Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν ειναι κακο να επιλεγει μια γυναικα την καριερα. Πρεπει να γινουν ολες κουνελες?
Έχεις νταραβεριστεί με γυναίκα στα συν-πλην τριανταπέντε όταν μετά από εκατό και βάλε πρώην και στρωμένη δουλειά της βαρέσει το καμπανάκι του ''εγώ πότε θα γίνω μάνα;'' και δεν της κάθεται η περίπτωση που θέλει;
Σαν σκυλίτσα σε οίστρο κάνει και κωλοτρίβεται στον οποιονδήποτε λιγούρη μήπως και στραβωθεί και της βάλει την κουλούρα για να κουνελοποιηθεί κι αυτή ή αν δεν της βγει το σενάριο του γάμου με παπά, κουμπάρο και τη μάνα της στολισμένη σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο πέφτει στη λύση απελπισίας της ανύπανδρης μητέρας όταν βρει τον κατάλληλο αγαθιάρη και τον κάνει να τη γκαστρώσει χωρίς ο ίδιος να το πάρει χαμπάρι.
Ξερω τετοιες περιπτωσεις αλλα ευτυχως δεν μου την εχει πεσει καμια τετοια ακομα γιατι οι συνομηλικες μου δεν εχουν φτασει σε τετοια επιπεδα απελπισιας ακομα
Η γυναικα πρεπει να κανει προγραμματισμο σε αυτα τα θεματα. Δεν μπορει να σου καυλωσει να κανεις παιδι ενα βημα πριν την εμμηνοπαυση και να περιμενεις να βρεις σε λιγοτερο απο ενα χρονο γκομενο, να τον παντρευτεις και να σε γκαστρωσει. Αυτα θελουν χρονο. Υπαρχουν βιολογικα ορια που στις γυναικες ειναι αρκετα αυστηρα.
Αλλα και στους αντρες ισχυει κατι παρομοιο. ΟΚ μπορεις να κανεις παιδι στα 50 ως αντρας αλλα δεν σημαινει οτι ειναι καλη ιδεα, για πολλους λογους.