Θα μου εξηγήσει καπoιος χριστιανός ...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Θα μου εξηγήσει καπoιος χριστιανός ...

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Απρ 2018, 16:10

Και σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη την Κυριακή ο Χριστός αναστήθηκε και επειδή είχε τρεις μέρες να φάει, έπεσε με τα μούτρα στα κοκορέτσια και τα σπληνάντερα. Χρεος δικό μας να ξεκοιλιαστούμε κι εμείς, τιμώντας τον
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 09 Απρ 2018, 16:53

Όπως γίνεται συχνά, η γιορτή του Πάσχα απηχεί άλλες παγανιστικές γιορτές που γιόρταζαν τον ερχομό της άνοιξης και την αναγέννηση της φύσης. Αυτή η αναγέννηση μετουσιώθηκε στην ανάσταση του Χριστού. Όσους μανδύες κι αν ρίξουμε επάνω σε κάτι τόσο απτό όμως η ουσία δεν αλλάζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 09 Απρ 2018, 17:06

Ανούσιες ερωτήσεις και συζητήσεις την στιγμή που η Ελλάδα έχει γίνει μειονότητα μέσα στην Ελλάδα και που όλοι οι Έλληνες έχουν δεχθεί την ιουδαική κυριαρχία! Μάταια ψευτοδωδεκαθειστικά καυχήματα...

Ώρα μηδέν για εσάς και τα παιδιά σας. Ο Χριστιανισμός σας δίνει το σύνθημα να μαζευτείτε τώρα στο μεγαλύτερο εθνικό συλλαλητήριο για να μην περάσει ο φασιστικός νόμος της ηλεκτρονικής ταυτότητας-τσιπ! Αν βάλετε τσιπάκι...ΤΕΛΟΣ.

Εδώ θα αποδείξετε τί δέχεστε και τί όχι ως έλληνες ελεύθεροι που καυχιέστε ότι είστε! Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν!

Θα περάσει το δικό τους ή το δικό σας; Αποφασίστε τώρα γιατί σε 2 μήνες θα είναι αργά.
0 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 11 Απρ 2018, 13:17

Φίλε Έλ πρέπει να τα δεις τα πράγματα σφαιρικά. Ο χριστιανισμός όπως τον ξέρεις και τον αγαπάς δεν θα υπήρχε αν δεν υπήρχαν μεταξύ άλλων το δωδεκάθεο, οι διάφορες φιλοσοφικές σχολές, ο ιουδαισμός και πάει λέγοντας. Τίποτα δεν έρχεται από το τίποτα. Ο χριστιανισμός για να εξαπλωθεί ήταν απαραίτητο να προσεγγίσει υπάρχοντα φιλοσοφικά ρεύματα και θρησκείες.
Επίσης, γιατί φοβάσαι την ηλεκτρονική ταυτότητα; Πιστεύεις ότι τώρα δεν είσαι φακελωμένος;
0 .

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 14 Απρ 2018, 07:57

talaipwros έγραψε:Και σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη την Κυριακή ο Χριστός αναστήθηκε και επειδή είχε τρεις μέρες να φάει, έπεσε με τα μούτρα στα κοκορέτσια και τα σπληνάντερα. Χρεος δικό μας να ξεκοιλιαστούμε κι εμείς, τιμώντας τον

Εδώ οι άθεοι ξεπατώνονται ενσυνείδητα από την Παρασκευή του Θανάτου του στα κρέατα και τα κρασιά, θα κολλήσουμε στους χριστιανούς που γιορτάζουν την Ανάσταση;
http://www.iefimerida.gr/news/407685/i- ... os-deipnos
Τους λες ότι κάποιος καλός άνθρωπος σταυρώθηκε μία τέτοια μέρα επειδή δίδασκε να αγαπάμε ο ένας τον άλλο κι αυτοί το γιορτάζουν τον βασανισμό και το θάνατό του συμβολικά...
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”