ΓΑΛΗ έγραψε:Εγώ απλώς φαντάζομαι τι θα έκαναν οι πραγματικά κουλ τύποι που δεν ψαρώνουν με τίποτα αν οι μουσουλμάνες μαμάδες πετούσαν ξαφνικά (για πλάκα φυσικά) ένα βαλιτσάκι μπροστά στα ανήψια ή τα παιδιά τους...
Τι εννοείς;

ΓΑΛΗ έγραψε:Εγώ απλώς φαντάζομαι τι θα έκαναν οι πραγματικά κουλ τύποι που δεν ψαρώνουν με τίποτα αν οι μουσουλμάνες μαμάδες πετούσαν ξαφνικά (για πλάκα φυσικά) ένα βαλιτσάκι μπροστά στα ανήψια ή τα παιδιά τους...

Admin έγραψε:Δηλαδή αν εκεί που πχ κάθεσαι στο χαλαρό και πίνεις τον καφέ σου έρθει ένας τρελός (έστω όχι ντυμένος Άραβας) και σου πετάξει ένα μασούρι με αναμμένο φιτίλι και αρχίζει να τρέχει, θα πεις "έλα μωρέ, πλακίτσα κάνουν τα παιδιά";

Admin έγραψε:Ναι, λες και δεν υπάρχουν δυτικοί τρομοκράτες ή ψυχοπαθείς ή στρατολογημένοι ακόμα και στο ISIS.
Δεν ξέρω, εγώ πάντως αν ξαφνικά δω έναν τρελό να πετάει δίπλα μου ένα σακίδιο ή κάτι που μοιάζει με δυναμίτη ή χειροβομβίδα και να τρέχει, σίγουρα θα φύγω από το σημείο άμεσα. Τώρα αν εσύ κάτσεις και το ψυχολογήσεις εκείνη τη στιγμή και καταλάβεις ότι κάνει πλάκα, τί να σου πω.....εγώ πάντως -και νομίζω και οι περισσότεροι- αντιδρώ ενστικτωδώς και δεν θα κάτσω να το σκεφτώ. Μπορεί να φάει και τίποτα στο κεφάλι ο εξυπνάκιας ενώ τρέχει και σίγουρα δεν θα φταίω εγώ για αυτό.

impostor έγραψε:Admin έγραψε:Δηλαδή αν εκεί που πχ κάθεσαι στο χαλαρό και πίνεις τον καφέ σου έρθει ένας τρελός (έστω όχι ντυμένος Άραβας) και σου πετάξει ένα μασούρι με αναμμένο φιτίλι και αρχίζει να τρέχει, θα πεις "έλα μωρέ, πλακίτσα κάνουν τα παιδιά";
Φίλε αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι άμα δεις έναν άραβα να κρατάει εκρηκτικά, η πρώτη σου σκέψη θα είναι σίγουρα ότι κρατάει εκρηκτικά και θα τρέξεις να φύγεις.

ΓΑΛΗ έγραψε:Στο βίντεο που ανέβασες, κανείς δεν αντιδρά βλέποντας απλώς έναν άραβα με βαλιτσάκι. Συνεχίζουν όλοι τις δραστηριότητες τους στο τελείως χαλαρό.
ΓΑΛΗ έγραψε:Στα υπόλοιπα, με κάλυψε ο Αντμίν.

impostor έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Στο βίντεο που ανέβασες, κανείς δεν αντιδρά βλέποντας απλώς έναν άραβα με βαλιτσάκι. Συνεχίζουν όλοι τις δραστηριότητες τους στο τελείως χαλαρό.
Γαλή με μπερδεύεις ακόμα περισσότερο. Τι εννοείς δεν αντιδράν βλέποντας έναν άραβα με βαλιτσάκι; Αφού όλοι τρέχουν.
impostor έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Στα υπόλοιπα, με κάλυψε ο Αντμίν.
Καλά κάνει και σε κάλυψε ο αντμιν γιατί δε λέει κάτι λάθος. Μπορεί να συμβεί και αυτό που λέει.
Αλλά γιατί δε σε καλύπτω κι εγώ;
Διαφωνείς ότι υπάρχει ένα κλίμα ισλαμοφοβίας (δε λέω ότι είναι σωστό) λέω ότι είναι αναπόφευκτο και ενστικτώδες καμιά φορά.
Είναι οι συνέπειες ενός φαινομένου που ονομάζεται "τρομοκρατία".
Εγώ πιστεύω και ο πιο πραγματικά κουλ τύπος (όπως τον αποκάλεσες εσύ) θα αποφύγει ένα ταξίδι σήμερα σε danger zones της Ευρώπης. Δεν υπάρχει λες μια καχυποψία πλέον από τον απλό κόσμο;

Admin έγραψε:impostor έγραψε:Ισλαμοφοβία
Δεν χρειάζεται να είσαι ισλαμοφοβικός για να τρομάξεις που ένας ηλιθιος πετάγεται ξαφνικά και σου πετάει κάτι που μοιάζει με δυναμιτη ή βόμβα.
Εν τω μεταξύ, από τύχη δεν προκλήθηκε ατύχημα σε διάφορες περιπτώσεις.

impostor έγραψε:Υπάρχει αυτό το στερεότυπο Άραβας= βόμβα. Είσαι πιο καχύποπτος.