Εκπουστευση και εκπουτανευση

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Εκπουστευση και εκπουτανευση

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 23 Νοέμ 2021, 17:14

pluton έγραψε:
Πάντως να σου πω αν έχω να διαλέξω σε ένα αρσενικό και σε ένα πο@στη πάντα διαλέγω το αρσενικό ... Μιλάω για αρσενικό όχι για παιδεραστές και ενεργητικούς αρσενικοίτες.

Και γω αν εχω να διαλεξω αναμεσα σε μια κουραδα και σε εναν ΝΔκρατη θα διαλεξω την κουραδα.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Νοέμ 2021, 17:43

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Που υπερασπίστηκα τον Λιγνάδη;

Ελεγες οτι θα αθωωθει σιγουρα και παρουσιαζες την διωξη του ως υποκινουμενη

pluton έγραψε:
Ότι πει η ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη, εξ άλλου στην Ελλάδα η δικαιοσύνη όπως είναι γνωστόν δεν βγάζει ποτέ αποφάσεις κινούμενη από ταπεινούς λόγους και κυρίως δεν έχει καμιά εξάρτηση από πολιτικά πρόσωπα. Ο όχλος δεν επηρεάζει καθόλου τις δικαστικές αποφάσεις.

Στην Ελλάδα η διάκριση των εξουσιών (ειδικά στην μεταπολιτευτική δημοκρατία) τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια. :o :sealed: :giggle02:

viewtopic.php?f=6&t=12554&start=20#p312135

pluton έγραψε:
Απ ότι φαίνεται την υπόθεση Λιγνάδη θα την κερδίσει, το πάρθειο βέλος του δεν το έχει ρίξει.... απ ότι φαίνεται έχει ανατρέψει όλο το κατηγορητήριο.

viewtopic.php?f=6&t=12554#p312053

Και που έβρισα τον Μουτσινά;

Eδω

pluton έγραψε:ΣAΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ: ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ και ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ – ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ και ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ την ΧΩΡΑ

Νίκος Βουτσινάς: Θέλω δύο παιδιά - Αν μπορούσα θα ήθελα να τα κυοφορήσω

Α! το έχεις χάσει εντελώς εσύ... είμαι υπεύθυνος για αυτά που είπε ο Καργάκος;

Για τον Λιγνάδη που βλέπεις σε αυτά που έβαλες υποστήριξη;

Εγώ βλέπω μια παρακολούθηση της υπόθεσης, τι πρέπει να κάνω να πάρω θέση για κάτι που ακόμα δεν έχει δικαστεί και δεν υπάρχει απόφαση;

Εσύ έχεις βγάλει απόφαση σ αυτή την υπόθεση;
Ξέρεις το κατηγορητήριο τις θέσεις της υπεράσπισης;
Τι ξέρεις;
Ότι και εγώ μια θολούρα και κουτσομπολιά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο δικαστήριο κάτσε να δούμε κύριε εισαγγελέα, για ρώτα και κανένα νομικό (υπάρχουν ανάμεσά μας) υπάρχει και κάτι που λέγεται ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ... όλοι είμαστε αθώοι μέχρι να υπάρξει καταδίκη, ξέρεις εσύ καμιά καταδίκη για τον Λιγνάδη;

Και πάλι ... Υπάρχουν αποφάσεις που καταδικάστηκαν κάποιες παρατάξεις για προδοσία και σήμερα το παίζουν και πατριώτες....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Νοέμ 2021, 13:40

pluton έγραψε:Α! το έχεις χάσει εντελώς εσύ... είμαι υπεύθυνος για αυτά που είπε ο Καργάκος;

Αν καποιος εβαζε την φραση του Καργακου και απο κατω την φωτογραφια σου θα σου αρεσε?

Εγώ βλέπω μια παρακολούθηση της υπόθεσης, τι πρέπει να κάνω να πάρω θέση για κάτι που ακόμα δεν έχει δικαστεί και δεν υπάρχει απόφαση;

Τι ξέρεις;
Ότι και εγώ μια θολούρα και κουτσομπολιά τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο δικαστήριο κάτσε να δούμε κύριε εισαγγελέα, για ρώτα και κανένα νομικό (υπάρχουν ανάμεσά μας) υπάρχει και κάτι που λέγεται ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ... όλοι είμαστε αθώοι μέχρι να υπάρξει καταδίκη, ξέρεις εσύ καμιά καταδίκη για τον Λιγνάδη;

Και πάλι ... Υπάρχουν αποφάσεις που καταδικάστηκαν κάποιες παρατάξεις για προδοσία και σήμερα το παίζουν και πατριώτες....

Το τεκμηριο της αθωοτητας ισχυει μονο για τον Λιγναδη? Παρα πολλες φορες εχεις αναρτησει ειδησεις οπου αλλοδαποι κατηγορουνται για κατι χωρις να εχουν καταδικαστει και εσυ ησουν σιγουρος για την ενοχη τους. Αρα γιατι εφαρμοζεις το τεκμηριο της αθωοτητας επιλεκτικα για ενα συγκεκριμενο ατομο που μαλιστα κατηγορειται για κατι σοβαρο οσο η παιδεραστεια?

Θα σου πω εγω γιατι, γιατι ο Λιγναδης προσκειται στην ΝΔ και θες να τον καλυψεις. Το ιδιο εκανες και με τους χρυσαυγιτες και γενικα οποιον ανηκει στον δεξιο και ακροδεξιο χωρο. Μονο για αυτους ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας ακομα και οταν σκοτωνουν ή βιαζουν. Αν ομως ενας αλλοδαπος κατηγορηθει οτι εκλεψε μια τσιχλα ειναι σιγουρα ενοχος.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 24 Νοέμ 2021, 15:49

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Α! το έχεις χάσει εντελώς εσύ... είμαι υπεύθυνος για αυτά που είπε ο Καργάκος;

Αν καποιος εβαζε την φραση του Καργακου και απο κατω την φωτογραφια σου θα σου αρεσε?

Τι ξέρεις;

Το τεκμηριο της αθωοτητας ισχυει μονο για τον Λιγναδη? Παρα πολλες φορες εχεις αναρτησει ειδησεις οπου αλλοδαποι κατηγορουνται για κατι χωρις να εχουν καταδικαστει και εσυ ησουν σιγουρος για την ενοχη τους. Αρα γιατι εφαρμοζεις το τεκμηριο της αθωοτητας επιλεκτικα για ενα συγκεκριμενο ατομο που μαλιστα κατηγορειται για κατι σοβαρο οσο η παιδεραστεια?

Θα σου πω εγω γιατι, γιατι ο Λιγναδης προσκειται στην ΝΔ και θες να τον καλυψεις. Το ιδιο εκανες και με τους χρυσαυγιτες και γενικα οποιον ανηκει στον δεξιο και ακροδεξιο χωρο. Μονο για αυτους ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας ακομα και οταν σκοτωνουν ή βιαζουν. Αν ομως ενας αλλοδαπος κατηγορηθει οτι εκλεψε μια τσιχλα ειναι σιγουρα ενοχος.

Έχεις αναρτήσει εκατοντάδες φορές ναζί κάτω από την φωτογραφία μου χωρίς στοιχεία ... εγώ έβαλα αυτό που είπε ο Καργάκος και αυτό που είπε ο κύριος αυτός τίποτα περισσότερο.

Αυτούς που λες τους έπιασαν με την γίδα στον ώμο, εδώ κάποιος κατηγόρησε πριν χρόνια σου μου του και χαιρεταμε στον πλάτανο.

Κάτσε να δούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Και πως θα αποδείξουν ότι βιάστηκαν μετά από τόσα χρόνια, διότι όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει να αποδείξεις αυτό που τον κατηγορείς, αν σε βιάσουν και πας στην ΕΛΑΣ θα σου κάνουν έλεγχο φαίνεται ο βιασμός μετά τόσα χρόνια είναι ο λόγος τους απέναντι στον λόγο του, εκτός και αν έχουν στοιχεία.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Νοέμ 2021, 09:16

pluton έγραψε:Έχεις αναρτήσει εκατοντάδες φορές ναζί κάτω από την φωτογραφία μου χωρίς στοιχεία ... εγώ έβαλα αυτό που είπε ο Καργάκος και αυτό που είπε ο κύριος αυτός τίποτα περισσότερο.

Ωραια και γω βαζω τη φραση του Καργακου με την φωτογραφια προφιλ σου. Τιποτα περισσοτερο.

ΣAΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ: ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ και ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ – ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ και ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ την ΧΩΡΑ

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Νοέμ 2021, 09:23

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Έχεις αναρτήσει εκατοντάδες φορές ναζί κάτω από την φωτογραφία μου χωρίς στοιχεία ... εγώ έβαλα αυτό που είπε ο Καργάκος και αυτό που είπε ο κύριος αυτός τίποτα περισσότερο.

Ωραια και γω βαζω τη φραση του Καργακου με την φωτογραφια προφιλ σου. Τιποτα περισσοτερο.

ΣAΡΑΝΤΟΣ ΚΑΡΓΑΚΟΣ: ΕΚΠΟΥΣΤΕΥΣΗ και ΕΚΠΟΥΤΑΝΕΥΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ – ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΙ και ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ την ΧΩΡΑ

Πρόσεξε κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς βλαξ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Νοέμ 2021, 09:24

pluton έγραψε:Αυτούς που λες τους έπιασαν με την γίδα στον ώμο, εδώ κάποιος κατηγόρησε πριν χρόνια σου μου του και χαιρεταμε στον πλάτανο.

Κάτσε να δούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Και πως θα αποδείξουν ότι βιάστηκαν μετά από τόσα χρόνια, διότι όταν κατηγορείς κάποιον πρέπει να αποδείξεις αυτό που τον κατηγορείς, αν σε βιάσουν και πας στην ΕΛΑΣ θα σου κάνουν έλεγχο φαίνεται ο βιασμός μετά τόσα χρόνια είναι ο λόγος τους απέναντι στον λόγο του, εκτός και αν έχουν στοιχεία.

Για ολους ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας. Οχι μονο για παιδεραστες νεοδημοκρατες ή για δολοφονους ναζι. Για τον Λιγναδη υπαρχουν πολλα στοιχεια για αυτο προφυλακιστηκε. Εσυ τον υποστηριζεις μονο και μονο επειδη ειναι ομοιδεατης σου.

Δηλαδη εχεις σε μεγαλυτερη εκτιμηση εναν κατηγορουμενο για παιδεραστια απο καποιον που ειναι απλως ομοφυλοφιλος. Τρικυμια εν κρανιω.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Νοέμ 2021, 11:02

Βρε Λαχουρένιε, όποιος είναι παιδεραστης όπως ο Γεωργιάδης (έτσι δεν λέγετε το κελεπούρι της ΝΔ που πήγε να γαμήσ@ στην πρώην σοσιαλιστική Μολδαβία) εγώ δεν εγκρίνω και καταδικάζω, αλλά στον Λιγνάδη υπάρχουν καταγγελίες και όχι καταδίκη... ο άνθρωπος αυτός μπορεί να είναι παιδεραστής και μπορεί όχι... μη ξεχνάς ότι ήταν καλλιτεχνικός Δ/ντης του Εθνικού θεάτρου... στο χέρι του ήταν κάποιος επίδοξος νέος να αποριφθεί και μετά να επιχερήσει αντεκδικήσεις... μπορεί όμως να χρησιμοποίησε την θέση του για να ικανοποιήσει ορέξεις του.

Τι θέση να πάρω; Εσείς οι αριστεροί με τα λαικά δικαστήρια βγάζετε αοφάσεις από την κοιλιά σας πχ ο Σαράφης ήταν προδότης των Ιταλών και μετά ο Σαράφης είναι Μ Ναπολέων ή ο Πλουμπίδης είναι πράκτορας της ΣΙΑ και του έκαναν εικονική εκτέλεση και μετά συγνώμη λάθος ήρωας ο πράκτορας.... από τέτοια είστε γεμάτοι λασπώνετε ελαφριά καρδία ανθρώπους.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Νοέμ 2021, 11:28

pluton έγραψε:Βρε Λαχουρένιε, όποιος είναι παιδεραστης όπως ο Γεωργιάδης (έτσι δεν λέγετε το κελεπούρι της ΝΔ που πήγε να γαμήσ@ στην πρώην σοσιαλιστική Μολδαβία) εγώ δεν εγκρίνω και καταδικάζω, αλλά στον Λιγνάδη υπάρχουν καταγγελίες και όχι καταδίκη... ο άνθρωπος αυτός μπορεί να είναι παιδεραστής και μπορεί όχι... μη ξεχνάς ότι ήταν καλλιτεχνικός Δ/ντης του Εθνικού θεάτρου... στο χέρι του ήταν κάποιος επίδοξος νέος να αποριφθεί και μετά να επιχερήσει αντεκδικήσεις... μπορεί όμως να χρησιμοποίησε την θέση του για να ικανοποιήσει ορέξεις του.

Τι θέση να πάρω; Εσείς οι αριστεροί με τα λαικά δικαστήρια βγάζετε αοφάσεις από την κοιλιά σας πχ ο Σαράφης ήταν προδότης των Ιταλών και μετά ο Σαράφης είναι Μ Ναπολέων ή ο Πλουμπίδης είναι πράκτορας της ΣΙΑ και του έκαναν εικονική εκτέλεση και μετά συγνώμη λάθος ήρωας ο πράκτορας.... από τέτοια είστε γεμάτοι λασπώνετε ελαφριά καρδία ανθρώπους.

Οχι μονο πηρες θεση αλλα τον εβγαλες ηδη αθωο και λες οτι η διωξη του ειναι σκευωρια. Και αν ενας αλλοδαπος κατηγορηθει οτι εκλεψε μια τσιχλα τοτε ειναι σιγουρα ενοχος και πρεπει να φαει ισοβια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Νοέμ 2021, 11:38

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Βρε Λαχουρένιε, όποιος είναι παιδεραστης όπως ο Γεωργιάδης (έτσι δεν λέγετε το κελεπούρι της ΝΔ που πήγε να γαμήσ@ στην πρώην σοσιαλιστική Μολδαβία) εγώ δεν εγκρίνω και καταδικάζω, αλλά στον Λιγνάδη υπάρχουν καταγγελίες και όχι καταδίκη... ο άνθρωπος αυτός μπορεί να είναι παιδεραστής και μπορεί όχι... μη ξεχνάς ότι ήταν καλλιτεχνικός Δ/ντης του Εθνικού θεάτρου... στο χέρι του ήταν κάποιος επίδοξος νέος να αποριφθεί και μετά να επιχερήσει αντεκδικήσεις... μπορεί όμως να χρησιμοποίησε την θέση του για να ικανοποιήσει ορέξεις του.

Οχι μονο πηρες θεση αλλα τον εβγαλες ηδη αθωο και λες οτι η διωξη του ειναι σκευωρια. Και αν ενας αλλοδαπος κατηγορηθει οτι εκλεψε μια τσιχλα τοτε ειναι σιγουρα ενοχος και πρεπει να φαει ισοβια.

Που τα γράφω αυτά λαικέ επίτροπε Λαχουρένιε;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”