Ομαδα ''Δες το θετικα''

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ομαδα ''Δες το θετικα''

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Δεκ 2017, 07:23

Δειτε το θετικα, σε λιγο θα ειναι υπουργος ο Αδωνις :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Δεκ 2017, 07:36

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=AAVoOb97QHg&t=3805s

εχει αναλυσει αυτα τα σαπια φαινομενα ο Χατζη sto 1:30:00

θα σου αναφερω περιστατικο Λαχου να σου πεσει το καφασι

ελα πμ :D

Δωσε :D

Ο Χατζη τα λεγε απο το 2013, ρισπεκτ :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Δεκ 2017, 07:49

Nταξει τωρα τρωνε διαφημιση απο το Vice (που σαι Εθνι 3) :D

https://www.vice.com/gr/article/a3j3pj/ ... aisiodo3ia
Τη σελίδα δεν την τρέχετε μόνο άνθρωποι του ιατρικού τομέα, σωστά;
Σωστά, υπάρχει ποικιλομορφία. Εγώ είμαι ειδικευόμενος γιατρός, το άλλο παλικάρι, ο Δημήτρης Σαββίδης, είναι μηχανολόγος που πλέον ασχολείται με το marketing και μάλιστα είναι και ο ιδρυτής της σελίδας. Έχουμε έναν χημικό μηχανικό και έναν διατροφολόγο. Όλη η ομάδα αποτελείται από νέα άτομα που μαζευτήκαμε με σκοπό να διώξουμε όλη την αρνητικότητα που επικρατεί εκεί έξω. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης του κόσμου

Mα τι απαισιοδοξοι που ειστε ρε ΕΛ, τι αρνητιλα και μιζερια ειναι αυτη, αντι να χαιρεστε που ειμαστε στην ΕΕ :s_mad

Τα θετικά είναι παντού, σκέψου να σου φέρω μια κόλα Α4, να κάνω μια μαύρη κουκκίδα στη μέση και εσύ να εστιάζεις μόνο σε αυτή, στο αρνητικό 5%, αντί να δεις το υπόλοιπο 95%.

Σα δε ντρεπεστε που ζουμε σε εναν επιγειο παραδεισο και σεις ασχολειστε με κατι λεπτομερειουλες :s_rofl :s_rofl
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Δεκ 2017, 07:54

Μαλακες νταξει η απολυτη φιλελεδια

Κοψτε φατσα του ιδρυτη της σελιδας και φωτο

Εικόνα

Λεζαντα

Ξέρεις κάτι ...Δεν είμαι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από εσένα που διαβάζεις αυτό το μήνυμα.

Κάποτε πίστευα πως το να τρέξει κανείς για 42 χιλίομετρα ήταν αδύνατο. Αυτή λοιπόν ήταν η λεγόμενη "πυρηνική μου πεποίθηση" . Με τον όρο πυρηνική πεποίθηση αναφερόμαστε σε μια γενική ιδέα που έχουμε για το τί είναι δυνατόν και τι όχι, τι μπορούμε να πετύχουμε και τι όχι. Διαμορφώνει κάθε πράξη, κάθε σκέψη και κάθε συναίσθημά μας.

(συνεχιζεται στο σποιλερ, ειναι ολοκληρο σεντονι)

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Έχοντας για καιρό μια τέτοια πυρηνική πεποίθηση μπορείς εύκολα να καταλάβεις πως στην πραγματικότητα περιόριζα τον εαυτό μου και του στερούσα απολάυσεις που συνόδευαν την επίτευξη ενός τέτοιου στόχου. Το ίδιο κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι καθημερινά οι οποίοι έχουν πείσει τον εαυτό τους πως δεν είναι ικανοί να καταφέρουν όσα ονειρεύονται.

Το πρώτο βήμα είναι να αποβάλουμε την περιοριστική αυτή πεποίθηση και να αφυπνίσουμε άμεσα τη δύναμη της απόφασης η οποία κρύβει μέσα της απεριόριστη δύναμη,αστείρευτη ενεργητικότητα και ένα χαρούμενο πάθος ικανό να μας κάνει να πιστέψουμε πως γεννήθηκαμε ικανοί για όλα.

Ασκώντας λοιπόν δύναμη μόχλευσης στο μυαλό και τις σκέψεις μου (με τρόπους που χρειάζεται να αναλύσουμε) μπορεσα πολύ σύντομα να αρχίσω να θέτω υψηλότερα στάνταρ και να πείθω τον εαυτό μου ότι είναι ικανός να τα πετύχει.

Εφαρμόζωντας λοιπόν τη συγκεκριμένη στρατηγική, πήρα απόφαση πως είχα τη δύναμη να τερματίσω τον Αυθεντικό Ελληνικό Μαραθώνιο.Και πράγματι τα κατάφερα, απολαμβάνοντας ένα από τα μαγικότερα συναισθήματα ικανοποίησης και αυτοπραγμάτωσης που τόσο καιρό μου στερούσε η περιοριστική πυρηνική μου πεποίθηση.

Το συναρπαστικό λοιπόν είναι πως ο καθένας μας έχει τη δύναμη να πετύχει σπουδαία πράγματα, φτάνει μόνο να μάθει να αξιοποιεί τη δύναμη των πυρηνικών πεποιθήσεων και τη δύναμη της απόφασης.

Στόχος της σελίδας είναι να μεταδώσει τη γνώση και να αφυπνήσει κόσμο κάθε ηλικίας να ξυπνήσει τη γιγαντιαία δύναμη την οποία κρύβει ολοένα και βαθύτερα μέσα του.

"Αν τα κατάφερα εγώ, τότε σίγουρα μπορείς και συ" Dimitris Savvidis

Εδω η ομαδα στο ΦΒ

https://www.facebook.com/destothetika/

(Τους κανω και διαφημιση ουσιαστικα :laugh1: :laugh1: )
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”