Ξεκίνησαν οι μπανελλήνιες
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Ξεκίνησαν οι μπανελλήνιες
έχεις κάνει στην ζωή σου νυχτερινή βάρδια να δεις πως είναι;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
bizeli
- Moderator

Freisinniger έγραψε:έχεις κάνει στην ζωή σου νυχτερινή βάρδια να δεις πως είναι;
3 χρόνια σερί δούλευα ωράριο 10 - 6 (βράδυ έτσι;)
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

και μετά τι έκανες, έπεφτες ξερή για ύπνο; Για σκέψου, ότι πρέπει να κάνεις άλλες 6 ώρες μέχρι στις 12 το μεσημέρι, να πέσεις για ύπνο και να ξυπνήσεις στις 17.00 και μετά ξανά δουλειά κλπ 6 μήνες σε διάρκεια.
0 .

-
Ar_tel_quessir
- Rookie poster

Την πρώτη φορά ήμουν ότι ναναι από άποψη διαβάσματος.Βασικά είχα κάνει τόσες κοπάνες τρίτη λυκείου
που στο τέλος της χρονιάς όλοι διάβαζαν σπίτια τους και εγώ ήμουν με τους καθηγητές σχολείο λολ.
Άγχος είχα απίστευτο.Κυριολεκτικά έτρεμα πριν πάω να δώσω.Τελικά πήρα τα @@ μου,δεν πέρασα πουθενά.
Την επόμενη χρονιά ξανά έδωσα.Πήγα με άλλο αέρα η αλήθεια είναι,το άγχος είχε μειωθεί σημαντικά.Δεν είχα και
το σχολείο τότε στην μέση.Δεν μπορώ να πω ότι διάβασα τρομερά.Δεν ξενύχτησα.Απλά είχα πολύ χρόνο και τα είχα
ξανακάνει. Κατέρριψα και τις στατιστικές που λένε ότι όσοι δίνουν δεύτερη φορά γράφουν σχεδόν τα ίδια μόρια με την
πρώτη.Πέρασα στο αει που ήθελα.Και μετά έπαιξε μία χοντρή μαλακία και αναγκάστηκα να το
παρατήσω!Δηλαδή πέρασα τζάμπα δύο φορές αυτόν τον Γολγοθά.
που στο τέλος της χρονιάς όλοι διάβαζαν σπίτια τους και εγώ ήμουν με τους καθηγητές σχολείο λολ.
Άγχος είχα απίστευτο.Κυριολεκτικά έτρεμα πριν πάω να δώσω.Τελικά πήρα τα @@ μου,δεν πέρασα πουθενά.
Την επόμενη χρονιά ξανά έδωσα.Πήγα με άλλο αέρα η αλήθεια είναι,το άγχος είχε μειωθεί σημαντικά.Δεν είχα και
το σχολείο τότε στην μέση.Δεν μπορώ να πω ότι διάβασα τρομερά.Δεν ξενύχτησα.Απλά είχα πολύ χρόνο και τα είχα
ξανακάνει. Κατέρριψα και τις στατιστικές που λένε ότι όσοι δίνουν δεύτερη φορά γράφουν σχεδόν τα ίδια μόρια με την
πρώτη.Πέρασα στο αει που ήθελα.Και μετά έπαιξε μία χοντρή μαλακία και αναγκάστηκα να το
παρατήσω!Δηλαδή πέρασα τζάμπα δύο φορές αυτόν τον Γολγοθά.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

0 .

-
bizeli
- Moderator

Freisinniger έγραψε:και μετά τι έκανες, έπεφτες ξερή για ύπνο; Για σκέψου, ότι πρέπει να κάνεις άλλες 6 ώρες μέχρι στις 12 το μεσημέρι, να πέσεις για ύπνο και να ξυπνήσεις στις 17.00 και μετά ξανά δουλειά κλπ 6 μήνες σε διάρκεια.
Φίλε άσε, το έκανα τα τρία τελευταία χρόνια ως φοιτήτρια ασταμάτητα σου λέω. Τι 6 μήνες;
Πήγαινα κατευθείαν μετά τη δουλειά στο μάθημα και κοιμόμουν πάνω στα έδρανα. Κλείναν τα μάτια μου.
Μετά λίγο σπίτι και ξανά στη δουλειά το βράδυ.
Άσε πέτυχες περίπτωση τώρα.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Freisinniger έγραψε:ξαναπέρασα τα ίδια ακριβώς πριν λίγες μέρες όπως πριν μια δεκαετία με τις πανελλήνιες...
αυτό το άγχος
28 εισαι?
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ο υπνος μου αρεσει αλλα ως αναγκαιο κακο πιο πολυ. Κατα τα αλλα, χανεις 1/3 με 1/4 της ζωης σου συνολικα και ειναι μεγαλη μαλακια.
Σκεψου πχ δουλευεις 10 ωρες, θες 8 ωρες υπνο, αρα σου μενουν 6 ωρες ελευθερες, που αν βγαλεις δουλειες σπιτιου και μετακινησεις ειναι αρκετα λιγοτερες.
Ενω αν ξερεις οτι εχεις 14 ωρες στην μερα γεματες, θα σουν και πιο χαλαρος.
Σκεψου πχ δουλευεις 10 ωρες, θες 8 ωρες υπνο, αρα σου μενουν 6 ωρες ελευθερες, που αν βγαλεις δουλειες σπιτιου και μετακινησεις ειναι αρκετα λιγοτερες.
0 .
-
Στύγιος
impostor έγραψε:Κάποια άποψη επί του θέματος;
Tα τετριμμένα : θα βγουν οι υποψήφιοι και θα πουν ότι τα θέματα ήταν "βατά" -κι ας έχουν βάτα στο μυαλό τους απ'τα σαρβάιβορ και τα φατσομπούκια , οι φροντιστηριάρχες θα πανηγυρίζουν ότι "'έπιασαν" τα θέματα - κι ας γράφουν οι υποψήφιοι 48% κάτω από τη βάση ειδικά στη Ν.Γλώσσα, το υπουργείο χάριν παιδιάς θα αυτοσυγχαίρεται για την "άψογη διαδικασία" - κι ας δίνει στους βαθμολογητές ως υπερωριακή απασχόληση ..2 ευρώ το γραπτό κ.λ.π
Ο υποφαινόμενος έχει βαθμολογήσει 1000 γραπτά Ιστορίας και 500 Ν. Γλώσσας το 2004 και το 2006 συνολικά και δεν θα ήθελε να ξαναζήσει την εμπειρία.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Ο υπνος μου αρεσει αλλα ως αναγκαιο κακο πιο πολυ. Κατα τα αλλα, χανεις 1/3 με 1/4 της ζωης σου συνολικα και ειναι μεγαλη μαλακια.
άρα καλύτερα άνεργος?
0 .