Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ειμαι χαμουτζης και νιωθω αδικημενος

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιαν 2018, 13:51

Έχουμε και δικαστικές αποφάσεις λαίμαι... :dirol:

Για τον σχηματισμό του αποδεικτικού του πορίσματος, το Εφετείο δέχθηκε τα ακόλουθα: Ο ενάγων (ήδη αναιρεσίβλητος) είναι ιδρυτικό μέλος και έχει διατελέσει και πρόεδρος του σωματείου με την επωνυμία "ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΩΜΑΝΙΚΟΥ (ΒΛΑΧΙΚΟΥ) ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ". Το σωματείο αυτό έχει συσταθεί νόμιμα και λειτουργεί από το έτος 1988 με έδρα την ... και μάλιστα οι λαογραφικές του εκδηλώσεις έχουν επιχορηγηθεί και από το Υπουργείο Πολιτισμού. Την 1-7-1995 η "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΛΑΧΩΝ" οργάνωσε το 12ο "Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων" στη ..., όπου συμμετείχε και το ως άνω σωματείο. Κατά τη διάρκεια των σχετικών εκδηλώσεων ο ενάγων διένειμε φυλλάδιο στην αγγλική γλώσσα, στο οποίο αναφερόταν ότι στην Ελλάδα, πέρα από την επίσημη Ελληνική γλώσσα, ομιλούνται και άλλες πέντε λιγότερο διαδεδομένες γλώσσες και συγκεκριμένα η τουρκική στη Δυτική Θράκη και την περιοχή του Έβρου, η βουλγαρική στη Δυτική Θράκη και στις περιοχές των Πομάκων, η σλαβομακεδονική σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, η αρωμανική (βλάχικη) στις ορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Πίνδου και η αρβανίτικη σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και της Εύβοιας. Μερικοί από τους παρευρισκομένους στις άνω εκδηλώσεις, θεωρήσαντες την ενέργεια αυτή του ενάγοντος ως προπαγάνδα που κατευθύνεται από ξένα κέντρα για να δημιουργήσει μειονοτικό πρόβλημα και να δημιουργήσει αναταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας, αντέδρασαν δυναμικά και δημιουργήθηκε επεισόδιο. Μάλιστα, ο παρευρισκόμενος βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, Ξ, υπέβαλε αυθημερόν προφορική μήνυση κατά του ενάγοντος, ο οποίος πρωτοδίκως μέναμε μάρτυρα κατηγορίας τον εν λόγω βουλευτή, καταδικάστηκε (κατά πλειοψηφία) σε φυλάκιση 15 μηνών για διασπορά ψευδών ειδήσεων με την 11263/2001 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στη συνέχεια όμως αθωώθηκε τελεσίδικα με την 13149/2001 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, το οποίο έκρινε ότι τα πέντε γλωσσικά ιδιώματα ομιλούνται περιορισμένα σε μερικές περιοχές της χώρας και ότι η υπογράμμιση εκ μέρους του ενάγοντος, ότι μεταξύ αυτών ομιλείται σε περιοχές της Θεσσαλίας, Πίνδου και Ηπείρου και η μητρική του γλώσσα η βλάχικη (αρωμανική), δεν προκάλεσε ανησυχία στους πολίτες, ούτε αυτός είχε πρόθεση να δημιουργήσει στην Ελλάδα μειονοτικά προβλήματα. Μετά την αθώωσή του, ενάγων άσκησε κατά του βουλευτή Ξ την από 19-11-2002 αγωγή του ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που προσδιορίστηκε για να συζητηθεί στις 23-9-2004 και τελικά αναβλήθηκε για τις 25-1-2007, με την οποία ζητούσε να υποχρεωθεί ο εναγόμενος βουλευτής να του καταβάλει το ποσό των 300.000 ευρώ, ως χρηματική ικανοποίηση λόγω της ηθικής βλάβης που υπέστη.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2018, 13:52

Freisinniger έγραψε:Ρούμελη = Στερεά Ελλάδα :rolleyes:

Χαμουτζηδες θεωρουνται και οι ρουμελιωτες
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 14:00

μιλάμε για πελλοπόνησο και Αττική :s_cool
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2018, 14:04

Α ΟΚ, παλι χαμουτζης ειμαι ομως :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιαν 2018, 14:13

Λαχουρένιος έγραψε:Θα ονομαστουμε Πρωην Αλβανικη Δημοκρατια του Μωρια & της Ρουμελης (ΠΑΔΜΡ)

Προτείνω το Πρώην Οθωμανική Δημοκρατία των Αλβανών του Νότου (Π.Ο.Δ.Α.Ν).
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 14:19

Καλύτερα ΠΟΔΑΡ, είναι πιο κοντά με το Πόδι
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιαν 2018, 14:31

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα και το Αρναουτιστάν ή το Νότια Αλβανία.

Freisinniger έγραψε:Καλύτερα ΠΟΔΑΡ, είναι πιο κοντά με το Πόδι

Ναι, αλλά το ΠΟΔΑΝ είναι κοντά με το φιλοαλβανικό κόμμα της Ελλάδας, ΠΟΛΑΝ. :D :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 09 Ιαν 2018, 14:34

Ε ωραία να το κάνουμε ΠΟΛΑΝ, να έχει και τις ρίζες του κάπου
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 09 Ιαν 2018, 15:27

Προτείνω να αποσχιστεί ο Ωρωπός.........!!!!!!!!!!

Να βάλουμε σύνορα στους δρόμους που καταλήγουν σε αυτό το καταπληκτικό μέρος του κόσμου.
Θα τοποθετηθούν και διόδια για τους μη ντόπιους έτσι ώστε να σταματήσουν οι βλαχαραπάδες Αθηναίοι να μας βουλιάζουν τις παραλίες μας κάθε καλοκαίρι.
Εκείνοι δε που θα έχουν το θράσος να πληρώσουν τα διόδια και να κινηθούν προς τις παραλίες μας για να πλύνουν τα βρωμοπόδαρά, να πλακώσουν με τα βυζανιάρικά και να τρώνε κεφτεδάκια από ταπεράκια, θα καταδικάζονται σε καταναγκαστική εργασία καθαρίσματος των ακτών και πλαστικών σακουλιών.

Ψηφίστε με συμπολίτες Ωρωπιώτες
ο Γλέζος μπροστά μου θα ωχριά..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Ιαν 2018, 17:32

Πασιφάη έγραψε:
ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Εχμ ξέρεις λόμπι κλπ κάνουν οι κατακτημένοι ,όχι οι κατακτητές. Στην πραγματικότητα η Ελλάδα είναι διάφορα κρατίδια που κατέχει η Πελοπόννησος. Η Αθήνα απλά είναι μια πελοποννησιακή προέκταση.

:xaxax: :xaxax:

Καταδικάζω.

Down with αρβανίτικος ζυγός!
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Κοινωνία”