ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ LIDL

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ LIDL

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2022, 13:03

NikosVy έγραψε:
nemo έγραψε:εγω εχω να κανω παντα με δερμα ακομη και σε παντοφλα

Εικόνα

Προέχει η άνεση.

Με αυτα παιζεις μπριτζ? Τι Μπυθουλας, κελ ντεκαντανς....
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Ιουν 2022, 14:55

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Εικόνα

Προέχει η άνεση.

Με αυτα παιζεις μπριτζ?

Εικόνα
Στο μπριτζ, με αυτές.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2022, 14:58

Στο μπριτζ, με αυτές.

Κανενας σεβασμος στον συμπαικτη. Δεν παιζεις μπιριμπα με την κυρα Μαρικα την γειτονισσα ανθρωπε μου. Ντυσου σαν ανθρωπος.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Ιουν 2022, 15:06

Λαχουρένιος έγραψε:
Στο μπριτζ, με αυτές.

Κανενας σεβασμος στον συμπαικτη. Δεν παιζεις μπιριμπα με την κυρα Μαρικα την γειτονισσα ανθρωπε μου. Ντυσου σαν ανθρωπος.

Εσύ πως ντύνεσαι όταν παίζεις διαδικτυακά, από το σπίτι σου; Και πως είσαι ντυμένος όταν σχολιάζεις για τον πηδήκουλα;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2022, 15:08

NikosVy έγραψε:Εσύ πως ντύνεσαι όταν παίζεις διαδικτυακά, από το σπίτι σου; Και πως είσαι ντυμένος όταν σχολιάζεις για τον πηδήκουλα;

Με χεσμενο σωβρακο και αμανικο φανελακι γεματο μουσταρδες και σαλτσες. Εγω ειμαι αξεστος ΚΚΕς ομως και συζηταω για κωλους και κουτσομπολια. Δεν ασχολουμαι με την υψηλη κουλτουρα οπως εσυ οποτε δεν χρειαζεται να ντυθω καλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Ιουν 2022, 16:01

Λαχουρένιος έγραψε:Με χεσμενο σωβρακο και αμανικο φανελακι γεματο μουσταρδες και σαλτσες. Εγω ειμαι αξεστος ΚΚΕς ομως και συζηταω για κωλους και κουτσομπολια.

Εικόνα

Τότε δένουν και οι παντόφλες.

Περιγράφεις ένα σκηνικό σαν στο τρένο στο Δόκτορα Ζιβάγκο που τους πήγαινε σε ένα χωριό στη Σιβηρία. Ταιριάζουν αυτές οι παντόφλες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιουν 2022, 16:02

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Με χεσμενο σωβρακο και αμανικο φανελακι γεματο μουσταρδες και σαλτσες. Εγω ειμαι αξεστος ΚΚΕς ομως και συζηταω για κωλους και κουτσομπολια.

Εικόνα

Τότε δένουν και οι παντόφλες.

Περιγράφεις ένα σκηνικό σαν στο τρένο στο Δόκτορα Ζιβάγκο που τους πήγαινε σε ένα χωριό στη Σιβηρία. Ταιριάζουν αυτές οι παντόφλες.

Ουτε κνιτης οικοδομος που μεγαλωσε στην Τασκενδη δεν φοραει αυτο το εκτρωμα. Ειμεθα λαικατζες αλλα οχι κακογουστοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Ιουν 2022, 16:13

Και όμως έχει πάνω ένα σχέδιο που θυμίζει κάποια από τις σημαίες που έχει σε φόντο ο Πούτιν όταν φωτογραφίζεται.

Ίσως έχουν συμβολική αξία, για το λόγο αυτό, σε πουτινόφιλους του elefthero. Εδώ ψάχνουν ακόμα και για υπολείμματα από κομμένα νύχια του Πούτιν.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”