O φεμινισμος κατεστρεψε την χωρα

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Re: O φεμινισμος ειναι υπευθυνος για την καταστροφη της χωρα

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 11 Μαρ 2017, 22:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:δεν ειναι δεξιος ρε,αν ηταν θα ηταν μπουζουκοβιος μουνοδουλος και ειχε διπλα του καμια πανχαζη τυπου σπυροπουλου

οι mgtow μπορει να ειναι αυτοι που θα σωσουν την χωρα και την κοινωνια (βασικα ολες τις χωρες και τις κοινωνιες) και δεν εχουν ιδεολογικο προσημο :s_cool

Αφου μιλησε υπερ της ΧΑ ρε και στα σχολια λεει οτι ειναι υπερ μιας χουντας.

Ειδα και αυτο

Εχει πολλα δικια αλλα διαφωνω εκει που λεει για αποχη απο το σεξ, και οτι το σεξ δεν ειναι αναγκη κλπ

ΟΚ, πιστευω και γω οτι ο μεσος αντρας πρεπει να σταματησει να ειναι θυμα και μουνοδουλος, αλλα μη γινουμε και μισογυνηδες ή αντικοινωνικοι.

Πρεπει να ειμαστε πιο επιλεκτικοι οπως οι γυναικες και να μη φοβομαστε να ριξουμε χ σε μια απλα επειδη εχει καπως καλη εμφανιση.

δεν μιλησε υπερ της χ.α. ουσιαστικα ειπε οτι συμφωνει οτι χρειαζεται μια ηγεσια αδιαφθορη που να εχει πυγμη και να βαλει τον ελληναρα να δουλεψει χωρις να εχει σχεση το νομισμα (και οι κομμουνιστες κατι τετοιο δεν υποστηριζουν?) τυπου πουτιν ή ερντογαν

ισα ισα μετα σπαει πλακα με το προγραμμα της χ.α. αν δεις μετα

ρε τι να ριξουν x εδω δεν καταδεχονται να ριξουν την μυτη τους και να πλησιασουν τον αλλο και συ λες να τις ριξουν και x και απο πανω? :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: O φεμινισμος κατεστρεψε την χωρα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μαρ 2017, 22:42

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:δεν μιλησε υπερ της χ.α. ουσιαστικα ειπε οτι συμφωνει οτι χρειαζεται μια ηγεσια αδιαφθορη που να εχει πυγμη και να βαλει τον ελληναρα να δουλεψει χωρις να εχει σχεση το νομισμα (και οι κομμουνιστες κατι τετοιο δεν υποστηριζουν?) τυπου πουτιν ή ερντογαν

ισα ισα μετα σπαει πλακα με το προγραμμα της χ.α. αν δεις μετα

Ειπε οτι ειναι το πιο σωστο κομμα και ειδα και στο αλλο βιντεο εχει θεσεις κατα των μουσουλμανων κλπ. Ενταξει δεν με ενοχλει αν δεν ειναι τα πολιτικα το κυριο κομματι του βιντεο.

ρε τι να ριξουν x εδω δεν καταδεχονται να ριξουν την μυτη τους και να πλησιασουν τον αλλο και συ λες να τις ριξουν και x και απο πανω? :s_crazy

Πρωτον, πρεπει να σταματησει η μαλακια με τα καμακια στα μπαρ και τα κλαμπ και τα κερασματα. Εκει πολλοι προσπαθουν αλλα ελαχιστοι γαμανε και ειναι συνηθως ατομα πολυ εμπειρα και με ιδιοτητες τυπου μπαρμαν, μετρ κλπ. Ο μεσος πυρφορος δεν εχει καν ελπιδα.

Δευτερον, πρεπει να σταματησουμε να δινουμε αξια στην καθε πατσαβουρα, ανεξαρτητως εξυπναδας, χαρακτηρα ή ακομα και εμφανισης. Βλεπω πως οταν μια ειναι καπως πιο ωραια απο τις αλλες σε ενα περιβαλλον, ή ακομα και οταν ειναι το μονο θηλυκο, πεφτουν ολοι πανω της σαν τις μυγες, ακομα και αν πεταει 6 μαλακιες στις 5 λεξεις ή ειναι σκυλα ή ειναι αντικειμενικα μετρια γκομενα στην καλυτερη.

Και δεν ειναι να πεις οτι κανουν σωστο πεσιμο, απλα ασχολουνται μαζι της και της ανεβαζουν την αυτοπεποιθηση χωρις να κανουν κινηση.

Προσωπικα εδω και πολλα χρονια δεν μπαινω καν στον κοπο να την πεσω σε καποια που δεν μου αρεσει πολυ ή σαν χαρακτηρας δεν μου ταιριαζει. Εκτος και αν κατσει το πραγμα και μου την πεσει αυτη, οποτε εκει ισως κανω κατι γιατι ειναι ευκολη η προσπαθεια σε σχεση με την ανταμοιβη. Το να γινεις ξεφτιλα για ενα μετριο γαμησι δε λεει.

Αυτο εννοω οταν λεω οταν πρεπει να δινουμε χ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 11 Μαρ 2017, 22:52

ναι εδω λεμε οτι το προβλημα με τον φεμινισμο δεν περιοριζεται στο οτι ο μπακουρης κανει λαθος που κερναει την καθε μπαζολα αλλα ο συγχρονος φεμινισμος ουσιαστικα διαλυει και την εννοια της οικογενειας αλλα χειροτερα και τις κοινωνιες

δες και αλλα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μαρ 2017, 22:53

Nα σου πω εχω δεν εχω θεμα με τον φεμινισμο, με την εννοια να δουλευουν οι γυναικες, να κανουν εκτρωσεις, να ειναι πολυγαμικες κλπ, εχω θεμα με την θεοποιηση του μουνιου απο τον μεσο beta male. Οποτε δε συμφωνω σε ολα με τον mgtow.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”