οι πελατες του Λιντλ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: οι πελατες του Λιντλ

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 01 Ιουν 2022, 21:55

Perseus1966 έγραψε:Οχι μωρε ανοιξα ενα φυλλαδιο προσφορών και ειχε προσφορα κοτοπουλο του κωλου 20 λεπτά ακριβότερο το κιλο απο αυτο του αβ και κινεζικα καρυδια προσφορα 14 ευρω το κιλο απο 18.5 και λεωμα ποσα ζωα ειναι...

Eλα το βρηκα το φυλλαδιο!!!!!!
phylladia-lidl-26-05-2022-01-06-2022--843085-900-100000.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 01 Ιουν 2022, 22:30

τόσο αίσχος όσο τα λιντλ δεν υπάρχει
προσβάλλουν την αξιοπρέπειά μας
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Ιουν 2022, 23:45

Πήρα το προηγούμενο ΣΚ στήθος κοτόπουλο, περίπου 20% φθηνότερο απ ότι στα REWE, και ήταν πολύ καλό.

Επίσης πήρα 15 λίτρα ισπανικό λάδι εντατικής καλλιέργειας Αρμπεκίνα για το stock στο υπόγειο, 2.60 ευρώ το λίτρο. Λίγο που το δοκίμασα, είναι λίγο καλύτερο απο μαζικής παραγωγής ελληνικό "παρθένο" ελαιόλαδο.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Ιουν 2022, 04:13

όποιος παίρνεις ισπανικό λάδι απο τα λιντλ μάλλον το χρησιμοποιεί όπως λένε..

βάλε λάδι και έλα βράδυ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2022, 06:23

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Φήμες λένε ότι το παρόν νήμα ανοίχτηκε για να κουρδίσει τον Γιαννόπουλο :winesmilie:

Ο οποιος ψωνιζει κυριως απο τον Βασιλοπουλο!!!

Ιεπ. Τιναφταρε? Προδοσες τα Λιντλ?
2 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 02 Ιουν 2022, 10:11

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Οχι μωρε ανοιξα ενα φυλλαδιο προσφορών και ειχε προσφορα κοτοπουλο του κωλου 20 λεπτά ακριβότερο το κιλο απο αυτο του αβ και κινεζικα καρυδια προσφορα 14 ευρω το κιλο απο 18.5 και λεωμα ποσα ζωα ειναι...

Για ποιο φυλλαδιο μιλας;
Γι αυτο;
Screenshot_21.jpg

Γι αυτο;

Screenshot_22.jpg

Της προηγουμενης προσφορας αυτο που ειχε τα καρυδια μπροστά
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Ιουν 2022, 15:55

Perseus1966 έγραψε:Μα τρελλαινομαι ,δεν βλεπουν τιμες κιλου πριν αγορασουν?

Να σου πω κάτι; Δίκιο έχεις αλλά πιστεύω ότι το αγοραστικό κοινό λειτουργεί με απόλυτους αριθμούς. Δλδ έχω 20 ευρώ. Τι μου φτάνουν να αγοράσω με αυτά τα λεφτά; Δεν κάθεται να κάνει αναγωγή στη μονάδα.

Μπορεί μια συσκευασία να συμφέρει πιο πολύ από μια άλλη αλλά άμα δεν φτάνουν τα λεφτά, ποιο το νόημα;
Δλδ κάτι έχει 4 ευρώ και η οικογενειακή συσκευασία 8 ευρώ (στην τύχη οι τιμές). Σύμφωνα με τα λεφτά που έχω μπορεί να με συμφέρει να αγοράσω τα 4 ευρώ για να μπορέσω να πάρω και κάτι άλλο.
Ενώ αν αγοράσω τη συσκευασία των 8 ευρώ, παρόλο που μπορεί να συμφέρει πιο πολύ, δε θα μου φτάσουν τα λεφτά να πάρω το κάτι άλλο που θέλω.
Θέλω να πω ότι όταν είσαι τσίμα τσίμα στα λεφτά και κοιτάς απλά να βγει η μέρα, αν κάτι κάνει 2,50 ευρώ και κάτι άλλο 3,50 ... ε θα επιλέξεις το 2,50 ανεξάρτητα αν συμφέρει λιγότερο με μαθηματικές πράξεις.

Συν ρε συ Περσέα αν το πάμε έτσι, που σου ξαναλέω έχεις δίκιο, κάθε φορά που πηγαίνουμε για ψώνια θα πρέπει να υπολογίζουμε και τη βενζίνη που θα ξοδέψουμε, το ρεύμα που θα καταναλώσουμε αν χρησιμοποιήσουμε το ασανσέρ και έρθουν περισσότερα τα κοινόχρηστα κοκ.

Θέλω να πω θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα μολύβι και ένα τεφτέρι και να καθόμαστε να υπολογίζουμε και το παραμικρό για να δούμε τι μας συμφέρει και τι δεν μας συμφέρει κάθε φορά που πάμε να αγοράσουμε ένα γιαούρτι.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Ιουν 2022, 16:02

Συν και να σου πω κάτι;
Εξαρτάται και τι επιλογές έχεις κοντά σου.
Παλιά κι εγώ έτσι έκανα.
Έψαχνα τι με συμφέρει από δω, τι με συμφέρει από κει ... και για κάθε προϊόν μπορεί να άλλαζα 3 σούπερ μάρκετ.
Τώρα δεν το κάνω αυτό.
Προτιμώ να πληρώνω κάποια ευρώ παραπάνω παρά να περνάω όλη αυτή την ψυχική οδύνη με την κίνηση στους ελληνικούς δρόμους.
2 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 05 Ιουν 2022, 11:10

Εγω θα μιλησω για γιαννενα ,μεσα στην πολη εχει ολα τα σουπερμαρκετ ,οποτε θα κυνηγησω τις προσφορες ,τα λιντλ ειναι το ενα 4 χλμ απο εμενα και το αλλο 3 χλμ οπιτε εξ ορισμου δεν πηγαινω ,αλλα δεν μπορώ να δικαιλογησω αυτονπου πηγαινει στο λιντλ των 3 χλμ οταν στα 2 χλμ εχει Γαλαξια με πολυ καλυτερη ποιοτητα πραγματων και πολυ καλες τιμες.
Εγωαυτο το κανω απο το 2005 οταν νε κοροιδευαν οι φιλοι που πηγαινα σε διαφορετικα σουπερμαρκετ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2022, 11:28

bizeli έγραψε:Συν και να σου πω κάτι;
Εξαρτάται και τι επιλογές έχεις κοντά σου.
Παλιά κι εγώ έτσι έκανα.
Έψαχνα τι με συμφέρει από δω, τι με συμφέρει από κει ... και για κάθε προϊόν μπορεί να άλλαζα 3 σούπερ μάρκετ.
Τώρα δεν το κάνω αυτό.
Προτιμώ να πληρώνω κάποια ευρώ παραπάνω παρά να περνάω όλη αυτή την ψυχική οδύνη με την κίνηση στους ελληνικούς δρόμους.

Ετσι οπως εχει παει η βενζινη δεν συμφερει να το κανεις.
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”