470 ευρω μου ήρθε το ρεύμα στο σπίτι

Κοινωνικά θέματα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: 470 ευρω μου ήρθε το ρεύμα στο σπίτι

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 29 Ιαν 2022, 08:22

Προέλλην έγραψε:Εγώ για όλο το έτος 2021 πλήρωσα 657 Ευρώ (1.616 kWh). Για το 2022 ακόμη δεν ξέρω, αλλά όσο και να ανεβεί η τιμή, θα είμαι πάλι πολύ καλά.

Nα εξορθολογήσετε την κατανάλωση το έχετε σκεφτεί; :dunno:
- Λαμπτήρες οικονομίας λιγότερο απο 10W παντού;
- Ψυγείο, πλυντήριο ρούχων και πιάτων της υψηλότερης ενεργειακής κλάσης και χρήση του κατάλληλου προγράμματος για κάθε είδος πλύσης;
- Φυσικό αέριο για ζεστά νερά χρήσης ή θερμοσίφωνα μικρής ισχύος υψηλής ενεργειακός απόδοσης;
- Ban σε αερόθερμα, ηλεκτρικά σώματα, θερμοπομπούς, μετρίαση της χρήσης του φούρνου για φαγητά που θέλουν 2-3 ώρες;
- Ενεργειακή αναβάθμιση με το "Εξοικονομώ" και κλιματιστικό της υψηλότερης ενεργειακής κλάσης;

Επισης ξεχασες να μας πεις να μεταφέρουμε τα σπιτια μας κοντα στον ισημερινο ωστε να λυσουμε πολλα προβληματα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Ιαν 2022, 09:56

ναναι καλά ο πρωθυπουργός μας που έκλεισε τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας με λιγνίτη

η πιο βρώμικη μορφή ενέργειας

θα γίνουμε η πιο οικολογική χώρα στον πλανήτη

πληρώστε ρε και μη μιλάτε

μητσοτάκης ο εμπνευσμένος αρχηγός της χώρας
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Ιαν 2022, 10:18

Καλά να πάθετε αφού ο σοσιαλισμός ( ο ορίτζιναλ όχι αυτός του Τσίπρα και του Ανδρουλάκη) σας στενεύει στις μασχάλες. :D
Με σπαρματσέτα θα τη βγάζετε τη νύχτα και θα τρώτε κονσέρβες για να κάνετε οικονομία να πληρώσετε την ιδιωτική ΔΕΗ των μη χαραμοφάηδων.
Γυρίστε τώρα μέσα στο σπίτι με μπουφάν και γαντοσκούφους σαν τους εσκιμώους στα ιγκλού
αφού μου θέλετε λιγούρια ελεύθερη οικονομία και ψευτοχαϊλίκια που σας ταΐζει ο καπιταλισμός από την τηλεόραση.
Οι ελεύθερες οικονομίες ρε θέλουν και φράγκα για να νταραβερίζεσαι μαζί τους επί ίσοις όροις όχι φουκαράδες που μετράνε τα φραγκοδίφραγκα για να βγάλουν το μήνα. :fico:
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Ιαν 2022, 10:52

200-300 μου έρχεται συνήθως και δουλεύω αιρκοντίσιον, αφυγραντήρες στο φουλ για σπίτι 86 τετραγωνικά.

Δεν είδα κάποια μεγάλη διαφορά ως τώρα. Δεν ξέρω βέβαια στον επόμενο λογαριασμό αν δω. Θα ενημερώσω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 29 Ιαν 2022, 11:36

Adminović έγραψε:200-300 μου έρχεται συνήθως και δουλεύω αιρκοντίσιον, αφυγραντήρες στο φουλ για σπίτι 86 τετραγωνικά.

Δεν είδα κάποια μεγάλη διαφορά ως τώρα. Δεν ξέρω βέβαια στον επόμενο λογαριασμό αν δω. Θα ενημερώσω.

Χαπια να παρεις
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Ιαν 2022, 11:49

Perseus1966 έγραψε:
Adminović έγραψε:200-300 μου έρχεται συνήθως και δουλεύω αιρκοντίσιον, αφυγραντήρες στο φουλ για σπίτι 86 τετραγωνικά.

Χαπια να παρεις

Έχω κλειστό συμβόλαιο με συγκεκριμένη τιμή κιλοβατώρας για ημέρα και νύχτα, που τουλάχιστον μέχρι να περάσει ένας χρόνος (δηλαδή ως τον Ιούλιο) δεν μπορεί να αλλάξει μονομερώς από τη ΔΕΗ.

Για μετά προσανατολίζομαι σε φωτοβολταϊκά με ίσως κάποια μικρή ανεμογεννήτρια, γιατί έτσι κι αλλιώς κάθε τόσο κόβεται το ρεύμα εδώ που ζω. Για θέρμανση έχω και τζάκι.

Κι αυτά βέβαια για όσο ζω εδώ. Εκεί που έχω σκοπό να μεταναστεύσω ο λογαριασμός ρεύματος δεν θα έρχεται πάνω από 30-40 ευρώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Ιαν 2022, 11:53

Perseus1966 έγραψε:

Χαπια να παρεις

ισχυει αυτο που λεει και εχει σχεση με τα ρολογια αλλα κλεβουν και αλλα δειχνουν μειωμενους κιλοβατώρες εγω εχω μεγαλο προβλημα με τους λογαριασμους του νερου
ενω σαν καταναλωση δεν εχω γιατι μενω λιγες ωρες στο σπιτι
μου δειχνει παντα μεγαλη καταναλωση ..θα πρεπει να το αλλαξω ή να αρχισω να το κλεβω εγω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Ιαν 2022, 15:02

nemo έγραψε:ισχυει αυτο που λεει και εχει σχεση με τα ρολογια αλλα κλεβουν και αλλα δειχνουν μειωμενους κιλοβατώρες εγω εχω μεγαλο προβλημα με τους λογαριασμους του νερου
μου δειχνει παντα μεγαλη καταναλωση ..θα πρεπει να το αλλαξω ή να αρχισω να το κλεβω εγω

Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο ρολόι μου.
Χιλιάδες κιλοβατώρες γράφει κάθε φορά.
Απλά πληρώνω σταθερά 0,10500 την ημερήσια και 0,07897 τη νυχτερινή κιλοβατώρα βάσει συμβολαίου που προβλέπει σταθερές τιμές και το οποίο έκανα πέρυσι τον Ιούνιο και ενεργοποιήθηκε από Ιούλιο και μετά (MyHomeEnter+).
Μέχρι Ιούλιο 2022 καλύπτομαι από αυτό. Για μετά θα δω τί θα κάνω (μάλλον αυτά που έγραψα πιο πάνω).
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 29 Ιαν 2022, 19:01

Adminović έγραψε:
nemo έγραψε:ισχυει αυτο που λεει και εχει σχεση με τα ρολογια αλλα κλεβουν και αλλα δειχνουν μειωμενους κιλοβατώρες εγω εχω μεγαλο προβλημα με τους λογαριασμους του νερου

Απλά πληρώνω σταθερά 0,10500 την ημερήσια και 0,07897 τη νυχτερινή κιλοβατώρα βάσει συμβολαίου που προβλέπει σταθερές τιμές και το οποίο έκανα πέρυσι τον Ιούνιο και ενεργοποιήθηκε από Ιούλιο και μετά (MyHomeEnter+).
Μέχρι Ιούλιο 2022 καλύπτομαι από αυτό. Για μετά θα δω τί θα κάνω (μάλλον αυτά που έγραψα πιο πάνω).

εγω φιλε ειχα κλειστο 0,061 μερα νυχτα
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Ιαν 2022, 19:13

Perseus1966 έγραψε:
Adminović έγραψε:

εγω φιλε ειχα κλειστο 0,061 μερα νυχτα

Και τώρα πόσο πήγε;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”