Διαταραχή της «ομαλής κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών» με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια βλέπει το ΚΚΕ

Κοινωνικά θέματα.
Athos
Rookie poster
Rookie poster

Re: Διαταραχή της «ομαλής κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών» με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια βλέπει το ΚΚΕ

Δημοσίευσηαπό Athos » 01 Μάιος 2018, 10:22

Γύπας έγραψε:Μακάρι να με μεγάλωνε γκέι ζευγάρι εμένα. Θα είχα καλύτερη κοινωνική ανάπτυξη.

Δοκίμασε το τώρα, έχεις καιρό μπροστά σου
0 .
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε: τα δικά μου γονίδια θα συνεχίσουν ενώ τα δικά σου όχι ,από καθαρά φυσική επιλογή του ισχυρότερου και ικανότερου

pan
Extreme poster
Extreme poster

Re: Διαταραχή της «ομαλής κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών» με την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια βλέπει το ΚΚΕ

Δημοσίευσηαπό pan » 01 Μάιος 2018, 14:23

παιδιά που δεν έχουν στον Ήλιο μοίρα, γιατί έτσι. Χιλιάδες παιδιά.
Ιδρύματα, οργισμένοι , επιτροπές, λύσεις "από μηχανής ομοφυλόφιλων" και λοιπών φίλων των ορφανών.
Χιλιάδες ιδρυματικά παιδιά κάθε χρόνο. Γιατί έτσι. Δεν υπάρχουν κονδύλια για αυτά, ούτε πολιτικοί να προτείνουν λύσεις. Η ευθύνη είναι υπόθεση "άλλων" κι όχι του κράτους. Με ένα θαύμα όλα θα φτιάξουν.
2018
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 01 Μάιος 2018, 22:49

Athos έγραψε:
Γύπας έγραψε:Μακάρι να με μεγάλωνε γκέι ζευγάρι εμένα. Θα είχα καλύτερη κοινωνική ανάπτυξη.

Δοκίμασε το τώρα, έχεις καιρό μπροστά σου

Να βρω ένα ζευγάρι 80ρηδων δηλαδή για να με μεγαλώσει; Να με σπουδάσει κιόλας γουστάρω.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 02 Μάιος 2018, 00:54

Οι επιστήμονες συμφωνούν ότι ένας ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι ακατάλληλος κι ανικανος γονέας όσο και ένας ετεροφυλόφιλος.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Neronya
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Neronya » 02 Μάιος 2018, 23:07

Εχει φτασει σε σημειο ο κοσμος να αμφιβαλλει ακομα και για το πιο βασικο πραγμα κι ολοι να ψαχνουν σαν τους μπουφους ποια ειναι η 'σωστη οικογενεια' επειδη καποιοι διεστραμμενοι τους πουλανε συναισθηματικες βλακειες και προπαγανδες.

Ο καθενας ΠΡΟΦΑΝΑΩΣ κι εχει δικαιωμα στο τι κανει στο κρεβατι και στη ζωη του αλλα το θεμα των παιδιων δεν ειναι celebrity game night για να το εκμεταλλευονται καποια συγκεκριμενα λομπυ (ειδικα εξ Αμερικης) και να παιζουν τη ζωη των παιδιων σαν μπαλακια του τεννις.

Η φυσιολογικη οικογενεια ηταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ αυτη που περιλαμβανε τη μητερα και τον πατερα. Η φυση λειτουργει δυαδικα σε καθε περιπτωση και ακομα και μοντερνοι ψυχολογοι εχουν κανει εκτενεις αναφορες στα ψυχολογικα θεματα που παρουσιαζουν παιδια που μεγαλουν σε ομοφυλες οικογενειες. Ειναι τελειως διαφορετικο να ζεις σε μια οικογενεια και να εισαι δυστυχισμενος γιατι εχετε διαφορα θεματα και τελειως διαφορετικο να ζεις σε μια οικογενεια στην οποια δεν εχεις και δεν μπορεις καν να αναγνωρισεις και να απολαυσεις τις φυσιολογικες εννοιες της μητερας και του πατερα..μια οικογενεια που απο την αρχη ειναι καταδικασμενη να εχει θεματα. Κι οχι τοσο οι ιδιοι οι γονεις που μια χαρα ευχαριστημενοι και 'καταξιωμενοι' θα ειναι, αλλα το ιδιο το παιδι. Ενδεικτικα:

https://cola.unh.edu/sites/cola.unh.edu ... berlin.pdf

Στο εξωτερικο κανουν πολλη προπαγανδα δεκαετιες τωρα και η γενικοτερη 'φιλοσοφια' του εξωτερικου ειναι να αμφισβητειται καθε φυσιολογικη αρχη με την δικιολογια του αμπελοφιλοσοφου 'τι ειναι φυσιολογικο;', και τη γενικη ισοπεδωση βασικων εννοιων. Ο δηθεν 'σκεπτικισμος' των δυτικων συνηθως εξυπηρετει μονο ο,τι δεν αρεσει σ'εκεινους, αφου δεν εχουν κανενα σκεπτικισμο οταν ακολουθουν τη καθε νεο-βλακεια που τους πλασσαρεται ως 'αληθεια'.

Οπως και να χει, πιστευω οτι κανενα παιδι δε θα πρεπε να μεγαλωνει με ομοφυλοφυλους. Καθε παιδι δικαιουται και πρεπει να γνωριζει μητερα και πατερα. Κανενας δεν εχει δικαιωμα να του το στερησει αυτο, ειτε λεγεται straight, ειτε gay, ειτε αριστερος, ειτε δεξιος, ειτε διαγωνιος και οπισθεν. :nono:
2 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Μάιος 2018, 00:33

Ωστόσο απαντησούλα για το τι είναι φυσιολογικό δεν δώσαμε ε; :D
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 03 Μάιος 2018, 16:09

Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι το ν/σ είναι για αναδοχη κ υιοθεσία.
Τι λέει η κυβέρνηση;
Να ξεμπερδευουμε με την κρατική ευθύνη για τα απροστάτευτα παιδιά κ να τη μεταφέρουμε σε ζευγάρια με κριτήριο εισοδηματικό..
Ενα ζευγαρι Ετεροφυλο που δεν μπορει να κανει παιδια και ειναι φτωχοι δεν θα μπορει να υιοθετησει αντιθετα ενα ομοφυλοφιλο ζευγαρι που εχει λεφτα θα μπορει
.Δλδ οι φτωχοί δεν μπορούν να δώσουν αγάπη;
ΖΑΙοι ξεφτιλες.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 04 Μάιος 2018, 16:50

”Είμαι ένα από τα έξι ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων που πρόσφατα κατέθεσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, ζητώντας από το Δικαστήριο να σεβαστεί την αρχή των πολιτών να διατηρήσουν τον αρχικό ορισμό του γάμου: την ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας που αποκλείει όλους τους άλλους, έτσι ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν και να μπορούν να ανατραφούν από τους βιολογικούς γονείς τους. Επίσης ζω στον Καναδά, όπου ο γάμος του ιδίου φύλου κατοχυρώθηκε με ομοσπονδιακή εντολή το 2005.

Είμαι η κόρη ενός γκέι πατέρα που πέθανε από AIDS. Περιέγραψα την εμπειρία μου στο βιβλίο μου:

Η Επίδραση των Ομοφυλόφιλων Γονέων.
Πάνω από πενήντα ενήλικα παιδιά που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για να μοιραστούν τις ανησυχίες μου για το γάμο ατόμων του ιδίου φύλου και την ανατροφή των παιδιών. Πολλοί από εμάς παλεύουμε με την δική μας σεξουαλικότητα και την αίσθηση του φύλου, λόγω των επιδράσεων στα οικιακά περιβάλλοντα που μεγαλώνουμε.

Έχουμε μεγάλη συμπόνια για τους ανθρώπους που αγωνίζονται με τη σεξουαλικότητα και την ταυτότητα του φύλου τους, όχι έχθρα. Και εμείς αγαπάμε τους γονείς μας. Ωστόσο, όταν λέμε στο κοινό τις ιστορίες μας, αντιμετωπίζουμε συχνά εξοστρακισμό, φίμωση, και απειλές.

Θέλω να προειδοποιήσω την Αμερική να περιμένει σοβαρή διάβρωση των ελευθεριών της Πρώτης Τροπολογίας αν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ υποχρεώσει τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου. Οι συνέπειες διαδραματίζονται στον Καναδά για δέκα χρόνια τώρα, και είναι πραγματικά οργουελιανές στη φύση και την έκταση¨.

της Dawn Stefanowicz
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”