Ο νεοφιλελευθερισμός ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
-
Γύπας
- Extreme poster

Re: Ο νεοφιλελευθερισμός ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας
Bαλόν μου έφτιαξες το βράδυ. Θετική κι από μένα.
1 .
itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις
Τέλος!-
Διάδοχος
- Danchō

Τα βλέπεις Βάλλον;
Αυτά είναι μόνο τα τμήματα προκαλύψεως, μετά θα έρθει η κύρια επιθετική κίνηση εναντίον σου.
Αυτά είναι μόνο τα τμήματα προκαλύψεως, μετά θα έρθει η κύρια επιθετική κίνηση εναντίον σου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Nandros
- Crazy poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά αυτήν την στιγμή το ελεύθερο έχει τουλάχιστον 10 ακραίους νεοφίλ που κάνουν τον Γιαννώπουλο να μοιάζει με γατάκι
Κύριε Συνδονιστά Λαχουρένιε, κάτι μου έλεγες πριν λίγη ώρα!

0 .
-
Nito
- Rookie poster

Λαχουρένιος έγραψε:vallon έγραψε:το ζήτημα είναι ότι όλη αυτή η ιστορία με την προσπάθεια εξάντλησης των παραγωγικών δυνάμεων προς όφελος της συγκέντρωσης χρήματος έχει χρεοκοπήσει, το ίδιο όμως το σύστημα αδυνατεί να σταματήσει αυτή τη φρενίτιδα.
Είναι σαν να οδηγεί κάποιος ένα τραίνο και αυτό να πηγαίνει προς το γκρεμό.
Πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος αδυνατώ να καταλάβω..
2 πραγματα χρειαζονται
1) Ηγεσια ητοι ικανα κομμουνιστικα κομματα και οχι τσιπρες, μπεμπε γκριλοι και μιχαλολιακοι
2) Μεγαλη εξαθλιωση, αν δεν φτασει η κατασταση στο τρωμε αυτους αλλιως θα ψοφησουμε δεν θα γινει κατι. Και το ''ψοφησουμε'' το εννοω κυριολεκτικα, οχι με την εννοια οτι δεν μπορω να συντηρησω το εξοχικο μου
Να συμπληρωσω οτι και ενας γενικευμενος πολεμος αποτελει καταλυτικο παραγοντα. Ο Ρουσικος και Κινεζικος κομμουνισμος εγιναν
κυριως λογω του αππ και βππ αντιστοιχα. Επισης, ο κοινοβουλευτισμος ΔΕΝ βοηθαει. Οι επαναστασεις στις χωρες του γ κοσμου των 50ς, 60ς ελαβαν χωρα μονο σε κρατη με δικτατορικα καθεστωτα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Nandros έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά αυτήν την στιγμή το ελεύθερο έχει τουλάχιστον 10 ακραίους νεοφίλ που κάνουν τον Γιαννώπουλο να μοιάζει με γατάκι
Κύριε Συνδονιστά Λαχουρένιε, κάτι μου έλεγες πριν λίγη ώρα!![]()
Ναι, τι?
0 .
-
Nito
- Rookie poster

-
vallon
- Supreme poster

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά αυτήν την στιγμή το ελεύθερο έχει τουλάχιστον 10 ακραίους νεοφίλ που κάνουν τον Γιαννώπουλο να μοιάζει με γατάκι
το τεζα γρήγορααααααα
ορίστε
τώρα πως θα το αντέξουμε αυτό;
.gif)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker