Λαχουρένιος έγραψε:Δεν προκυπτει απο πουθενα αυτο.
Οταν οι αντρες δεν εχουν τη μαμα τους να καθαριζει,αναγκαζονται και καθαριζουν εκεινοι.
Το σεξ δεν γινεται μονο για την τεκνοποιια.Βασικα οι ανθρωποι κανουν σεξ κυριως για οτιδηποτε αλλο εκτος απο την τεκνοποιια.Η συζητηση περι γονιδιων ειναι irrelevant.
Ποιο tribe βρε αδερφε,ζουμε σε τελειως διαφορετικες κοινωνιες.
Δεχομαι οτι υπαρχουν συγκεκριμενες βιολογικες διαφορες,δεν ειμαι υποστηρικτης της θεωριας του κοινωνικου φυλου.
Απο κει και περα ομως αυτες οι διαφορες δεν πρεπει να χρησιμοποιουνται πουστικα για να υποβαβιστουν τα δικαιωματα των γυναικων εναντι των αντρων,οπως και συνηθως γινεται.
Πάμε με την σειρά.
Ω ναι προκύπτει.
Και δεν έχει να κάνει ΚΑΝ με το ανθρώπινο είδος.Σε όλα τα πρωτεύοντα απαντάται αυτή η συμπεριφορά στο θυληκό κατά την διάρκεια της περιόδου. Σχετίζεται με την πιο ευαίσθητη φυσιολογία των γυναικών, καθώς είναι πιο επιρρεπείς σε λοιμώξεις κλπ κλπ.
Δεύτερον, μην κρίνεις με βάση τα τελευταία 50-70 χρόνια.

Αν θες, άλλαξε τα ρόπαλα με την λέξη καλάσνικωφ.
Και στο τέλος,δεν με ενδιαφέρει να υποβιβάσω ούτε κατ' ελάχιστον τα δικαιώματα των γυναικών.Ούτε είμαι υποστηρικτής του "πατρίς,θρησκεία,οικογένεια" κλπ. Εντελώς ιστορικά, υπήρχαν πολλές γυναίκες ανάμεσα στις προσωπικότητες του 3ου Ράιχ. Χάνα Ράιτς, Λένι Ρίφενσταλλ πχ, που πολλές εξ αυτών θα τις χαρακτήριζαν πουτάνες, με βάση τα ηθικά στάνταρς ακόμα και κατοπινών δεκαετιών.Δεν είμαι συντηρητικός, είμαι κατά του σημερινού εκφυλισμού που έχει ξεφτυλίσει τόσο τον ερωτισμό, όσο και τα δύο φύλα συνολικά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ενώ έχουμε κατακλυστεί από εικόνες γυμνών γυναικείων σωμάτων, ο δημόσιος θηλασμός θεωρείται κάτι διφορούμενο, ενώ στο παρελθόν δεν υπήρχε ΠΟΤΕ αυτό-ο θηλασμός ήταν κάτι απολύτως φυσιολογικό.
Με ενδιαφέρει να μην θέλουν οι γυναίκες να γίνουν άντρες,ούτε να συμπεριφέρονται έτσι.
Έντιτ: Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες. Εκτός από το δικαίωμα ψήφου. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το φύλο, διαφωνώ γενικώς και για τους άντρες,και τις γυναίκες.
Και δεύτερον, σύμφωνα με τις έρευνες, στις περισσότερες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, οι άντρες είναι τα θύματα.