Αρίστος έγραψε:Προηγουμενως ειπες οτι το κανουν ολες οι χωρες, παραδεξου οτι ειπες μαλακια και μετα συζηταμε και για τα αχρηστα ελληνικα κομματα.
Μα για τα αχρηστα ελληνικα κομματα ειναι η κουβεντα. Δηλαδη αν ειχαμε Τσιπρα ή Φωφη τι θα αλλαζε?

Αρίστος έγραψε:Προηγουμενως ειπες οτι το κανουν ολες οι χωρες, παραδεξου οτι ειπες μαλακια και μετα συζηταμε και για τα αχρηστα ελληνικα κομματα.

Αρίστος έγραψε:Το οτι ΟΛΑ τα σημερινα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι αχρηστα πρωτος εγω το εχω πει, δεν περιμενα εσενα.
Και η αχρηστιλα τους φανηκε οταν ουσιαστικα ολα εβαλαν πλατη σε ολες τις βασικες επιλογες του Κουλη, ακομη και στη διαχειριση της πανδημιας.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Το οτι ΟΛΑ τα σημερινα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι αχρηστα πρωτος εγω το εχω πει, δεν περιμενα εσενα.
Και η αχρηστιλα τους φανηκε οταν ουσιαστικα ολα εβαλαν πλατη σε ολες τις βασικες επιλογες του Κουλη, ακομη και στη διαχειριση της πανδημιας.
Ε ναι αφου δεν βρισκεται καποιος να σε χαρτζιλικωσει. Οταν τα επαιρνες απο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα ελεγες.

Αρίστος έγραψε:Εχουμε κανει ψηφοφορια αν τα επαιρνα απο το ΣΥΡΙΖΑ και εφαγες φουμο.
Τωρα πως τα επαιρνα ενω ημουν ΑΝΕΛ και Τραμπιστης αυτο μονο εσυ το ξερεις.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εχουμε κανει ψηφοφορια αν τα επαιρνα απο το ΣΥΡΙΖΑ και εφαγες φουμο.
Τωρα πως τα επαιρνα ενω ημουν ΑΝΕΛ και Τραμπιστης αυτο μονο εσυ το ξερεις.
Δεν ησουν ΑΝΕΛ γιατι συνεχιζες να υποστηριζεις τον Τσιπρα και μετα την αποχωρηση του Καμμενου. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον υποστηριζες οσο ηταν κυβερνηση. Ουτε πριν, ουτε μετα.

Αρίστος έγραψε:Το οτι ΟΛΑ τα σημερινα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι αχρηστα πρωτος εγω το εχω πει, δεν περιμενα εσενα.
.

ВладимирВладимирович έγραψε:Ακομα να αυτομπαναριστουν οι εμβολιακηδες του λεφτερου; Ουτε ίχνη τσιπας δεν εχουν να πουμε

Spark έγραψε:Αρίστος έγραψε:Το οτι ΟΛΑ τα σημερινα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι αχρηστα πρωτος εγω το εχω πει, δεν περιμενα εσενα.
.
Τώρα μάλιστα, σε αυτό συμφωνούμε. αφού αυτοί είναι άχρηστοι και εμείς δεν θα τους ψηφίσουμε.
θυμάμαι όμως πως στις τελευταίες εκλογές εγώ και η μυθήρα δηλώσαμε πως δεν ψηφίσαμε
ενώ όλοι εσείς κάνατε προπαγάνδα..
Συνεπώς όλοι που ψηφίσανε φταίνε για τα χάλια του κράτους και πιο πολύ φταίνε οι δήθεν κκεδες που λένε όχι σε όλα και στα παπάρια τους που ο κούλης κάνει τα κακά του...