εκπαιδευτικοι.

Κοινωνικά θέματα.
Στύγιος

Re: εκπαιδευτικοι.

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 23 Μαρ 2018, 20:51

vallon έγραψε:
Στύγιος έγραψε:
Ακατονόμαστε Επαλίτη,σε οικτίρω.

ημιάγριε μασόνε της φιλοσοφικής, σε περιφρονώ

Η φιλοσοφική γ@μει και δέρνει :sdup:

ΣΣ: δεν θα αλλάξουμε τις συνήθειες μας οι παλιοί χρήστες του φρη :s_cool
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 23 Μαρ 2018, 20:53

Katanas έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:Συνάδελφός μου ξαφνικά άρχισε να παρατηρεί οτι το παιδί της γύρναγε πεινασμένο απο τον παιδικό σταθμό που πήγαινε και που έτρωγε μεχρι το μεσημέρι υποτίθεται. Σηκώνεται παει να δει τι παιζει ξαφνικά. Της ειπαν οτι επειδη ειναι χοντρή κανουν στο παιδί διαιτα. Το πηρε και το πήγε σε αλλο σταθμό.

Είναι και το πιο λογικό...όχι να τους καταγγείλει που χωρίς άδεια προχωρούν σε ενέργειες που βλάπτουν το παιδί;
Να χέσω το παιδαγωγικό που ίσως σπούδασαν...

τι να τα κάνεις
άμα δεν είναι άνθρωπος κάποιος ότι και να σπουδάσει κούτσουρο μένει

Στύγιος έγραψε:
vallon έγραψε:
ημιάγριε μασόνε της φιλοσοφικής, σε περιφρονώ

Η φιλοσοφική γ@μει και δέρνει :sdup:

ΣΣ: δεν θα αλλάξουμε τις συνήθειες μας οι παλιοί χρήστες του φρη :s_cool

θα δείξω επιείκεια σήμερα, όχι τίποτε άλλο να μη εκτεθούμε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 23 Μαρ 2018, 20:54

Katanas έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:Συνάδελφός μου ξαφνικά άρχισε να παρατηρεί οτι το παιδί της γύρναγε πεινασμένο απο τον παιδικό σταθμό που πήγαινε και που έτρωγε μεχρι το μεσημέρι υποτίθεται. Σηκώνεται παει να δει τι παιζει ξαφνικά. Της ειπαν οτι επειδη ειναι χοντρή κανουν στο παιδί διαιτα. Το πηρε και το πήγε σε αλλο σταθμό.

Είναι και το πιο λογικό...όχι να τους καταγγείλει που χωρίς άδεια προχωρούν σε ενέργειες που βλάπτουν το παιδί;
Να χέσω το παιδαγωγικό που ίσως σπούδασαν...

Δεν γνωρίζω σε ποιά κατάσταση έφυγε από'κει. Αν ειπώθηκαν κουβέντες μηνύσιμες πχ, αν έδειρε καμιά πχ και πάει λέγοντας. Επειδή την ξέρω καλά, στοιχηματίζω μπήκε με αγκώνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 23 Μαρ 2018, 20:57

Λαχουρένιος έγραψε:Διαβάζοντας το ποστ του Ασεβαστου στην αρχή, καταλαβαίνω για αλλη μια φόρα γιατί δε θέλω να γίνω ποτε γονιός

Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με το αν τρώγεται ωμή ή ψητή η ντομάτα και με τι μαλακιες τους είπε η δασκαλα

Ε καλά εσύ ούτως ή αλλώς είσαι και Νεφελίμ της λευκής αδελφότητας οπότε δεν ξέρω αν μπορείς να αναπαραχθεις... :laugh1:
Έλα αφού η δασκάλα είναι γεια σου... κρίμα που υπάρχουν πραγματικά παιδιά έξω που θέλουν να προσφέρουν στην εκπαίδευση και άλλοι το βλεπουν σαν αγγαρεία...
0 .
~
CoRfU
~

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 23 Μαρ 2018, 21:01

Στηρίζω λαχουρένιο. Θα σου έλεγα να πάρεις σκύλο, αλλά θα τον φορολογήσουν. Εγώ φέτος νιώθω έτοιμη ψυχικά να αγοράσω κάκτο.
1 .

Άβαταρ μέλους
Katanas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Katanas » 23 Μαρ 2018, 21:02

Cecily Anne έγραψε:Δεν γνωρίζω σε ποιά κατάσταση έφυγε από'κει. Αν ειπώθηκαν κουβέντες μηνύσιμες πχ, αν έδειρε καμιά πχ και πάει λέγοντας. Επειδή την ξέρω καλά, στοιχηματίζω μπήκε με αγκώνες.

Μήνυσαρα θέλει η συγκεκριμένη και οποιοσδήποτε άλλος που ευθύνεται και οχί βρισιές και χειροδικίες...
0 .
~
CoRfU

~

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 23 Μαρ 2018, 21:04

Katanas έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:Δεν γνωρίζω σε ποιά κατάσταση έφυγε από'κει. Αν ειπώθηκαν κουβέντες μηνύσιμες πχ, αν έδειρε καμιά πχ και πάει λέγοντας. Επειδή την ξέρω καλά, στοιχηματίζω μπήκε με αγκώνες.

Μήνυσαρα θέλει η συγκεκριμένη και οποιοσδήποτε άλλος που ευθύνεται και οχί βρισιές και χειροδικίες...

Δεν έχει όλος ο κόσμος λεφτά και χρόνο για μηνύσεις όσο και αν συμφωνώ μαζί σου.
1 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 23 Μαρ 2018, 21:11

Cecily Anne έγραψε:Στηρίζω λαχουρένιο. Θα σου έλεγα να πάρεις σκύλο, αλλά θα τον φορολογήσουν. Εγώ φέτος νιώθω έτοιμη ψυχικά να αγοράσω κάκτο.

εμένα μου μπήκε η ιδέα να αγοράσω αλόη κτλ!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Μαρ 2018, 21:15

Katanas έγραψε:Ε καλά εσύ ούτως ή αλλώς είσαι και Νεφελίμ της λευκής αδελφότητας οπότε δεν ξέρω αν μπορείς να αναπαραχθεις... :laugh1:
Έλα αφού η δασκάλα είναι γεια σου... κρίμα που υπάρχουν πραγματικά παιδιά έξω που θέλουν να προσφέρουν στην εκπαίδευση και άλλοι το βλεπουν σαν αγγαρεία...

Δεν χρειαζεται να αναπαραχθω αφου ειμαι αθανατος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 23 Μαρ 2018, 21:22

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:Στηρίζω λαχουρένιο. Θα σου έλεγα να πάρεις σκύλο, αλλά θα τον φορολογήσουν. Εγώ φέτος νιώθω έτοιμη ψυχικά να αγοράσω κάκτο.

εμένα μου μπήκε η ιδέα να αγοράσω αλόη κτλ!

Ααααα ναι!!!!! Είναι και χρήσιμη!
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”