Έλληνες Οδηγοί

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Re: Έλληνες Οδηγοί

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 20:35

Λαχουρένιος έγραψε:Το 90% οσων οδηγουν, αν τους βαλεις να ξαναδωσουν για το διπλωμα, θα κοπουν.

-Παραβιαζουν ορια ταχυτητας
-Δεν αναβουν φλας οταν αλλαζουν λωριδα ποσο μαλλον στους ελιγμους
-Πατανε συνεχεια την διαχωριστικη γραμμη
-Παιρνουν την αριστερη στροφη κλειστα
-Δεν φορανε ζωνη
-Οδηγουν και μιλανε στο κινητο
-Δεν ξερουν ποτε εχουν προτεραιοτητα

Επισης, θα επρεπε να απαγορευθουν τα μηχανακια απο τις λεωφορους και τις εθνικες τελειως, οπως (δεν ξερω αν τεχνικα ειναι δυνατο αυτο) και οι εταιριες να μην βγαζουν αυτοκινητα για συμβατικη χρηση (δλδ οχι εμπορικα) που να μπορουν να ξεπερνουν τα 150 χιλ.

Δεν βρισκω το λογο γιατι να κυκλοφορει στο δρομο ενα οχημα που μπορει να αναπτυξει 300 χιλ. την ωρα αν ο οδηγος του το επιλεξει, οταν το ανωτερο οριο ταχυτητας στους αυτοκινητοδρομους ειναι 130 χλμ.

Θα κοπούν γιατί πριν λίγα χρόνια δίνανε εξετάσεις γραπτές και παίρνανε το δίπλωμα με λαδώματα, αλλά αν ίσχυε το σύστημα Γερμανίας που διαχειρίζονται από τους μεγαλύτερους αυτοκινητόδρομους στην ΕΕ, αρκετοί θα δίνανε συχνά ξανά και ξανά το δίπλωμα οδήγησης. Βασικά συμφέρει και το κράτος αν το καλοσκεφτείς, τόσα λεφτά και χρήματα θα μάζευε. Αλλά λέμε τώρα, ΕΛ και τσαρουχιά στου παγκύρ.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 20:39

impostor έγραψε:
Metranion έγραψε:
Προσωπικά με το αμάξι της δουλειάς έτρεχα γιατί ο μαλάκας ο προϊστάμενος πίεζε να είμαστε εγκαίρως στην ώρα μας στα σημεία που υπήρχαν βλάβες, βασικά το αμάξι ήταν τόσο σαράβαλο από την πολύ χρήση που τα λάστιχα είχαν λιώσει, τελικά τα σκέφτομαι όλα αυτά πόσες μαλακίες έκανα.

Φίλε όλοι έχουμε κάνει μαλακίες στους δρόμους. Όλοι έχουμε μια δικαιολογία. Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σε περιμένει ο χάρος στην επόμενη γωνία.

Συνετή οδήγηση παιδιά.
Εγώ ένα διάστημα που δεν ήμουν καλά ψυχολογικά παρατήρησα ότι το διάστημα εκείνο πήγα ένα σωρό φορές να τρακάρω από καθαρά δική μου υπαιτιότητα γιατί δεν είχα το μυαλό μου στο δρόμο.

Λοιπόν είπα ή σταμάτα να οδηγείς αυτό το διάστημα μέχρι να ηρεμήσεις ή όταν πιάνεις το τιμόνι σταμάτα να σκέφτεσαι οτιδήποτε άλλο και έχε το μυαλό σου στο δρόμο.

Τελικά έκανα κάτι ανάμεσα στα δύο. Έπαιρνα το αυτοκίνητο σε τελείως απαραίτητες διαδρομές (τις υπόλοιπες πήγαινα παντού με τα πόδια) και όσες φορές το πήρα είχα τα μάτια μου δεκατέσσερα.

Βασικά έχω μεγάλη αδυναμία στο τρέξιμο, εκεί όμως που δεν υπάρχει κανείς, στις στροφές όμως πάντα κόβουμε. Βασικά αυτό που έχω δει από ΕΛ στην Γερμανία, γι αυτό είμαστε στον τελευταίο πάτο της Ευρώπης. Γερμανία όμως ευχαριστιέμαι να τρέχω αφού οι δρόμοι τους είναι χωρίς στροφές και δεν έχουν αυτό το κάτι της Ελλάδας, δεν είναι θέμα καμερών και φοβερής αστυνόμευσης, αυτά είναι τρίχες κατσαρές.

Συμφωνώ πάντως ότι και οι δρόμοι της Ελλάδα, είναι αρκετά άχρηστοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Φεβ 2017, 20:40

Και ο Ελ δ.υ. του υπουργείου Μεταφορών, πώς θα ζήσει μετά; Κλέφτης θα γίνει;

Άλλωστε το κράτος υπάρχει για να υπηρετεί τον δ.υ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 20:43

Συμφέρει το κράτος να εφαρμοστεί το Ποιντ σύστεμ, άλλα γερμανίας και γενικότερα Β Ευρώπης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 27 Φεβ 2017, 20:56

Λαχουρένιος έγραψε:Αν πω οτι λυπηθηκα για το μαλακισμενο θα ειμαι ψευτης.

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 27 Φεβ 2017, 22:03

παντως τα προστιμα ακομη και για την παραμικρη παραβαση θα επρεπε να ειναι αναλογικα του εισοδηματος

στην λετονια δε ακουσα οτι αν σε πιασει η καμερα να περνας με κοκκινο πρωτη φορα διαβαση ακομη και ελευθερη σε βαζουν να γινεις υποχρεωτικα δωρητης οργανων :o
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 27 Φεβ 2017, 22:08

Σε όλα αυτά τα πρωην σοβιετικά κράτη, πέφτει ο ανάλογος χρηματισμός, ανοίγουν την χούφτα και τα τσεπώνουν κανονικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 27 Φεβ 2017, 22:10

το συστημα της λετονιας ή εσθονιας δεν θυμαμαι καποιας ανατολικης χωρας τελος παντων καλο ακουγεται

βασικα μονο με δρακοντεια και τιμωρικου τυπου νομοθεσια ο ελ μπορει να γινει ανθρωπος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Φεβ 2017, 23:51

Λαχουρένιος έγραψε:Το 90% οσων οδηγουν, αν τους βαλεις να ξαναδωσουν για το διπλωμα, θα κοπουν.

Διαφωνώ.
Θα κόβονταν στα θεωρητικά όχι στην οδήγηση.
Ε όσο να 'ναι στην οδήγηση έχουμε πάρει τον αέρα μετά από τόσα χρόνια. Εντάξει δεν πάμε και σαν χεσμένες κότες όπως κάνουν οι αρχάριοι που φοβούνται τις ανηφόρες και μην τους σβήσει η μηχανή στο φανάρι.

Εκεί που θα κόβονταν οι περισσότεροι είναι στα θεωρητικά που είναι το Α και το Ω στην οδήγηση δλδ να ξέρεις να διαβάζεις τις πινακίδες.
Να σου πω ένα απλό παράδειγμα.
Κάνε ένα γκάλοπ γύρω σου και ρώτα πόσοι ξέρουν τι σημαίνει αυτή η πινακίδα. Και σου βάζω μια πινακίδα που τη συναντούμε συχνά.
Εικόνα

Αυτή η πινακίδα στην ουσία είναι ισοδύναμη με αυτήν
Εικόνα

Ε άμα βρεις έναν που θα σταματήσει στην πρώτη πινακίδα (που στην ουσία είναι στοπ, το τονίζω) τρύπα μου τη μύτη.

Και μετά λέμε γιατί γίνονται τα ατυχήματα. Αφού μου παραβιάζεις την προτεραιότητα ρε γίδι που κατέβηκες από το χωριό και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Μάθε τα σήματα πρώτα και μετά οδήγα.

Οι Ελ οδηγοί πρέπει να ξέρουν τόσο καλά τις πινακίδες που να ξέρουν να τις αναγνωρίζουν και ανάποδα (από την πίσω πλευρά δλδ).

Μου χει τύχει. Είμαι μέσα σε κυκλικό κόμβο, έρχεται ο άλλος από δεξιά ενώ έχει την πρώτη πινακίδα μπροστά του, θεωρεί δεδομένο ότι αφού είναι από δεξιά έχει προτεραιότητα το γίδι, γράφει στα @@ του την πινακίδα που έχει μπροστά στη μάπα του και που σημαίνει υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας και φεύγει κύριος αναγκάζοντας εμένα να φρενάρω για να περάσει ο καραγκιόζης.
Εγώ είχα αναγνωρίσει όμως την πινακίδα έστω και αν την έβλεπα από την πίσω πλευρά της και λέω κάτσε να δούμε αν θα σταματήσει. Φυσικά και δεν το έκανε.
Και όχι μόνο αυτός. Και πάρα πολλοί άλλοι στο συγκεκριμένο σημείο. Περνάω κάθε μέρα από κει και μου τυχαίνει η ίδια φάση. Κανείς μα κανείς δε σταματάει βλέποντας την τριγωνική πινακίδα που είναι γυρισμένη προς αυτούς.

Μέχρι που πήρα τηλέφωνο την τροχαία, τους επισήμανα το παραπάνω πρόβλημα και ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ατυχήματος, αφού δημιουργείται σύγχυση στο ποιος έχει προτεραιότητα στο συγκεκριμένο σημείο, και τους είπα ή να κάνουν την πινακίδα πιο μεγάλη ή να βάλουν στοπ μπας και καταλάβει κανείς ότι πρέπει να σταματήσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 28 Φεβ 2017, 00:21

Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:το συστημα της λετονιας ή εσθονιας δεν θυμαμαι καποιας ανατολικης χωρας τελος παντων καλο ακουγεται

βασικα μονο με δρακοντεια και τιμωρικου τυπου νομοθεσια ο ελ μπορει να γινει ανθρωπος :D

Να σταματήσουν να δίνουν διπλώματα με μπαχτσίσι. Όποιος δεν μαθαίνει να οδηγεί σωστά ή όποιος αντικειμενικά δεν μπορεί, να μην παίρνει δίπλωμα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Κοινωνία”