουν 2018, 18:08

scouser έγραψε:H δυτική Ευρώπη συμφωνούμε πως αργοψοφάει. Για εμένα προσωπικά, καλά ξεκουμπίδια, αφού την επέλεξε την αυτοκτονία της, δεν της την επέβαλλε κανείς. Εσύ πάλι δεν νομίζω πως έχεις κανένα ιδιαίτερο λόγο να ειρωνεύεσαι και να χαίρεσαι πάντως. Δεν νομίζω γενικά πως έχεις καταλάβει καλά για που οδεύει το πράγμα στον πλανήτη. Έχετε να φάτε τόσο εθνικισμό και συντηρητισμό στα χρόνια που θα έρθουν, που θα λέτε Ευρωπαίοι και θα κλαίτε, τόσο τα κνιτάκια όσο και οι frivolous ροζούληδες.

Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι θα συμβεί κάτι που θα πολλαπλασιάσει τους αγράμματους που θα παραμυθιάζονται με εθνικισμούς και παρεμφερείς μπούρδες που λειτουργούσαν αποτελεσματικά πριν 100 χρόνια στο να γίνονται κάποιοι πρόθυμα κιμάς στα παιχνίδια διεκδίκησης φυσικών πόρων? Αυτές οι σαχλαμάρες πλέον είναι απλά αποκούμπι του περιθωρίου του πρώτου κόσμου . Να φαντασιώνεται ο χαμάλης ότι κάποια μέρα θα πάρει την Μπόλη και θα βιάζει Τουρκάλες που μοιάζουν στη γειτόνισσα που δεν καταδέχεται ούτε να τον φτύσει ,οπότε με αυτό τον τρόπο η γειτόνισσα γλυτώνει το δικό της βιασμό.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2018, 18:21

Διάδοχος έγραψε:
scouser έγραψε:Δεν νομίζω γενικά πως έχεις καταλάβει καλά για που οδεύει το πράγμα στον πλανήτη.

Πως. Οδεύει προς την ευρασιατική ολοκλήρωση του πλανήτη υπό την οικονομική φτερούγα του Μεγάλου Τσιν. Ο σφος Τραμπ φροντίζει να πέσει η Ντύση μια ώρα αρχύτερα στην αγκαλιά του Πεκίνου.

:o :o :o Αυτο που περιγραφεις ειναι βαρβαροτητα

Ο πλανητης ή θα ειναι Ντυτικος ή θα παψει να υπαρχει.

Σε περιπτωση που συμβει αυτο, ας αδειασουμε ολο το στοκ των πυρηνικων της Ντυσης σε ολη την υδρογειο.

Θα σας παρουμε στον ταφο κιτρινιαρηδες :neonaziaris:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”