pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αδιοφορο το ποια θεωρείς εσύ ποιοτική εφημερίδα.
Η νδουλα σου κυβερναει. Αυτή φέρει ακέραια την ευθύνη για την ύπαρξη Τούρκων πρακτόρων στα Hot Spot.
Όσο για την αλληλεγγύη η πρωθυπουργάρα σου συνοδεύει πρόσφυγες στο αεροδρόμιο. Η κυβερνησάρα σου δείχνει 1600 ευρώ στα προσφυγόπουλα. Η κυβερνησάρα σου δέχτηκε να παίρνουμε στην Ελλάδα τους μετανάστες από την Λιβύη, που πάνε Ιταλία. Η κυβερνησάρα σου μεταφέρει μετανάστες από την νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα. Η κυβερνησάρα σου λέει πως πρέπει να τους μοιραστούμε. Η κυβερνησάρα σου δέρνει τους νησιώτες, επειδή εναντιώνονται στην φιλομεταναστευτική πολιτική της.
Γιατι λοιπόν δεν κράζεις αυτούς; Θα σε μαλώσει το βύσμα;
Τώρα σε εσένα όταν υποστηρίζεις κάτι το υποστηρίζεις πέραν της λογικής και της ιστορικής αλήθειας, αυτά για σένα είναι δευτερεύοντα.... δηλαδή όχι μόνο για σένα για πάντα αριστερό.... το μυαλό του αριστερού μπορεί να υποστηρίξει ότι μέχρι και ο κομμουνισμός είναι δημοκρατικό πολίτευμα, έτσι χωρίς ντροπή.
Επειδή είμαι βέβαιος ότι ΠΟΤΕ σου δεν έχεις πάρει στα χέρια σου την εφημερίδα ΕΣΤΙΑ, θέλω να σε πληροφορήσω ότι ακόμα και σήμερα κάνει επαναδημοσιεύσεις από παλιά φύλλα της με αρθρογραφία από τις κορυφές της λογοτεχνίας στον Ελληνικό χώρο πχ του Νιρβάνα κλπ κλπ .... πάντως σου συνιστώ να μη την διαβάσεις, διάβασε Αυγή, Ριζοσπάστη κλπ έντυπα διότι μέχρι εκεί μπορείτε να αντιληφθείτε.... μη ζοριστείς ασκόπως.
Βλακείες και αερολογίες γράφεις. Και αυτό μόνο και μόνο για να συγκαλήψεις την ανεπάρκεια της κυβερνησάρας σου.
Νδουλε σκατα τα έχετε κάνει.
Οι Τούρκοι σπάνε πλάκα με το ζαβό το Μιζοτάκη.
Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι η δεκσα.

πες μας .. που ακριβως στο νημα μου για τα εμβολια ζητω αυτο που λες ποσταρε το παλιο χαφιε ....να το δουμε ολοι σε πιο σημειο παλιο παραχαρακτη λεω αυτα τα λογια ...