Είναι θέμα "Εσωτερικής Πολιτικής" ο θάνατος του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Είναι θέμα "Εσωτερικής Πολιτικής" ο θάνατος του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:11

Αρίστος έγραψε:Ο Μικης ηταν Αγανακτισμενος οπως κι εμεις, αυτους που ΣΙΓΟΥΡΑ θα εφτυνε ειναι τυπους σαν κι εσενα που μια ζωη εισαστε εναντια στις κοινωνικες επαναστασεις.

Στους αγανακτισμενους συμμετειχαν εκατονταδες χιλιαδες κοσμου οι περισσοτεροι απο τους οποιους δεν θα σε ειχαν ουτε για φτυσιμο. Το οτι εισαι ενας απο τους πολλους που κατεβηκαν στην πλατεια δεν σε εξισωνει με αλλα τυχοντα αξιολογα ατομα που ετυχε να συμμετεχουν και αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Είναι θέμα "Εσωτερικής Πολιτικής" ο θάνατος του μεγάλου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Σεπ 2021, 21:18

Ο Κασιματης ομως που ηταν στενος φιλος του Μικη και συνεργατης του στις Σπιθες ηρθε και ΜΙΛΗΣΕ σε εκδηλωση μας κι αυτο δειχνει οτι μας θεωρουσε αξιολογους οποτε εσενα που αμυνεσαι σαν 17χρονο με βρισιες θα εφτυνε.

Φιλε η περιπτωση σου οπως και του Νικολακη χρειαζεται ειδικο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:21

Αρίστος έγραψε:Ο Κασιματης ομως που ηταν στενος φιλος του Μικη και συνεργατης του στις Σπιθες ηρθε και ΜΙΛΗΣΕ σε εκδηλωση μας κι αυτο δειχνει οτι μας θεωρουσε αξιολογους οποτε εσενα που αμυνεσαι σαν 17χρονο με βρισιες θα εφτυνε.

Φιλε η περιπτωση σου οπως και του Νικολακη χρειαζεται ειδικο.

Ο αστυνομικος ειναι οργανο, το μπουζουκι ειναι οργανο αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι. Αυτο μου λες τωρα.

Ο Μικης δεν ηξερε καν οτι υπαρχεις ρε ψωνιο. Σιγα μην σε ειχε και εικονισμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Σεπ 2021, 21:25

Ο Κασιματης ομως και οι Σπιθες συνεργαστηκαν μαζι μου. Εσενα σιγουρα ο Κασιματης δεν σε ξερει, εμενα ομως με ξερει γιατι μιλησαμε στην ιδια εκδηλωση που εγω τον καλεσα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:29

Αρίστος έγραψε:Ο Κασιματης ομως και οι Σπιθες συνεργαστηκαν μαζι μου. Εσενα σιγουρα ο Κασιματης δεν σε ξερει, εμενα ομως με ξερει γιατι μιλησαμε στην ιδια εκδηλωση που εγω τον καλεσα.

Επειδη εισαι κομπλεξικος προσπαθεις συνεχως να αναδειχθεις μεσα απο φανταστικα κατορθωματα. Την μια λες οτι εισαι δημοσιογραφος, ενω εισαι διαφημιστης, την αλλη οτι εισαι συγγραφεας ενω εχεις βγαλει μονο ενα βιβλιο που δεν εχει διαβασει ουτε η μανα σου και τωρα παριστανεις τον κολλητο του Μικη οταν ο μακαριτης αγνοουσε την υπαρξη σου.

Ο ανθρωπος που παταει καλα στα ποδια του δεν χρησιμοποιει παραμυθια για να περηφανευτει. Εσυ το κανεις αυτο επειδη εισαι φελλος και μονο με ψεματα μπορεις να φανεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Σεπ 2021, 21:31

Τρια βιβλια εχω βγαλει μεχρις στιγμης και εχω συμμετασχει σε δυο συλλογικα ενω το τεταρτο βιβλιο μου θα κυκλοφορησει Σεπτεμβριο η Οκτωβριο.

Το τριτο βιβλιο μου κυκλοφορησε το καλοκαιρι αλλα θα το ανακοινωσω μαζι με το τεταρτο γιατι εχω το λογο μου.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:33

Μονος σου τα βγαζεις, μονος σου τα διαβαζεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Σεπ 2021, 21:38

Λαχουρένιος έγραψε:Μονος σου τα βγαζεις, μονος σου τα διαβαζεις.

Κανεις λαθος φυσικα και παλι καθως μου εχει παρει συνεντευξη η Ωρα για το δευτερο βιβλιο, το παρουσιασε το Τριτο Ματι, θα το παρουσιασει η Δημοκρατια και το εχουν παρουσιασει και αρκετες ιστοσελιδες.

Κι αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην καμπανια που θα ξεκινησουμε με τον εκδοτη μου απο το Σεπτεμβριο.

Βλεπεις το βιβλιο ανακοινωθηκε το Μαιο και δεν θεωρησαμε οτι το καλοκαιρι ηταν η καταλληλη περιοδος να ρυξουμε το βαρος στην προβολη του.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:39

Αρίστος έγραψε: Κανεις λαθος φυσικα και παλι καθως μου εχει παρει συνεντευξη η Ωρα για το δευτερο βιβλιο, το παρουσιασε το Τριτο Ματι, θα το παρουσιασει η Δημοκρατια και το εχουν παρουσιασει και αρκετες ιστοσελιδες.

Κι αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα στην καμπανια που θα ξεκινησουμε με τον εκδοτη μου απο το Σεπτεμβριο.

Βλεπεις το βιβλιο ανακοινωθηκε το Μαιο και δεν θεωρησαμε οτι το καλοκαιρι ηταν η καταλληλη περιοδος να ρυξουμε το βαρος στην προβολη του.

Κανεις δεν αγοραζει τα σκουπιδια που βγαζεις. Απο την διαφημιση ζεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Σεπ 2021, 23:42

Ότι και να κάνεις στο elefthero το όνομα του Θεοδωράκη θα τσαλακωθεί ανάμεσα σε ασυνάρτητα λόγια, είτε ότι δεν ήταν καλός θαλαμοφύλακας στη Μακρόνησο και δεν ήταν καλός κομμουνιστής σαν τους άλλους , αλλά στενοχώρησε το Κόμμα, είτε ότι ήταν θαυμαστής και συναγωνιστής ενός δημοσιογράφου, των ... Ελεύθερων Χρεοκοπημένων, που συνέγραψε ένα βιβλίο σταχυολογώντας τα ίδια του τα δημοσιεύματα τα οποία μόνο ο ίδιος διάβαζε και κανένας άλλος και μας το κοπανάει κάθε τόσο ώστε εκτός από δημοσιογράφο που μας ταϊζει με το ζόρι ότι είναι, να μας ταϊσει και με το ζόρι ότι είναι και συγγραφέας.

Τι έγινε ο διαδικτυακός κλώνος του; Δεν ενεργοποιήθηκε να μας γαυγίσει;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Κοινωνία”