«Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: «Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:09

Αρίστος έγραψε:Προηγουμενως ειπες οτι το κανουν ολες οι χωρες, παραδεξου οτι ειπες μαλακια και μετα συζηταμε και για τα αχρηστα ελληνικα κομματα.

Μα για τα αχρηστα ελληνικα κομματα ειναι η κουβεντα. Δηλαδη αν ειχαμε Τσιπρα ή Φωφη τι θα αλλαζε?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: «Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Σεπ 2021, 21:20

Το οτι ΟΛΑ τα σημερινα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι αχρηστα πρωτος εγω το εχω πει, δεν περιμενα εσενα.

Και η αχρηστιλα τους φανηκε οταν ουσιαστικα ολα εβαλαν πλατη σε ολες τις βασικες επιλογες του Κουλη, ακομη και στη διαχειριση της πανδημιας.

.
3 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:21

Αρίστος έγραψε:Το οτι ΟΛΑ τα σημερινα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι αχρηστα πρωτος εγω το εχω πει, δεν περιμενα εσενα.

Και η αχρηστιλα τους φανηκε οταν ουσιαστικα ολα εβαλαν πλατη σε ολες τις βασικες επιλογες του Κουλη, ακομη και στη διαχειριση της πανδημιας.

Ε ναι αφου δεν βρισκεται καποιος να σε χαρτζιλικωσει. Οταν τα επαιρνες απο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα ελεγες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Σεπ 2021, 21:23

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Το οτι ΟΛΑ τα σημερινα κοινοβουλευτικα κομματα ειναι αχρηστα πρωτος εγω το εχω πει, δεν περιμενα εσενα.

Ε ναι αφου δεν βρισκεται καποιος να σε χαρτζιλικωσει. Οταν τα επαιρνες απο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλα ελεγες.

Εχουμε κανει ψηφοφορια αν τα επαιρνα απο το ΣΥΡΙΖΑ και εφαγες φουμο.

Τωρα πως τα επαιρνα ενω ημουν ΑΝΕΛ και Τραμπιστης αυτο μονο εσυ το ξερεις.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Σεπ 2021, 21:25

Αρίστος έγραψε:Εχουμε κανει ψηφοφορια αν τα επαιρνα απο το ΣΥΡΙΖΑ και εφαγες φουμο.

Δεν ησουν ΑΝΕΛ γιατι συνεχιζες να υποστηριζεις τον Τσιπρα και μετα την αποχωρηση του Καμμενου. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον υποστηριζες οσο ηταν κυβερνηση. Ουτε πριν, ουτε μετα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Σεπ 2021, 21:35

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εχουμε κανει ψηφοφορια αν τα επαιρνα απο το ΣΥΡΙΖΑ και εφαγες φουμο.

Δεν ησουν ΑΝΕΛ γιατι συνεχιζες να υποστηριζεις τον Τσιπρα και μετα την αποχωρηση του Καμμενου. Τον ΣΥΡΙΖΑ τον υποστηριζες οσο ηταν κυβερνηση. Ουτε πριν, ουτε μετα.

Και αλλοι ΑΝΕΛ υποστηριξαν το ΣΥΡΙΖΑ μετα την αποχωρηση του Καμμενου η οποια ηταν λαθος. Τοσο σε επιπεδο βασης οσο και σε επιπεδο κορυφης.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Σεπ 2021, 21:37

Ακομα να αυτομπαναριστουν οι εμβολιακηδες του λεφτερου; Ουτε ίχνη τσιπας δεν εχουν να πουμε :nono:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 03 Σεπ 2021, 21:42

.

Τώρα μάλιστα, σε αυτό συμφωνούμε. αφού αυτοί είναι άχρηστοι και εμείς δεν θα τους ψηφίσουμε.
θυμάμαι όμως πως στις τελευταίες εκλογές εγώ και η μυθήρα δηλώσαμε πως δεν ψηφίσαμε
ενώ όλοι εσείς κάνατε προπαγάνδα..
Συνεπώς όλοι που ψηφίσανε φταίνε για τα χάλια του κράτους και πιο πολύ φταίνε οι δήθεν κκεδες που λένε όχι σε όλα και στα παπάρια τους που ο κούλης κάνει τα κακά του...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Σεπ 2021, 21:46

ВладимирВладимирович έγραψε:Ακομα να αυτομπαναριστουν οι εμβολιακηδες του λεφτερου; Ουτε ίχνη τσιπας δεν εχουν να πουμε :nono:

Αν ο μη γένοιτο χρειαστεί, για διασωλήνωση τι άποψη έχεις, απεταξάμην;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Σεπ 2021, 04:16

Spark έγραψε:
.

Τώρα μάλιστα, σε αυτό συμφωνούμε. αφού αυτοί είναι άχρηστοι και εμείς δεν θα τους ψηφίσουμε.
θυμάμαι όμως πως στις τελευταίες εκλογές εγώ και η μυθήρα δηλώσαμε πως δεν ψηφίσαμε
ενώ όλοι εσείς κάνατε προπαγάνδα..
Συνεπώς όλοι που ψηφίσανε φταίνε για τα χάλια του κράτους και πιο πολύ φταίνε οι δήθεν κκεδες που λένε όχι σε όλα και στα παπάρια τους που ο κούλης κάνει τα κακά του...

Ο βασικος λογος που ψηφισα την τελευταια φορα ηταν για να μην ερθει ο Κουλης, ειπαμε ολα τα κομματα ειναι αχρηστα αλλα η Νεα Δημοκρατια του Κουλη εχει δυο επιπλεον χαρακτηριστικα: πρωτον κλεβει ασυστολα λεφτα του ελληνικου λαου για να τα μοιρασει στους Ολιγαρχες και δευτερον ειναι παντελως ανικανη στο να κυβερνησει, ο Κουλης ουτε να διοικησει συνοικιακο μαναβικο δεν κανει ενω οι χρυσοπληρωμενοι συμβουλοι του θεωρουν οτι κυβερνηση σημαινει να μπουκωνουν τα μμε για να αγιοποιουν τον Κουλη, ε τους εκατσαν καποιες κρισεις και φανηκε ποσο ανικανοι ειναι να κυβερνησουν.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κοινωνία”