vantono έγραψε:την ίδια αντιμετώπιση εχουνε και προς τους χασισέμπορες οι αναρχοαυτονομοι,να υποθέσω?
Για συμμορια χασισεμπορων και οχι μονο λεει, πουλαγαν κοκα, ειχαν οπλα, εκαναν ληστειες, και ξυλοδαρμους.

vantono έγραψε:την ίδια αντιμετώπιση εχουνε και προς τους χασισέμπορες οι αναρχοαυτονομοι,να υποθέσω?

Τέλος!
blackpaint έγραψε:vantono έγραψε:την ίδια αντιμετώπιση εχουνε και προς τους χασισέμπορες οι αναρχοαυτονομοι,να υποθέσω?
Για συμμορια χασισεμπορων και οχι μονο λεει...
Γύπας έγραψε:Εν τω μεταξύ θα συνεχίσουν οι γκαβοδεξιοί να θεωρούν τους αναρχικούς πρεζάκηδες ή εμπόρους.
Ειναι του "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ" οι αναρχικοί,δηλαδή?

Τέλος!
vantono έγραψε:θα ηταν τιποτα ανταγωνιστές των δικών τους ντηλερς,μαλλον.

paul25 έγραψε:vantono έγραψε:θα ηταν τιποτα ανταγωνιστές των δικών τους ντηλερς,μαλλον.

vantono έγραψε:καπου εδώ να διευκρινίσω ότι εγώ προσωπικά,δεν υπονόησα πουθενα οτι το αναρχικό εξαρχειωτικό κίνημα ειναι χασισέμπορες. Άλλο χρήστης,άλλο έμπορας (δεν ταυτίζονται πάντα). Αλλα και η χρήση φυσικα,δεν αφορα συλληβδην ολους τους αναρχικους. Απλως την πλειοψηφία τους. Για το θεμα του νηματος δεν ξερω,αλλα οπως και να το κανουμε,εγώ που ειμαι φανατικός λάτρης των γλυκών πχ,δεν μου πάει εύκολα η καρδιά να πάω να βανδαλίζω ζαχαροπλαστεία. Θα πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι.