θα σας νικησουμε,κ ερντογαν
-
stamos
- Rookie poster

-
stamos
- Rookie poster

Re: θα σας νικησουμε,κ ερντογαν
Λαχουρένιος έγραψε:Η ακροδεξια για αλλη μια φορα ειναι εκτος πραγματικοτητας
στον υπνο σου βλέπεις την ακροδεκσια?? από το defend-point είναι που κι αυτό αναδημοσιευει από την πτησση κι διαστημα
για κάθε τι που δεν συμφωνει με τις ιδεοληψίες σου είναι ακροδεκσιο???
0 .
-
Πάνας
- Rookie poster

Στον στρατό υπάρχει πιλότος της ΠΑ αξιωματικός με καταγωγή από τα Γεωργουσέικα Jorguat. Πολύ καλό παιδί αλλά όλο τον έχουν στο φτύσιμο.
Επιχειρησιακά δεν υστερούσε σε τίποτα από τους άλλους, αντιθέτως ήταν κάτι σκαλιά πιο καλός από μερικούς μερικούς... Εγώ είμαι σίγουρος πως θα κάνει αυτό που πρέπει για την Ελλάδα όταν χρειαστεί.
Επιχειρησιακά δεν υστερούσε σε τίποτα από τους άλλους, αντιθέτως ήταν κάτι σκαλιά πιο καλός από μερικούς μερικούς... Εγώ είμαι σίγουρος πως θα κάνει αυτό που πρέπει για την Ελλάδα όταν χρειαστεί.
0 .
-
Love Ready's
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Ναι ρε συ πως μίλαγε κι αυτός ο τούρκος ο κολοκοτρώνης για Έλληνες προσκυνημένους; Περίεργα πράγματα.
Το ελεύθερο έφτυσα, όχι το κομμάτι του ..... που έχει μεταφερθεί εδώ (κι ελπίζω να πάει κάπου αλλού σύντομα)
Ο Κολοκοτρώνης ήταν Ρωμιός με αρβανίτικες ρίζες . Εγώ που είμαι απόγονος του Νίκου (Κόλλια) Πλαπούτα μπορώ να τον αναφέρω ,όχι ο κάθε Αλβανός προσκυνημένος σε εμας τους Ελληνες. Χαίρομαι που γλύφεις εδώ που έφτυσες . Δεν προκαλεί κάποια έκπληξη Ηθελα να δείξω κάτι για την αξιοπρέπεια (dinjitet στη γλώσσα σου) των φασιστοειδών. Μην ασχολείσαι.
1 .
-
asevastos
- Rookie poster

stamos έγραψε:η ελευθερια ηρθε από την αδαμαστη θεληση τω ν ΕΛΛΗΝΩΝ να νικησουν ή να πεθανουν
ελευθερια ή θανατος
κι το εννοουσαν
μεχρι που οι μισοι ελληνες αποφασισαν οτι καλυτερα να νικησουν τους αλλους μισους για το πλιατσικο. και τους πηγανε ολους γαμιωντας οι τουρκοι. να λες παλι καλα που ειχαν συμφερον οι μεγαλες δυναμεις να μας ελευθερωσουν.
0 .
-
stamos
- Rookie poster

οι εμφύλιοι εγιναν,συμφεροντα των δυνααμεων υπηρχαν
αλλα χωρις τον ηρωισμο κι την αυτοθυσια των ελληνων
τιποτα δεν θα χαριζαν οι μεγαλες δυναμεις
οδηγο ειχαν
το ελευθερια ή θανατος κι το εννοουσαν
αλλα χωρις τον ηρωισμο κι την αυτοθυσια των ελληνων
τιποτα δεν θα χαριζαν οι μεγαλες δυναμεις
οδηγο ειχαν
το ελευθερια ή θανατος κι το εννοουσαν
0 .
-
stamos
- Rookie poster

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:Ναι ρε συ πως μίλαγε κι αυτός ο τούρκος ο κολοκοτρώνης για Έλληνες προσκυνημένους; Περίεργα πράγματα.
Το ελεύθερο έφτυσα, όχι το κομμάτι του ..... που έχει μεταφερθεί εδώ (κι ελπίζω να πάει κάπου αλλού σύντομα)
Ο Κολοκοτρώνης ήταν Ρωμιός με αρβανίτικες ρίζες . Εγώ που είμαι απόγονος του Νίκου (Κόλλια) Πλαπούτα μπορώ να τον αναφέρω ,όχι ο κάθε Αλβανός προσκυνημένος σε εμας τους Ελληνες. Χαίρομαι που γλύφεις εδώ που έφτυσες . Δεν προκαλεί κάποια έκπληξη Ηθελα να δείξω κάτι για την αξιοπρέπεια (dinjitet στη γλώσσα σου) των φασιστοειδών. Μην ασχολείσαι.
μπετον αρμε
ο κολοκοτρωνης κι ο πλαπουτας κι λοιποι αγωνιστες ηταν ΕΛΛΗΝΕΣ αν ηταν τουρκαλβανοι
θα προσκυνουσαν τον μουχαμετη κι τον σουλτανο
0 .
-
stamos
- Rookie poster

-
Northern Spirit
- Crazy poster

δεν μπορω να κερδιζω αλλο τους Τουρκους...Ας κανουμε και μια ηττα ρε γαμωτο να χαρουνε και αυτοι..Κριμα ειναι..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα