H ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: H ΚΡΙΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΕΡΓΟΥ

Δημοσίευσηαπό paralo » 19 Ιούλ 2015, 00:41

Kauldron έγραψε:Αν ήταν έτσι θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα, και για τέτοιες δουλειές δεν θα χρειαζόταν να πηγαίνουν νέοι άνθρωποι στην Γερμανία για να δουλεύουν στους Λαζογερμανούς με ελεεινές συνθήκες.
Τεσπά, τί να λέμε τώρα.

Κι εγω αμφιβαλω οταν βρισκω λυσεις στο ιντερνετ. Αυτη τη δουλεια την κανει νεα κοπελα 25 ετων αφου εφαγε το ιεκ στη μαπα.
Ενα γρηγορο search δειχνει τις αγγελιες, υπαρχει ζητηση ακομα κ ετσι με μια απλη ανακοινωση.

Οσοι πανε ανεικευτοι οπουδηποτε στον κοσμο ειναι κατι παραπσνω απι ανεργοι, ειναι ανθρωοοι με κοτσια.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Ιούλ 2015, 01:04

paralo έγραψε:
Kauldron έγραψε:Αν ήταν έτσι θα είχαμε λύσει το πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα, και για τέτοιες δουλειές δεν θα χρειαζόταν να πηγαίνουν νέοι άνθρωποι στην Γερμανία για να δουλεύουν στους Λαζογερμανούς με ελεεινές συνθήκες.
Τεσπά, τί να λέμε τώρα.

Κι εγω αμφιβαλω οταν βρισκω λυσεις στο ιντερνετ. Αυτη τη δουλεια την κανει νεα κοπελα 25 ετων αφου εφαγε το ιεκ στη μαπα.
Ενα γρηγορο search δειχνει τις αγγελιες, υπαρχει ζητηση ακομα κ ετσι με μια απλη ανακοινωση.

Οσοι πανε ανεικευτοι οπουδηποτε στον κοσμο ειναι κατι παραπσνω απι ανεργοι, ειναι ανθρωοοι με κοτσια.

Παιδάκι μου, αν έχουν τον δυναμισμό και το νεαρό της ηλικίας, πράγματι μπορούν να κάνουν πολλά.
Δε λέμε τώρα γι' αυτούς. Εδώ λέμε για άνθρωπο 40-45 ετών, που δεν προσαρμόζεται εύκολα σε αλλαγές.
Οι γονείς του ήξεραν οτι δυσκολεύεται, οπότε φρόντισαν να του αφήσουν τα σπίτια, για να μπορεί να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ.
Έρχεται η Ευρώπη και του λέει, σου παίρνουμε τα σπίτια (την δυνατότητα να επιβιώνεις απ' αυτά), κάτσε στα 45 σου να αλλάξεις τελείως την προσωπικότητά σου, και να μπορείς να επιβιώνεις αλλιώς.
Δεν γίνεται σ' αυτή την ηλικία ν' αλλάξει, πώς να το κάνουμε. Πρέπει να πεθάνει?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 19 Ιούλ 2015, 01:17

Εκτος απο την ευρωπη που ηρθε κ του ειπε τραβα αυτοκτονα ηρθαν πακετο κ οι εξωγηινοι.

Εγω φταιω που σου απαντησα κ σοβαρα. Που να πουμε οτι η εννοια δουλεια συνεπαγεται ξεπατωμα?? Εδω μιλαμε για 2 διαμερισματα κ ενα εξοχικο προς επιβιωση! Τι να κλασει η δουλεια??

Στα 57 πηγε μπατλερ ενας στη Μυκονο! Που θα μου πεις για. Επιβιωση. Ντροπη κ τσιπα με το σανο . με ρεγουλα για να τα χωνευετε.
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 19 Ιούλ 2015, 10:10

Αυτός που πήγε στα 57 μπάτλερ στη Μύκονο, είναι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ. Δεν είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ. Μην παρουσιάζεις την εξαίρεση για κανόνα.
Εδώ μιλάμε για ανθρώπους που έχουν δυσκολία στο να προσαρμοστούν.

Το εξοχικό δεν του έφερνε εισοδήματα, τα σπίτια του το έφερναν. Το εξοχικό έτσι κι αλλιώς το πούλησε, οπότε δεν είχε σχέση. Η ενοικίαση των σπιτιών ήταν ο βιοπορισμός του.

Εκτος απο την ευρωπη που ηρθε κ του ειπε τραβα αυτοκτονα ηρθαν πακετο κ οι εξωγηινοι.

Οι εξωγήινοι του έβαλαν το ΕΕΤΗΔΕ και τον ΕΝΦΙΑ? Εγώ νόμιζα οι ευρωπαϊστές Βενιζέλος και Σαμαράς του τον έβαλαν.

Άνοιξε λίγο τα μάτια σου, και δες την πραγματικότητα. Αν ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα όσο τα παρουσιάζεις, θα είχαμε τις αυτοκτονίες που έχουμε με το μνημόνιο?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”