Εντοπίστηκε η σορός του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη!!

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Re: Εντοπίστηκε η σορός του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη!!

Δημοσίευσηαπό Perseus » 15 Μαρ 2015, 19:15

αν ειναι Κρητικοι...
0 .

Άβαταρ μέλους
taksidiotis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό taksidiotis » 18 Μαρ 2015, 03:34

το παιδι δεν αυτοκτονησε,μην ακουμε οτι πλασαρουν..εχει μπει μεγαλο πολιτικο μεσον στην ολη υποθεση.πανε να αποδειξουν και να καλυψουν τα ακαλυπτα.η ολη υποθεση μπαζει.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Μαρ 2015, 13:12

Βρέθηκε λέει μέσα σε ψηλά αγριόχορτα. Άμα θες να κόψεις τις φλέβες πας να χωθείς εκει μέσα για να το κάνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 16:39

taksidiotis έγραψε:το παιδι δεν αυτοκτονησε,μην ακουμε οτι πλασαρουν..εχει μπει μεγαλο πολιτικο μεσον στην ολη υποθεση.πανε να αποδειξουν και να καλυψουν τα ακαλυπτα.η ολη υποθεση μπαζει.

Δεν ξέρουμε γι αυτό καλύτερα να μη μιλάμε. Είτε αυτοκτόνησε, είτε τον αυτοκτόνησαν, είτε τον δολοφόνησαν το αποτέλεσμα είναι ότι έφυγε άδικα αυτός ο άνθρωπος. Είναι πραγματικά κρίμα.
Φαινόταν ήσυχο παιδί απο τις φωτογραφίες.
Μια φωτογραφία του που τον είχαν στο περιθώριο με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Όντως πολλά ακούγονται στο νησί για πολιτικά πρόσωπα που είναι μπλεγμένα στην όλη υπόθεση.
Πολύ φοβάμαι όμως, οτι δε θα σταματήσει εδώ όλο αυτό το σκηνικό.
Κάποια στιγμή τα παιδιά αυτά θα επιστρέψουν στην πόλη τους. Τότε τι θα γίνει; άλλο ένα φονικό απο τη μεριά του θύματος;
Να τιμωρηθούν, συμφωνώ... να εκτίσουν ποινή φυλάκισης, όχι όμως να θανατωθούν.
Αν συμβεί αυτό, όπως και να χει η ιστορία επαναλαμβάνεται...

Ευθύνη βέβαια για μένα έχουν όλοι, ακόμα και οι γονείς του, που τους μιλούσε για την κατάσταση και την προσπερνούσαν.
Αν είχα ένα παιδί να σπουδάζει μακριά απο την οικογένειά του και μου εξιστορούσε τις καταστάσεις αυτές, θα πήγαινα εκεί και θα απαιτούσα περιοριστικά μέτρα όσον αφορά το παιδί μου. Διαφορετικά δε θα το άφηνα εκεί, απο τη στιγμή που είναι αδύναμος χαρακτήρας.
Ευθύνη έχουν και οι γονείς των παιδιών που του ασκούσαν βία. Όχι μόνο τα παιδιά.
Για τους καθηγητές δε, δεν το συζητώ...
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Μαρ 2015, 16:52

Δεν θα τιμωρηθούν, δεν υπάρχει σχετικός νόμος γι αυτό.

Οι φάτσες τους όμως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αυτή είναι η τιμωρία τους. Πλέον φοβούνται για το τι μπορεί να τους συμβεί, ένας τρελός μπορεί να τους αναγνωρίσει στον δρόμο και να τους σαπακιάσει, αν όχι κάτι χειρότερο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Μαρ 2015, 16:56

Υπάρχει ο νόμος περί ηθικής αυτουργίας. Μπορεί να το θεωρήσουν έτσι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Μαρ 2015, 16:59

Χαοτικός έγραψε:Υπάρχει ο νόμος περί ηθικής αυτουργίας. Μπορεί να το θεωρήσουν έτσι.

Αυτό μόνο σε περίπτωση που του έκαναν ψηστήρι να αυτοκτονήσει, δλδ να του λένε, έλα, μην το παλεύεις, αυτοκτόνησε, δεν είναι τίποτε. Το να τον τραμπουκίζουν δεν μπορεί να σταθεί νομικά ως ηθική αυτουργία.

Πάντως μερικών οι σκατόφατσες δείχνουν πραγματικά σκατάνθρωπους, με τουπέ και αέρα καταγωγής απο διαπλεκόμενες αληταμπουρικές οικογένειες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 17:08

Diadochos έγραψε:Δεν θα τιμωρηθούν, δεν υπάρχει σχετικός νόμος γι αυτό.

Οι φάτσες τους όμως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, αυτή είναι η τιμωρία τους. Πλέον φοβούνται για το τι μπορεί να τους συμβεί, ένας τρελός μπορεί να τους αναγνωρίσει στον δρόμο και να τους σαπακιάσει, αν όχι κάτι χειρότερο.

Αυτό φοβάμαι.
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ δε θα ήθελα να δω άλλο ένα τέτοιου είδους θάνατο.
Περισσότερο φοβάμαι την επιστροφή τους στο νησί, ή ακόμα χειρότερα το τι μπορεί να συμβεί μεταξύ των δύο οικογενειών.

Ορισμένες φορές σκέφτομαι, οτι κακώς έκλεισαν τα αναμορφωτήρια.

Δεν έχω δει τα πρόσωπά τους και αποφεύγω να τα δώ για να είμαι ειλικρινής.
0 .

Χαοτικός

Δημοσίευσηαπό Χαοτικός » 18 Μαρ 2015, 17:14

Diadochos έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:Υπάρχει ο νόμος περί ηθικής αυτουργίας. Μπορεί να το θεωρήσουν έτσι.

Αυτό μόνο σε περίπτωση που του έκαναν ψηστήρι να αυτοκτονήσει, δλδ να του λένε, έλα, μην το παλεύεις, αυτοκτόνησε, δεν είναι τίποτε. Το να τον τραμπουκίζουν δεν μπορεί να σταθεί νομικά ως ηθική αυτουργία.

Πάντως μερικών οι σκατόφατσες δείχνουν πραγματικά σκατάνθρωπους, με τουπέ και αέρα καταγωγής απο διαπλεκόμενες αληταμπουρικές οικογένειες.

Εντάξει ρε δεν μπορείς να κρίνεις από τη φάτσα. Να την πεις σκατόφατσα εντάξει. Λογικό είναι. Αλλά όχι και να βγάλεις ψυχογράφημα.

Τι το ιδιαίτερο δηλαδή έχει αυτός ώστε να του προσάπτεις αυτό που λες; Απλός μαλάκα τον λες όταν βλέπεις τη χλαπόφατσά του.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
White
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό White » 18 Μαρ 2015, 17:15

Τι να σου πω μωρέ Χαοτικός τώρα;

Δεν έχω δει το πρόσωπό του στα τόσα και τόσα μέσα...
και μου την παρουσίασες εσύ με ένα μόνο κλίκ

μαι λιντ κράιστ δηλαδή...
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”