Γιώργος Θαλάσσης

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Γιώργος Θαλάσσης

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 05 Δεκ 2020, 22:48

vallon έγραψε:
πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους.

Ενδιαφερον, εχουμε και κανα stream; Γιατι βαρεθηκα να βλεπω ολη μερα τα παρισινα...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 09:56

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:
πηζω ελευθερα και οικτίρω την βλακεια και τον νοητικο θανατο τοσων πολλων ανθρωπων :D

πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους. Άσε που μπορεί να είναι και προβοκάτσιες όλα αυτά.

Τελικά όσο πάει αυτή η κοινωνία και τραβάει προς τον εμφύλιο
τι να πει κανείς

αν αφησεις τα δηθεν θα ομολογησεις και συ την απυθμενη βλακεια των ζαιων γιατι περι τουτο προκειται
και επειδη εχθες μου την ειχε δωσει πολυ γιατι ενω υπαρχουν πολλα που δικαιολογουν μια πορεια μια διαδηλωση
δεν κουνιεται φυλλο και ολοι στο καναπε και μερικοι συναισθηματικα ηλιθιοι ξεσηκώνονται μονο και μονο
να διαχωρισουν την θεση τους απο το συνολο Ακουσες τι ειπε η καθηγήτρια οτι το θεωρει υποχρεωση
να κατεβαινε στην γρηγοροπουλιαδα μαζι με μαθητες ; οτι και καλα το θεωρει αντισταση
και αντισταση που; στην εξουσια; στους αστυνομικους; στο κρατος γενικα;
αν την συζητησουμε τι θα μας πει ακριβως; αποκλειεται να μας πει για το συμβαν καθε αυτο
τι να πει ;οτι ενας 15χρονος ειχε βρει ενα παιγνιδι να ενοχλει τους αστυνομικους πετωντας πετρες
μπουκαλια μπιρας και αν συλλαμβανοταν θα πηγαινε ο μπαμπας και η μαμα και θα εβγαινε αμεσως εξω
και χωρις να γραφτει τιποτα στο μητρωο χωρις καμια επιπτωση αφου θα το ξανακανε αμεσως την επομενη μερα
και αρα εσεις μαθητες εχετε χρεος να ακολουθησετε την πορεια του - οπου θα βλεπετε μπατσους κτυπηστε τους
αυτο ειναι το μαθημα αν αυτο λεγεται εκπαιδευση -φατε την

θελετε αντισταση γιδια! κανετε το με πορειες για την ακρίβεια για τα διοδια για την υγεια και σε ολα τα υπολοιπα
που ζουμε ... και μεις μαζι σας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Δεκ 2020, 13:15

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:

πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και πάλι με αυτή την ιστορία, από σήμερα έχουν αρχίσει οι αναρχόμπαλοι να σκοτώνονται με τους μπάτσους. Άσε που μπορεί να είναι και προβοκάτσιες όλα αυτά.

Τελικά όσο πάει αυτή η κοινωνία και τραβάει προς τον εμφύλιο
τι να πει κανείς

αν αφησεις τα δηθεν θα ομολογησεις και συ την απυθμενη βλακεια των ζαιων γιατι περι τουτο προκειται
και επειδη εχθες μου την ειχε δωσει πολυ γιατι ενω υπαρχουν πολλα που δικαιολογουν μια πορεια μια διαδηλωση
δεν κουνιεται φυλλο και ολοι στο καναπε και μερικοι συναισθηματικα ηλιθιοι ξεσηκώνονται μονο και μονο
να διαχωρισουν την θεση τους απο το συνολο Ακουσες τι ειπε η καθηγήτρια οτι το θεωρει υποχρεωση
να κατεβαινε στην γρηγοροπουλιαδα μαζι με μαθητες ; οτι και καλα το θεωρει αντισταση
και αντισταση που; στην εξουσια; στους αστυνομικους; στο κρατος γενικα;
αν την συζητησουμε τι θα μας πει ακριβως; αποκλειεται να μας πει για το συμβαν καθε αυτο
τι να πει ;οτι ενας 15χρονος ειχε βρει ενα παιγνιδι να ενοχλει τους αστυνομικους πετωντας πετρες
μπουκαλια μπιρας και αν συλλαμβανοταν θα πηγαινε ο μπαμπας και η μαμα και θα εβγαινε αμεσως εξω
και χωρις να γραφτει τιποτα στο μητρωο χωρις καμια επιπτωση αφου θα το ξανακανε αμεσως την επομενη μερα
και αρα εσεις μαθητες εχετε χρεος να ακολουθησετε την πορεια του - οπου θα βλεπετε μπατσους κτυπηστε τους
αυτο ειναι το μαθημα αν αυτο λεγεται εκπαιδευση -φατε την

θελετε αντισταση γιδια! κανετε το με πορειες για την ακρίβεια για τα διοδια για την υγεια και σε ολα τα υπολοιπα
που ζουμε ... και μεις μαζι σας

τι να σου πω ρε νέμο
όσο βλέπω τις σαχλαμάρες που γράφεις τόσο ανισόρροπος που είσαι πιστεύω ότι με τέτοια μυαλά η χώρα είναι καταδικασμένη
και η λέξη εμφύλιος είναι λίγη
εσείς θα καταστρέψετε τα πάντα
τι να σου πω
λυπάμαι εκείνους που έχουν παιδιά και θα τα αφήσουν σε αυτή τη χώρα με τέτοιους σαν κι εσένα , τον πλούτωνα και κάτι σαν κι εσάς
πάει,,.,
καταστραφήκαμε
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 16:50

vallon έγραψε:

τι να σου πω ρε νέμο
όσο βλέπω τις σαχλαμάρες που γράφεις τόσο ανισόρροπος που είσαι πιστεύω ότι με τέτοια μυαλά η χώρα είναι καταδικασμένη
τι να σου πω
λυπάμαι εκείνους που έχουν παιδιά και θα τα αφήσουν σε αυτή τη χώρα με τέτοιους σαν κι εσένα , τον πλούτωνα και κάτι σαν κι εσάς
πάει,,.,
καταστραφήκαμε

κατσε να το σαβαρεψουμε και μεσα απο την συζητηση να δουμε που εχει αδικο καποιος

εσυ δηλαδη τι πιστευεις για την πορεια -διαδηλωση αυτην την συγκεκριμενη
γραψε κατι σοβαρα και θα σου απαντησω και εγω -γινεται γιατι πρεπει να γινεται;
εχει δικιο η καθηγητρια που επαιρνε τα παιδια σε αυτην ειδικα την πορεια;
ειναι ενα ειδος ηρωου ο πιτσιρικάς; και θα πρεπει να θυμομαστε την μνημη του με πορειες κλπ ;

γραφε βρε παπαρα με επιχειρηματα και ασε τα πιου πιου ..βαρεθηκα τις ηλιθιοτητες απο οπου και να προερχονται

μονο μην αρχισεις τα συριζαιικα εν θερμο -γιατι ειπαμε πως οι συριζαιοι δεν χρησιμοποιουν το μυαλο
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Δεκ 2020, 16:55

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:

τι να σου πω ρε νέμο
τι να σου πω
πάει,,.,
καταστραφήκαμε

κατσε να το σαβαρεψουμε και μεσα απο την συζητηση να δουμε που εχει αδικο καποιος

ειναι ενα ειδος ηρωου ο πιτσιρικάς; και θα πρεπει να θυμομαστε την μνημη του με πορειες κλπ ;

γραφε βρε παπαρα με επιχειρηματα και ασε τα πιου πιου ..βαρεθηκα τις ηλιθιοτητες απο οπου και να προερχονται

μονο μην αρχισεις τα συριζαιικα εν θερμο -γιατι ειπαμε πως οι συριζαιοι δεν χρησιμοποιουν το μυαλο

βρε βλαμμένε
με εσένα και τον πολούτωνα το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ανεβάσει την πίεσή του
είσαστε η επιτομή της καταστροφής για τη χώρα
αλλάξτε χώρα τώρα
\και πηγαίνετε να γίνετε τουρκαλάδες μπας και γλυτώσουμε κάνα νησί
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 17:06

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:κατσε να το σαβαρεψουμε και μεσα απο την συζητηση να δουμε που εχει αδικο καποιος

βρε βλαμμένε
με εσένα και τον πολούτωνα το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να ανεβάσει την πίεσή του
είσαστε η επιτομή της καταστροφής για τη χώρα
αλλάξτε χώρα τώρα
\και πηγαίνετε να γίνετε τουρκαλάδες μπας και γλυτώσουμε κάνα νησί

βρε καπλαμα εχεις επιχειρηματα δικα σου ή υποστηριζεις το ουφο τον θαλασση;

γραψε μου ενα ναι ή ου για να ξερω πως θα σε ξεφωνισω
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 17:12

φαντασιοπληκτα συριζαιικασκουληκάκια - ορθια διποδα με λιπος στο μυαλο σας -βλαμμενα καγκουρο
που χοροπηδουν σαν χαζ στον ζωολογικό κηπο - παω να ζωγραφισω .. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 18:35

τι αναγκαζομαστε να ζουμε ανθρωποι με προχωρημένη ανοια και φανατικοφαντασιοπληκτοι
να ζουν αναμεσα μας και να βρισκονται ενιοτε και σε θεσεις του δημοσιου

Γιώργος Θαλάσσης
5 ώρ. ·
Στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έχουν πρόσβαση μόνο οι δολοφόνοι του. Οι διαχρονικοί δολοφόνοι του. Αλλά ως πότε; Ερωτώ ξανά: Ως πότε;
Έχουμε όλοι, επαναλαμβάνω ΟΛΟΙ, άπαντες καταλάβει ότι η πανδημία και η απαγόρευση συναθροίσεων ήταν ένα σάπιο άλλοθι; Γιατί εμένα δεν με άφησαν να περάσω στις 8:30 το πρωί, όταν δεν κυκλοφορούσε ψυχή. Για αυτό δεν μου είπαν ότι απαγορεύονται οι συναθροίσεις, αλλά ότι απαγορεύεται να πλησιάσει κανείς στο μνημείο. Λες και οι σκέψεις μας και οι καρδιές μας δεν είναι εκεί. Αυτές ποια ανθρωπάκια θα τις εμποδίσουν; Τώρα πια οι κυβερνώντες δεν είναι ημίγυμνοι, είναι ξεβράκωτοι.
Και πάλι ερωτώ: Ως πότε;
Σχόλια
Tatiana Virini
❤❤❤
· Απάντηση · 11 λ.
Γράψτε ένα σχόλιο…

Γιώργος Θαλάσσης
8 ώρ. ·
Το κατοχικό καθεστώς της ντροπής και της κατάντιας
Σε αυτό το κατοχικό καθεστώς της ντροπής και της κατάντιας που ζούμε τα 3 ρόδια είναι πολύ πιο επικίνδυνα από 3 βόμβες μολότοφ.
Έως τη γωνία Ιπποκράτους και Αραχώβης με το αυτοκίνητο κι από κει με τα πόδια. Παντού αστυνομικές δυνάμεις. Ώρα 08:30, πρωί, για να μην υπάρχει καμιά δικαιολογία, για να μην υπάρχει καμιά συνάθροιση. Ψυχή δεν κυκλοφορεί εκτός από την αστυνομία. Στη γωνία Τζαβέλλα και Ζωοδόχου Πηγής ομάδα αστυνομικών μας σταματάει. Μαζί τους και ανώτερος αστυνομικός με δαφνοσκεπές καπέλο. Αναμενόμενος διάλογος. Απαγορεύεται. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις του λέω. Εμείς είμαστε μόνο δύο, η σύζυγός μου κι εγώ. Δεν υπάρχει καμιά συνάθροιση. Όχι, μου λέει. Η εντολή είναι να μην πλησιάσει κανείς στο μνημείο. Αν κάνετε ακόμη ένα βήμα θα σας προσαγάγω. Συνεχίζω «Αυτοί που σας έδωσαν την εντολή δεν ντρέπονται. Εσείς που την εκτελείτε ντρέπεστε ή την εκτελείτε με ευχαρίστηση;» «Αυτή είναι προσωπική ερώτηση και δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω».
Ε, λοιπόν, εγώ σας λέω ότι ντρέπεται, γιαυτό δεν μπορεί να απαντήσει. Αλλιώς τίποτε δεν θα τον εμπόδιζε να πει «Όχι, δεν ντρέπομαι».
Εκεί κατάντησαν. Μόνο η κυβέρνηση δεν ντρέπεται. Μόνο ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του δεν ντρέπονται. Γιατί αυτό που υπερτερεί σε αυτούς είναι ο φόβος. Φοβούνται ό,τι σημαίνει η δολοφονία του Αλέξανδρου. Φοβούνται τα λουλούδια στο μνημείο. Φοβούνται το κλαδί με τα 3 ρόδια που έκοψα το πρωί από τον κήπο, για να τα αφήσω στο μνημείο. Γιατί τα ρόδια είναι το σύμβολο της ζωής και του θανάτου. Δεν τα άφησα στο μνημείο, αλλά στη γωνία Τζαβέλλα και Ζωοδόχου Πηγής, εκεί από όπου έφυγε η σφαίρα του Κορκονέα, η σφαίρα που χτύπησε τον Αλέξανδρο κατάστηθα, η σφαίρα που σκότωσε τη δημοκρατία.
Αλλά η δημοκρατία θα αναστηθεί κάποια στιγμή. Θα την αναστήσουμε εμείς. Ο Αλέξανδρος όμως δεν θα αναστηθεί. Γιατί ο Αλέξανδρος ζει. Ο Αλέξανδρος δεν θα πεθάνει ποτέ. Γιαυτό φοβούνται
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 18:44

τα ουφα στον τοιχο εχουν διεστρεβλωσει τα παντα και το παιζουν και μορφωμενοι
τι σχεση εχει ο κρεοντας και η αντιγονη με τον πιτσιρικά μονο η φαντασια τους το ξερει

Albus Viridis
Ο Κρέοντας, ο εξουσιαστής βασιλιάς της Θήβας, ο άρχοντας του 'νόμου και της τάξης' έβαλε τους κανόνες πάνω απ τον άνθρωπο, ποδοπατώντας την ανθρώπινη ευαισθησία, σκυλεύοντας έναν νεκρό, αφήνοντας τον άταφο, δίχως τις οφειλόμενες τιμές. Να μείνει «άταφος, άκλαυτος, κορμί ρημάδι», να τον κατασπαράξουν τα όρνια.
'ΧΟΡΟΣ
Και πως σκοπεύεις να σκοτώσεις την άλλη;
ΚΡΕΟΝΤΑΣ
Στην ερημιά! Θα την πάω έξω απ' την πόλη και θα τη θάψω ζωντανή σε μια βαθιά σπηλιά. Θα της πετάξω κι ένα ξεροκόμματο, ίσα ίσα να μη μαγαριστεί η πόλη. Κι εκεί, ας κάνει μόνη της προσευχές στον Άδη της, που μόνο αυτόν πιστεύει κι ίσως να τη σώσει'
Ο Κρέοντας έθαψε την Αντιγόνη σε μια βαθιά σπηλιά για να την παραδώσει όχι μόνο στον θάνατο, αλλά και στη λήθη, ήθελε να ξεχαστεί τελείως, γιατί η μνήμη είναι ο προαιώνιος εχθρός των πάσης φύσεως Κρεόντων, των πάσης φύσεως αρλεκίνων και μανδαρίνων της εξουσίας. Παρά ταύτα εκείνο που μνημονεύεται σήμερα είναι η Αντιγόνη, ενώ ο Κρέοντας συνετρίβη και κατέληξε λερό χαρτί στην τραγωδία.
Γιατί η ανθρωπιά και η μνήμη είναι πιο ισχυρές από ασπίδες και ρόπαλα (μεταλλικά από καουτσούκ, αδιάφορο...). Δεν θα ξεχάσουμε. Έχετε τον σεβασμό μας, να είστε πάντα καλά...
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Δεκ 2020, 18:47

εμ η αλλη εβαλε και το κερασακι ...διαβαστε αν και ο Ραν πρεπει να παρει θεση σε αυτα που ισχυριζεται

Alexandra Kollontaï
Οι άντρες και οι γυναίκες που έχτισαν την επανάσταση δεν είναι bigger than life, είναι μέρος της λαϊκής κουλτούρας και μνήμης και σύμβολα αγώνα. Έσεις γνωρίζετε την Αλεξάνδρα γιατί την μελετήσατε, πόσοι άλλοι όμως ξέρουν ότι ο μπολσεβικισμός ήταν ΚΑΙ φεμινιστικός; Ότι έγραψε ότι η σεξουαλική απελευθερώση είναι μέρος της απελευθέρωσης του ανθρώπου κι ότι δεν υπάρχει κομμουνισμός χωρίς αυτήν; Και αν δεν είχατε γράψει αυτό το σχόλιο για να με μαλώσετε για την αναίδεια μου, πώς θα είχαμε την ευκαιρία να θυμίσουμε ποιά ήταν πραγματικά η Αλεξάνδρα;
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”