Τα λεφτά, τα λεφτά, τα μπικικίνια (the emvolio edition)

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Τα λεφτά, τα λεφτά, τα μπικικίνια (the emvolio edition)

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2021, 17:03

Adminović έγραψε:Φέρε νεκροψίες που πιστοποιούν την ακριβή αιτία θανάτου, φέρε και πώς η αιτία θανάτου αυτών των ατόμων μπορεί να οφείλεται σε κάτι που κάποιος διάβασε από εμένα or STFU! :yesyes:

Αν εχεις στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι οι εμβολιασμενοι νεκροι ειναι περισσοτεροι απο τους ανεμβολιαστους τοτε φερτα εσυ. Εγω εβαλα αποδειξεις. Το αν δεν τις δεχεσαι ειναι δικο σου προβλημα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Νοέμ 2021, 17:09

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Φέρε νεκροψίες που πιστοποιούν την ακριβή αιτία θανάτου, φέρε και πώς η αιτία θανάτου αυτών των ατόμων μπορεί να οφείλεται σε κάτι που κάποιος διάβασε από εμένα or STFU! :yesyes:

Αν εχεις στοιχεια που να αποδεικνυουν οτι οι εμβολιασμενοι νεκροι ειναι περισσοτεροι απο τους ανεμβολιαστους τοτε φερτα εσυ. Εγω εβαλα αποδειξεις. Το αν δεν τις δεχεσαι ειναι δικο σου προβλημα.

Και η μπάλα στην εξέδραααα... :thuuumbsup: :zpsrojdu2mg:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2021, 17:12

Εσυ ριχνεις την μπαλα στην εξεδρα αφου κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Τα επισημα στοιχεια δειχνουν οτι η συντριπτικη πλειονοτητα των νεκρων ειναι ανεμβολιαστοι. Ο κοσμος επηρεαζεται απο την αντιεμβολιαστικη προπαγανδα και δεν εμβολιαζεται με αποτελεσμα να χανει την ζωη του.

Οποτε σε απαντηση των οσων λες οτι δηθεν πρεπει να κυνηγηθουν οι φαρμακευτικες, εγω σου λεω οτι οι αντιεμβολιαστες πρεπει να κυνηγηθουν γιατι παιρνουν τον κοσμο στον λαιμο τους με τις μαλακιες που λενε/λετε.

Πιο ξεκαθαρο δεν γινεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Νοέμ 2021, 17:15

Λαχουρένιος έγραψε:Εσυ ριχνεις την μπαλα στην εξεδρα αφου κανεις οτι δεν καταλαβαινεις. Τα επισημα στοιχεια δειχνουν οτι η συντριπτικη πλειονοτητα των νεκρων ειναι ανεμβολιαστοι. Ο κοσμος επηρεαζεται απο την αντιεμβολιαστικη προπαγανδα και δεν εμβολιαζεται με αποτελεσμα να χανει την ζωη του.

Οποτε σε απαντηση των οσων λες οτι δηθεν πρεπει να κυνηγηθουν οι φαρμακευτικες, εγω σου λεω οτι οι αντιεμβολιαστες πρεπει να κυνηγηθουν γιατι παιρνουν τον κοσμο στον λαιμο τους με τις μαλακιες που λενε/λετε.

Πιο ξεκαθαρο δεν γινεται.

Και μένα η μαγική μου σφαίρα μου είπε ότι πέθαναν 500.000 από γρίπη και φταίει για 500.000 θανάτους όποιος λέει ότι δεν θέλει να κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.

Αλλά στο πραγματικός κόσμος, αν δεν υπάρχουν νεκροψίες (πολλώ δε μάλλον όταν υπάρχουν και δείχνουν άλλα), δεν ισχύουν αυτά. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2021, 17:19

Adminović έγραψε:Και μένα η μαγική μου σφαίρα μου είπε ότι πέθαναν 500.000 από γρίπη και φταίει για 500.000 θανάτους όποιος λέει ότι δεν θέλει να κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.

Αλλά στο πραγματικός κόσμος, αν δεν υπάρχουν νεκροψίες (πολλώ δε μάλλον όταν υπάρχουν και δείχνουν άλλα), δεν ισχύουν αυτά. :yesyes:

Εμενα δεν μου το ειπε η μαγικη μου σφαιρα αλλα ο ΕΟΔΥ. Αν εχεις στοιχεια που να λενε κατι διαφορετικο τοτε να μας τα δειξεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Νοέμ 2021, 17:39

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Και μένα η μαγική μου σφαίρα μου είπε ότι πέθαναν 500.000 από γρίπη και φταίει για 500.000 θανάτους όποιος λέει ότι δεν θέλει να κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.

Εμενα δεν μου το ειπε η μαγικη μου σφαιρα αλλα ο ΕΟΔΥ. Αν εχεις στοιχεια που να λενε κατι διαφορετικο τοτε να μας τα δειξεις.

Ο οποίος ΕΟΔΥ έχει κάνει νεκροψίες; :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 18 Νοέμ 2021, 19:17

Ειπαμε, εντελώς συμπτωματικά η εκστρατεία του εμβολιασμού συνέπεσε χρονικα με την τεράστια έκρηξη του excess mortality:

Screenshot_20211018-222049_copy_1080x783.png

Απλα φετος οι άνθρωποι μαζικα αποφασισαν να μη συνεχίζουν να ζουνε... και πεθαναν :dunno:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2021, 20:56

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ο οποίος ΕΟΔΥ έχει κάνει νεκροψίες; :hmmm

Δεν ξερω ουτε με απασχολει. Μου ζητησες στοιχεια και τα εφερα, ενω εσυ δεν παρουσιασες τιποτα. Δεν θα παιξω την κολοκυθια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 19 Νοέμ 2021, 13:35

Λαχουρένιος έγραψε:Μου ζητησες στοιχεια αποδείξεις και τα εφερα κάτι στατιστικές της πλάκας που δεν βασίζονται σε νεκροψίες και δεν έχουν καμία αποδεικτική ισχύ ή αξία

Fixed. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2021, 13:42

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μου ζητησες στοιχεια αποδείξεις και τα εφερα κάτι στατιστικές της πλάκας που δεν βασίζονται σε νεκροψίες και δεν έχουν καμία αποδεικτική ισχύ ή αξία

Fixed. :yesyes:

Μια χαρα ειναι η στατιστικη και απο επισημη πηγη. Της πλακας ειναι οι θεωριες συνωμοσιας που πιστευεις και που εχουν καταρριφθει στην πραξη.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”