Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων

Κοινωνικά θέματα.
blackpaint
Basic poster
Basic poster

Re: Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 02 Απρ 2018, 12:20

vantono έγραψε:την ίδια αντιμετώπιση εχουνε και προς τους χασισέμπορες οι αναρχοαυτονομοι,να υποθέσω?

Για συμμορια χασισεμπορων και οχι μονο λεει, πουλαγαν κοκα, ειχαν οπλα, εκαναν ληστειες, και ξυλοδαρμους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 02 Απρ 2018, 13:02

Εν τω μεταξύ θα συνεχίσουν οι γκαβοδεξιοί να θεωρούν τους αναρχικούς πρεζάκηδες ή εμπόρους.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 02 Απρ 2018, 18:21

Είναι απίστευτο αυτό που προσπαθούν να κάνουν τα δεξιοπουλα.
Άλλα λέει το άρθρο, άλλα λένε αυτοί ότι λέει.
Γελοίες καταστάσεις
0 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 02 Απρ 2018, 19:05

blackpaint έγραψε:
vantono έγραψε:την ίδια αντιμετώπιση εχουνε και προς τους χασισέμπορες οι αναρχοαυτονομοι,να υποθέσω?

Για συμμορια χασισεμπορων και οχι μονο λεει...

θα ηταν τιποτα ανταγωνιστές των δικών τους ντηλερς,μαλλον.

Γύπας έγραψε:Εν τω μεταξύ θα συνεχίσουν οι γκαβοδεξιοί να θεωρούν τους αναρχικούς πρεζάκηδες ή εμπόρους.

οκ όχι και πρεζάκηδες. Μαλακοπρεζάκηδες όμως? :D Ειναι του "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ" οι αναρχικοί,δηλαδή? :P
Και δεν ειμαι γκαβοδεξιός,προσωπικα. Κάθε άλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 02 Απρ 2018, 23:30

Γκαβοποστάκιας;
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
paul25
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό paul25 » 03 Απρ 2018, 08:26

vantono έγραψε:θα ηταν τιποτα ανταγωνιστές των δικών τους ντηλερς,μαλλον.

:thuuumbsup:
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 03 Απρ 2018, 09:55

paul25 έγραψε:
vantono έγραψε:θα ηταν τιποτα ανταγωνιστές των δικών τους ντηλερς,μαλλον.

:thuuumbsup:

η βεβαιοτητα με την οποια σηκωνεις αντιχειρα ειναι εκπληκτικη, και δεδομενου πως το κειμενο της ερευνας δεν λεει το παραμικρο για ανταγωνισμο με σκοπο τον ελεγχο του εμποριου, θα πρεπει να εχεις τις δικες σου πηγες. Θα ειχες λοιπον την ευγενεια να δειξεις καποια στοιχεια και δημοσιευματα, για συλληψεις και κατασχεσεις, που να συνδεουν καποια αναρχικη ομαδα με την διακινηση ναρκωτικων στην πλατεια;
Στο γκουγκλ που ρωτησα "αναρχικοι εμποροι ναρκωτικων" μου απαντησε σειρα δημοσιευματων τυπου
Ξύλο κατά εμπόρων ναρκωτικών από αναρχικούς στα Εξάρχεια
Βίντεο: “επιχείρηση” αναρχικών κατά εμπόρων ναρκωτικών
Αναρχικοί διώχνουν εμπόρους ναρκωτικών από τα Εξάρχεια
«Ντου» αναρχικών σε εμπόρους ναρκωτικών στα Εξάρχεια
Ρουβίκωνας κατά ΕΛΑΣ για τα ναρκωτικά στα Εξάρχεια

και καμια δεκαρια σελιδες παρακατω, το ιδιο μοτιβο επαναλαμβανοταν. Ωστοσο ουτε ενα αποτελεσμα της αναζητησης δεν συνδεει τους αναρχικους των εξαρχειων η αλλης περιοχης με εμποριο ναρκωτικων καθε ειδους, ακομα και φουντας, και με συγκρουσεις τους για τον ελεγχο του εμποριου.

Αλλα εσυ θα ξερεις καλυτερα. Διαφωτισε μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 03 Απρ 2018, 10:08

καπου εδώ να διευκρινίσω ότι εγώ προσωπικά,δεν υπονόησα πουθενα οτι το αναρχικό εξαρχειωτικό κίνημα ειναι χασισέμπορες. Άλλο χρήστης,άλλο έμπορας (δεν ταυτίζονται πάντα). Αλλα και η χρήση φυσικα,δεν αφορα συλληβδην ολους τους αναρχικους. Απλως την πλειοψηφία τους. Για το θεμα του νηματος δεν ξερω,αλλα οπως και να το κανουμε,εγώ που ειμαι φανατικός λάτρης των γλυκών πχ,δεν μου πάει εύκολα η καρδιά να πάω να βανδαλίζω ζαχαροπλαστεία. Θα πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 03 Απρ 2018, 10:19

vantono έγραψε:καπου εδώ να διευκρινίσω ότι εγώ προσωπικά,δεν υπονόησα πουθενα οτι το αναρχικό εξαρχειωτικό κίνημα ειναι χασισέμπορες. Άλλο χρήστης,άλλο έμπορας (δεν ταυτίζονται πάντα). Αλλα και η χρήση φυσικα,δεν αφορα συλληβδην ολους τους αναρχικους. Απλως την πλειοψηφία τους. Για το θεμα του νηματος δεν ξερω,αλλα οπως και να το κανουμε,εγώ που ειμαι φανατικός λάτρης των γλυκών πχ,δεν μου πάει εύκολα η καρδιά να πάω να βανδαλίζω ζαχαροπλαστεία. Θα πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι.

Αυτο ειναι το καλυτερο που βρηκες να πεις; Ασφαλως και συντρεχουν αλλοι λογοι, οπως κοκα, οπλα, επιθεσεις, ληστειες, μαχαιρωματα,ξυλοδαρμοι σε διαφορο κοσμο, μεταξυ των οποιων και σε αναρχικους, και καταληψη της περιοχης επι 24ωρου βασης απο δεκαδες εξαρτημενους και ασθενεις χρηστες σε αναζητηση πρεζας και ολα αυτα που φερνει μια συμμορια οταν ερχεται σε μια περιοχη.
0 .

Άβαταρ μέλους
paul25
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό paul25 » 03 Απρ 2018, 11:47

Αυτό το άρθρο αποτελεί τη βάση και της δικής μου άποψης, μόνο που σε εμένα διαφέρει σε ένα σημείο απο την άποψη του Πανούση.

Υπάρχουν «μπαχαλάκηδες», όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι δρουν επί μισθώσει για να προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα, σε επιχειρήσεις ή στο κέντρο της Αθήνας, κατήγγειλε ο Γιάννης Πανούσης.

Υπάρχουν «μπαχαλάκηδες», όπως τους χαρακτήρισε, οι οποίοι δρουν επί μισθώσει για να προκαλούν επεισόδια στα γήπεδα, σε επιχειρήσεις ή στο κέντρο της Αθήνας, κατήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, o κ. Πανούσης υποστήριξε πως «τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες», ενώ για την κατάληψη της Πρυτανείας του ΕΚΠΑ είπε ότι πρέπει να λήξει εντός της ημέρας ή αύριο Παρασκευή και να υπάρξει συζήτηση και ομοφωνία από όλες τις αρμόδιες αρχές για το ζήτημα.

Επισήμανε, δε, ότι οι καταλήψεις είναι συνεχείς και οργανωμένες προσθέτοντας ότι οι καταληψίες δεν είναι οργισμένοι νέοι. «Μακάρι να ήταν οργισμένοι νέοι αυτοί που συλλαμβάνουμε, είναι πολύ πιο μπερδεμένο. Ποιος ελέγχει τα Εξάρχεια; Τα Εξάρχεια ελέγχονται από μαφίες όχι από τους λεγόμενους αντεξουσιαστές», συμπλήρωσε.

«Έχω συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό για αλλαγή σχεδίου δράσης της Αστυνομίας», ανέφερε ο ίδιος.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/ta-exarxeia ... o-panousis
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”