21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Απρ 2020, 14:32

Για παραδειγμα για τις συλληψεις λεει η Καθημερινη

Αναφορικά με τη μεταχείριση των αντιφρονούντων, αλλά και γενικότερα τους τρόπους που μεταχειρίστηκε για να επιβληθεί στον πληθυσμό, το δικτατορικό καθεστώς αποδείχθηκε ιδιαίτερα σκληρό, προβαίνοντας σε χιλιάδες συλλήψεις, φυλακίσεις και εκτοπίσεις πολιτικών κρατουμένων (κυρίως στη Λέρο και στη Γυάρο), αλλά και σε κατάφωρη καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με τα βασανιστήρια αντιφρονούντων από το περιβόητο ΕΑΤ/ΕΣΑ να αποτελούν «οργανωμένο και συστηματικό μέσο ανάκρισης, τιμωρίας, εκφοβισμού και γενικότερης τρομοκράτησης των πολιτών».

https://www.kathimerini.gr/915445/artic ... ka8estwtos
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Απρ 2020, 14:45

ΝΑΙ βρε αλλα να μαθουμε αν ειχαν διασυνδέσεις με οργανωσεις ή με το κκε που θα ηθελε θυματα
για να εχει και λογο υπαρξης

επισης ενα αλλο που με ενοχλει ειναι το μισος που βγαζουν μετα απο τοσα χρονια (βασικα αυτο)
θα το καταλαβαινα για νεκρους αλλα δεν υπαρχουν νεκροι σε αυτους που βγαζουν αφρους
μη πω οτι αυτοι που ειχαν νεκρους απο την χουντα θελουν να ξεχασουν και οχι να βρισουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Απρ 2020, 14:55

nemo έγραψε:ΝΑΙ βρε αλλα να μαθουμε αν ειχαν διασυνδέσεις με οργανωσεις ή με το κκε που θα ηθελε θυματα
για να εχει και λογο υπαρξης

Ποιοι? Οι συλληφθεντες? Προφανως και ειχαν αλλα δεν συλλαμβαναν αποκλειστικα κομμουνιστες.

επισης ενα αλλο που με ενοχλει ειναι το μισος που βγαζουν μετα απο τοσα χρονια (βασικα αυτο)
θα το καταλαβαινα για νεκρους αλλα δεν υπαρχουν νεκροι σε αυτους που βγαζουν αφρους
μη πω οτι αυτοι που ειχαν νεκρους απο την χουντα θελουν να ξεχασουν και οχι να βρισουν

Αναφερεσαι στους νεκρους του Πολυτεχνειου? Υπηρχαν νεκροι, απλα οι ακροδεξιοι διαστρεβλωνουν την συζητηση και λενε οτι δεν υπηρχαν νεκροι εντος του πανεπιστημιου, λες και οσοι πεθαναν στους γυρω δρομους (γυρω στους 20 με 30 καθως και πολλοι τραυματιες) δεν ειχαν σχεση με το πολυτεχνειο αλλα πεθαναν κατα τυχη.

Οσο για τους αφρους και γω νευριαζα παλιοτερα αλλα πλεον προσπαθω να τους γραφω ολους στα @@ μου. Αυτες οι συζητησεις ειχαν πλακα παλιοτερα που αυτα τα θεματα ηταν καινουργια για μενα αλλα πλεον τα βαριεμαι αφορητα.

Γενικα παιδια διαβαστε παγκοσμια ιστορια. Ετσι αποκτας ευρυτερη αποψη. Αν κολλησεις αποκλειστικα με εμφυλιους, πολυτεχνεια και τα συναφη καις φλαντζα. Ωραια ειναι και αυτα αλλα υπαρχουν απειρα πιο ενδιαφεροντα πραγματα να ασχοληθει κανεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Απρ 2020, 15:40

Λαχουρένιος έγραψε:

Οσο για τους αφρους και γω νευριαζα παλιοτερα αλλα πλεον προσπαθω να τους γραφω ολους στα @@ μου. Αυτες οι συζητησεις ειχαν πλακα παλιοτερα που αυτα τα θεματα ηταν καινουργια για μενα αλλα πλεον τα βαριεμαι αφορητα.

Γενικα παιδια διαβαστε παγκοσμια ιστορια. Ετσι αποκτας ευρυτερη αποψη. Αν κολλησεις αποκλειστικα με εμφυλιους, πολυτεχνεια και τα συναφη καις φλαντζα. Ωραια ειναι και αυτα αλλα υπαρχουν απειρα πιο ενδιαφεροντα πραγματα να ασχοληθει κανεις.

οπα βρε μεγαλε!!!! :laugh1: θα πεσει ο ουρανος στο κεφαλι με αυτα που γραφεις και εδω που τα λεμε
θα πω και το ειδες ποσο καλο σου εκανε η συναναστροφη με ναζιδες φασιστες εθνικιστες και χουντικους :laugh1:

οχι ακριβως αναφερομουν στις πρωτες μερες της χουντας ειχα την ιδεα οτι εγιναν ελαχιστες συλληψεις
η φαση ειναι οτι δινουν συγχαρητηρια που γνωριστηκαν ο ενας στον αλλον ενω προκειται για "φασιστες
που εχουν εκμεταλλευτεί τον ιδρωτα των εργαζομενων και φρικαλεοι καπιταλίστες δλδ
ετσι κατορθωσαν και εγιναν πλουσιοι ενω διακυρησουν τα οφελη του κκ στις σελιδες

οταν ανοιξα την επιχειρηση ηρθε ενας γνωστος σχετικα πλουσιος εκεινη την εποχη
και μου ειπε δουλεψε για να τρως και κλεψε για να εχεις αν δεν το κανεις φτωχος θα πεθανεις
και χρεωμενος
μετα απο χρονια πιαστηκε να πουλαει αρχαια αγαλματα στην γερμανια ετσι μαθαμε και εμεις
απο που προερχοταν τα χρηματα του και τοσο καιρο μας εκανε τον καμποσο και τον εξυπνο δουλευταρα

με αυτο θελω να τονισω την φοβερη υποκρισια που μαθαμε να ζουμε και που την καναμε και επιστημη
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Απρ 2020, 15:59

Λαχουρένιος έγραψε:

αυτο μου λεει οτι τωρα αρχισες να διαβαζεις γενικη ιστορια για μενα αν εξαιρεσουμε την ελ ιστορια
η παγκοσμια ιστορια ηταν απο τα πρωτα αναγνωσματα την καταβροχθιζα οπου την εβρισκα
ετσι εμαθα την ιστορια σχεδον ολων των εθνων της γης και σημερα ακομη θυμαμαι τα περισσοτερα
υσ..την ιλιαδα την διαβασα προτου την κανουμε στο σχολειο το θυμαμαι γιατι εκλαψα με την ιστορια
του αχιλλεα και του πατροκλου για αυτο και μου εχει μεινει στο μυαλο η θύμηση
τεσπα για αυτο σημερα διαλεγω τι θα παρω απο καθε ιδεολογια για να την προσαρμοσω στην δικη μου
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Απρ 2020, 20:15

τελικως με πουλησε ο πλουτωνας και νομιζα οτι θα μου εφερνε κατι τις να τις εριχνα στα μουτρα του φιλου
απο το fb...σημερις δεν ειναι να εχεις εμπιστοσυνη ..ουτε στο κωλο μας :)
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 21 Απρ 2020, 22:30

αρε Γιωργη, μιση δουλειά έκανες....αρε Γιωργη....

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Απρ 2020, 22:59

denplirono έγραψε:αρε Γιωργη, μιση δουλειά έκανες....αρε Γιωργη....

Τωρα έγινες και χουντικός; :laugh1:
Η κατρακύλα σου δεν έχει σταματημό.
Ομαλά επιταχυνόμενη κατρακύλα. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Απρ 2020, 23:00

Tι ''εγινε''? Παντα ετσι ηταν.
0 .