O ΜΠΑΤΡΙΩΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑC

Κοινωνικά θέματα.
Love Ready's

Re: O ΜΠΑΤΡΙΩΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑC

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 23 Μάιος 2018, 21:11

Θα έρθει στα πράγματα η Χαρωπή Αρκουδίτσα ? Δεν είναι κακό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 25 Μάιος 2018, 13:24

Κάποιον μου θυμίζει... :laugh1:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 25 Μάιος 2018, 13:50

Αυτούς τους ταΐζουμε όλοι μαζί αλλά έχουν και λόγο να μην παίζουν ξένοι να πληρώνουν εισφορές για να έχουν φάρμακα.Καλά ο συγκεκριμένος που κάνει μπαμ ότι είναι διαταραγμένος είναι μες στη βρώμα .Εκεί στο χουριό δεν υπάρχει μια κωλόγρια της εκκλησίας να του βάλει έστω ένα πλυντήριο τα κουρέλια που φοράει?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2018, 13:55

Διαταραγμενος ή απλως φασιστας? Ο μεσος ναζι τετοια λεει και μαλιστα με χειροτερα ελληνικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 25 Μάιος 2018, 13:58

Admin έγραψε:Κάποιον μου θυμίζει... :laugh1:

Μια είναι η λύση για τον νομό Γρεβενών, μιας και ο κυριούλης αντιπροσωπεύει τον μέσο Γρεβενιώτη.

Φάση 1η:
Βομβαρδισμός με JDAM σε όλη την επικράτεια του νομού για τέσσερις μήνες.

Φάση 2η:
Ρίψη βενζίνης, πετρελαίου και κηροζίνης με καναντέρ σε όλη την επικράτεια μέχρι να ποτίσει καλά το χώμα.

Φάση 3η:
Βομβαρδισμός με ναπάλμ και εμπρηστικές βόμβες για άλλους τέσσερις μήνες, σε όλη την επικράτεια του νομού.

Φάση 4η:
Αφήνουμε την φωτιά να κάψει καλά και να σβήσει μόνη της (προστατεύουμε τις γύρω περιοχές).

Φάση 5η:
Ρίψη ασβέστη με καναντέρ σε όλη την επικράτεια του νομού.

Φάση 6η:
Πέρασμα με οδοστρωτήρες και ευθυγράμμιση όλου του νομού.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 25 Μάιος 2018, 14:01

Σοβαρά τώρα, δεν υπερβάλλεις? Tόσο χάλια? Εγώ θεωρούσα ότι ο πιο υποβαθμισμένος πληθυσμός στη χώρα ζει σε κομμάτια της Λακωνίας.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 25 Μάιος 2018, 14:03

Λαχουρένιος έγραψε:Διαταραγμενος ή απλως φασιστας? Ο μεσος ναζι τετοια λεει και μαλιστα με χειροτερα ελληνικα.

Αυτός ρε συ πέρα απ τις ασυναρτησίες ήταν και μες τη μπίχλα. Εννοείται ότι παίζει να δει καναν πιτσιρικά ρασταφάρι με μπλούζα-παντελόνι-παπούτσι 500 ευρώ που μυρίζει cool water και να τον πει άπλυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2018, 14:05

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Διαταραγμενος ή απλως φασιστας? Ο μεσος ναζι τετοια λεει και μαλιστα με χειροτερα ελληνικα.

Αυτός ρε συ πέρα απ τις ασυναρτησίες ήταν και μες τη μπίχλα. Εννοείται ότι παίζει να δει καναν πιτσιρικά ρασταφάρι με μπλούζα-παντελόνι-παπούτσι 500 ευρώ που μυρίζει cool water και να τον πει άπλυτο.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Οι περισσοτεροι γεροι ειναι βρωμιαρηδες. Ενταξει αυτος το τερματιζει αλλα οι ΕΛ προσφατα σχετικα εμαθαν το μπανιο

Μωρε καλα τα λεει ο Κωστο...
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 25 Μάιος 2018, 14:11

Οχι ρε συ να είναι τόσο μέσα στη μπίχλα. Στα δικά μου τα μέρη σε τέτοιο χάλι έχω να δω γέρο από παιδάκι. Άλλο να είναι κανένας ταλαίπωρος μαγκούφης και να μυρίζει γερίλα επειδή δε μπορεί εύκολα να κάνει μπάνιο μόνος του.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 25 Μάιος 2018, 14:11

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Σοβαρά τώρα, δεν υπερβάλλεις? Tόσο χάλια? Εγώ θεωρούσα ότι ο πιο υποβαθμισμένος πληθυσμός στη χώρα ζει σε κομμάτια της Λακωνίας.

Η ίδια λύση προτείνεται και για τη Μάνη τον νομό Λακωνίας (ίσως και για τον νομό Μεσσηνίας) και για το Ρέθυμνο (θα πρότεινα όλη την Κρήτη, αλλά ούτως ή άλλως σε μερικές χιλιάδες χρόνια θα ενωθούν με την Αφρική). Από Θεσσαλία προτείνω τον Βόλο (ο νομός Μαγνησίας είναι ΟΚ, αλλά η πόλη πρέπει να ξεθεμελιωθεί).
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Κοινωνία”